klis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Sto Ladbrokes (sto opoio pontara tin Roumania) dinoune 5.00 gia tin Romania.. to euro sas.. 5! an nikisei :) Sportingbet.gr roumania@6.5 τον βλάκα με το ξανθο μουσακι λες ε? απαραδεκτος http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Sportingbet.gr roumania@6.5 τον βλάκα με το ξανθο μουσακι λες ε? απαραδεκτος Εγώ σας είπα έχω ήδη ποντάρει Φινλανδία σε απόδοση 25 πολύ πριν από τον ημιτελικό. 11€ (10,80 νομίζω. :p) Αν βγει πρώτη πάει επί 25 το κέρδος. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ρε παιδιά, περιμένετε μέχρι το Σάββατο. :p Μιλάτε για 10 τραγούδια που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό. Τα τραγούδια του τελικού δεν τα υπολογίζετε; :) Όσο για poll, είναι τεχνικά δύσκολο μιας και δεν παίρνει τόσες επιλογές. :( Υ.Γ.: Lordi are the winners! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Όσο για poll, είναι τεχνικά δύσκολο μιας και δεν παίρνει τόσες επιλογές. :( Ε βάλτε στη δημοσκόπηση μόνο τα 10 πρώτα φαβορί σύμφωνα με αυτά που δίνει η εταιρεία στοιχημάτων παραπάνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ρε παιδιά, περιμένετε μέχρι το Σάββατο. :p Μιλάτε για 10 τραγούδια που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό. Τα τραγούδια του τελικού δεν τα υπολογίζετε; :) Όσο για poll, είναι τεχνικά δύσκολο μιας και δεν παίρνει τόσες επιλογές. :( Υ.Γ.: Lordi are the winners! :p Οχι μονο τα υπολογιζω πονταρω και σε αυτα να κερδισουν π.χ. Ρουμανια :p :p Τοοοοορνεεεεεροοοοοο Μπορει να μπει ένα poll με τα 10 επικρατεστερα... οπως είπε και ο minovg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 egw pantos tha evaza lefta sto israel....mpalanta einai,wraia fwni exei o typos,lefta exei i xwra wste na mporei na organwsei eurovision,kai exei kai kairo na to parei,kai i apodosi elkystikotati min valete polla,etsi kai kerdisate kanate tin kali. Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 We..Are..The Winners..Of..Eurovision..:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 sto skybet meta ton imiteliko , ta stastistka diamorfo8ikan ws eksis : http://www.skybet.com/skybet?action=GoEvType&id=10003474 eimaste deyteroi me poly mikri diafora!! So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Εμένα μ'άρεσε το θεατρίστικο της Πολωνίας κρίμα που δεν πέρασε..:( Tου Βελγίου δεν μ'άρεσε σαν τραγούδι...Καλή η κοπελιά αλλά δεν μου λέει κάτι...Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω πολλούς!:p http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Αχ! Ωραία! Μετά από κάτι spells που έκανα στο mod του poll, μπόρεσα να βάλω και τις 24 χώρες. :p Ελπίζω να είναι εντάξει και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ψήφους. Αν υπάρχει, ουδεμία ευθύνη φέρω εγώ... Τα spells! :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τι δικαιες,δημοκρατικες και διαφανεις οι δημοσκοπησεις του myphone :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Συγνώμη αλλά μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Σαν τίτλος της δημοσκόπησης είναι το ποιό τργούδι προτιμάμε να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision,σαν επιλογές βγαίνουν οι 24 χώρες που συμμετέχουν και μάλιστα αναφέρει πως έχω ήδη ψηφίσει τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη χωρίς όμως να έχει μετρηθεί και στα στατιστικά..:blink: . What's up doctors? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Επισης μηπως δεν θα επρεπε να ειναι η Ελλάδα? well done christina :):) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Εγώ πάντως σήμερα άκουσα πάρα πολύ κόσμο (tv, ραδόφωνο και στο δρόμο) να λέει για το πόσο τους άρεσε το τραγούδι της Φινλανδίας. Λέτε να βγει αυτό? Θα είναι πολύ περίεργο για πρώτο τραγούδι Eurovision... Επίσης, άκουσα ότι όσοι προσπάθησαν να στείλουν sms υπέρ της Κύπρου φάγανε πόρτα, τους ερχόταν μήνυμα ότι η ψήφος τους είναι άκυρη. Και τέλος δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ που όταν ο Σάκης ήταν έτοιμος να τραγουδήσει, η ΕΡΤ έβαλε διαφημίσεις. Γιατί ρε παιδιά???:( ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Ρε παιδια, καθε χρονο το λεω,και καθε φορα δεν με ακουτε :p H ερτ ΠΑΝΤΑ εβαζε διαφημισεις την ωρα που τα αλλα κρατικα εεε συγγνωμη δημοσια καναλια εδειχναν κανονικα προγραμμα! http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 MINOVG den htan mono to maurisma(phge na to peksei maurh alla ksexasthke sto solarium??) htan kai to a8lio kat eme forema ths,kai h adunamh skhnikh ths parousia.. to tragoudi einai oraio na to baleis na to akous spiti sou,oxi gia eurovision :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Λοιπον,ακουσα ολα τα τραγουδια και δηλωνω φαν της Ρωσιας και της Ρουμανιας. :yahoo: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 MINOVG den htan mono to maurisma(phge na to peksei maurh alla ksexasthke sto solarium??) htan kai to a8lio kat eme forema ths,kai h adunamh skhnikh ths parousia.. to tragoudi einai oraio na to baleis na to akous spiti sou,oxi gia eurovision Έτσι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 ψηφίζω Βοσνία για πρωτιά..ο ζέλικο γράφει καταπληκτικά κομμάτια :rolleyes: ( αχχχχχχχχχχχ κ να το τραγούδαγε ο ίδιοςςς:love: :innocent: :baby: :p ) αν κ το τραγούδι της Ρωσίας μου αρέσει ..ζωντανό είναι ντεντ :D η δικιά μας η Αννούλα χμ...έτσι κ έτσι την κόβω τελικάαα! ο Ρουβάς διέπρεψε κ νομίζω ότι τελικά το να ακούς "αμερικάνικα" σε έναν ευρωπαικό διαγωνισμό..ε είναι κάπως! ( μηπως έχει γίνει κάποιο λάθος στην δημοσκόπισης;;;:blink: ) α κ ψηφίζουν οι χώρες που αποκλείστικαν..12 θα πάρουμε από Κύπρο , αλλά μάλλον θα το δώσουμε ή φιλανδία ή βοσνία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τί πρόβλημα υπάρχει με την δημοσκόπηση; Τί πρόβλημα σας παρουσιάζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τρελλαθήκε τελείως ο κόσμος. Αν βγεί η Φινλανδία, της οποίας το τραγούδι κατ'εμέ είναι unoriginal και πολύ "δήθεν" μεταξύ αλλών, αυτό θα επισημοποιήσει τη κατάντια του κόσμου. Και εντάξει, αν θέλετε να πέσετε πάνω μου να με φάτε που το αηδιαστικό κομμάτι της Φινλανδίας δεν μου αρέσει, δεν υπάρχει πρόβλημα. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Κροατια φυσικα. ΦΩΝΑΡΑ !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 eidate dhloseis ths islandhs sto alter? anamesa se klamata elege oti einai ethniki star kai oti itan oti kalitero uphrxe gia ton gami*eno diagonismo kai oti kratisame tin k*logria tin souideza kai ta ilithia terata tis finlandias kai dioksame autin eipe stous dimosiografous oti tha tous kanei minisi kai stin ebu episis gia tin apaisia diorganosi ! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Τί πρόβλημα υπάρχει με την δημοσκόπηση; Τί πρόβλημα σας παρουσιάζει; πριν μου έβγαζε το προηγούμενο ερώτημα της δημοσκόπισης ( ενώ τώρα οκ ) , αλλά δείχνει πχ ότι ενας έχει ψηφίσει μόνο βοσνία ,ενω αν πατήσω να δω τις ψηφους...βγάζει 22 άτομα:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Στη δημοσκόπηση γράφει οτι έχω ήδη ψηφίσει αλλα εγώ δεν ψήφισα. Η Αννέτ άθλια, είπαμε πληθορική αλλα αυτή έγινε ολόκληρη αγελάδα. Καλή φάση χθές η Λιθουανία :lol: (μέχρι εκεί όμως) ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts