Jump to content

Gigabyte released the g-Smart i with analogue TV

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "χτύπησα" το τηλεφωνάκι ...

Εντυπώσεις "άψογο"...

Καταρχήν το μέγεθος. Για κάποιον που δεν θέλει ένα καθαρό pda (είχα qtek 2020), αλλά να μπορεί να έχει WM2k5 με όλα τα καλούδια είναι πολύ εξυπηρετικό. Σε μέγεθος είναι σχεδόν όσο ένα k750i (λίγο μεγαλύτερο).

Η οθόνη αν και μικρή είναι πολύ ευδιάκριτη, κολλήματα πολύ σπάνια (σε 2 εβδομάδες 1 soft reset) δεν υπάρχει περιορισμός στις επαφές (έχω 560) και το καλύτερο η tv. Παρότι είχα ακούσει ότι πιάνει δύσκολα έως καθόλου, με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πιάνει καλά.(όχι στη υπόγα μην τρελαθούμε)

Τα πλήκτρα σου παρέχουν πλήρη χειρισμό για τις βασικές λειτουργίες (τηλ,read messages κ.λπ) χωρίς να χρειάζετε να χρησιμοποιείς τη γραφίδα.

Ελληνικά με resco keyboard και με το πληκτρολόγιο που βρίσκεις στο forum μπορείς να γράφεις και sms με 160 χαρακτήρες (κεφαλαία)

Κατά τ' άλλα ότι μπορείς να κάνεις με WΜ2κ5 τα κάνεις άνετα..

Αρνητικά...

Μπαταρία. Σαν τηλέφωνο άνετα σε βγάζει 2 ημέρες. Αν χρησιμοποιήσεις την tv χάνετε σε χρόνο dt (15 λεπτά tv) 20% κάτω η μπαταρία. Το καλό ότι φορτίζει από usb. Κάπου θα βρείς μια usb να το χώσεις.

Και η μνήμη 64Mb-64Mb, για storage δεν σου φτάνει ούτε για "ζήτω". Ευτυχώς τα WM2k5 σου επιτρέπουν να εγκαθιστάς προγράμματα στην storage card...

Και το βασικότερο η υποστήριξη. Μέσω expansys μόνο.. Η Gigabyte τηρεί σιγή ιχθύος. Όσο και αν έψαξα στο internet δεν βρήκα update για την rom...

Θα δείξει...

Για όποιον ενδιαφέρετε "σκοτώνω" το qtek 2020...

• Απαντήσεις 140
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για πες μας περισσότερες πληροφορίες. Από που το πήρες και πόσο?

Από http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=138677

Μέσα σε 2 ημέρες από την παραγγελία μου το είχα στα χέρια μου.

Τιμή 609 + 15 euro τα μεταφορικά...:)

Έχει μόνο σε πορτοκαλί (δεν πειράζει είναι trendy:lol: )

Πες μας περισσότερες εντυπώσεις από το μηχανάκι. Έχω αποφασίσει ότι το επόμενο κινητό μου θα είναι WM2005 και αυτό είναι το Νο 1 υποψήφιο. ΑΠό εφαρμογές, κολλήματα κλπ κλπ πως πάει??

Υ.Γ. Το πορτοκαλί, φοβερό!!

Θα συμπληρώσω σε αυτά που σας ανέφερα παραπάνω...

Ότι εφαρμογή (spb pocket plus ..), παιχνίδια (tomb raider..) του ζήτησα δεν αρνήθηκε καθόλου να τα εκτελέσει και με ικανοποιητική ταχύτητα..

Στα παιχνίδια το navigator key που διαθέτει δυστυχώς δεν εξυπηρετεί...

Κολλήματα!!! (τι είναι αυτό;) δεν καταλαβαίνει τίποτα...

Σε σχέση με το qtek 2020, καμία σχέση...

Όπως ανέφερα και πριν είναι ένα τηλέφωνο (κυρίως) με WM5. Όποιος θέλει ένα Pda μάλλον θα τον απογοητεύσει...

Μεγάλο αρνητικό ο πολύ μικρός χώρος storage της συσκευής (μόλις 11mb) ελεύθερα για εφαρμογές του χρήστη. Βέβαια είναι φορτωμένο με εφαρμογές από την μαμά του (dial kit, voice control, phone manager, Java, pocket ghost, pocket office κλπ) Οπότε όποιες εφαρμογές στο επιτρέπουν πρέπει να φορτώνονται στην storage card.

Προσπάθησα να φορτώσω το Destinator PN αλλά δεν επαρκούσε ο χώρος...(επιμένει να φορτωθεί στην device storage παρόλο που το λες το αντίθετο :mad: )

Επίσης πολύ κακή τεχνική υποστήριξη από την Gigabyte... (δεν βρίσκω πουθενά software update...)

Πολύ θετικό το μέγεθος του..(δεν κουβαλάς μια παντόφλα..:lol: )

Ότι εφαρμογή (spb pocket plus ..), παιχνίδια (tomb raider..) του ζήτησα δεν αρνήθηκε καθόλου να τα εκτελέσει και με ικανοποιητική ταχύτητα..

Όπως ανέφερα και πριν είναι ένα τηλέφωνο (κυρίως) με WM5. Όποιος θέλει ένα Pda μάλλον θα τον απογοητεύσει...

Μεγάλο αρνητικό ο πολύ μικρός χώρος storage της συσκευής (μόλις 11mb) ελεύθερα για εφαρμογές του χρήστη. Βέβαια είναι φορτωμένο με εφαρμογές από την μαμά του (dial kit, voice control, phone manager, Java, pocket ghost, pocket office κλπ) Οπότε όποιες εφαρμογές στο επιτρέπουν πρέπει να φορτώνονται στην storage card.

Προσπάθησα να φορτώσω το Destinator PN αλλά δεν επαρκούσε ο χώρος...(επιμένει να φορτωθεί στην device storage παρόλο που το λες το αντίθετο :mad: )

Επίσης πολύ κακή τεχνική υποστήριξη από την Gigabyte... (δεν βρίσκω πουθενά software update...)

Αυτο δεν ειναι καλο. Δεν σε αφηνει να στησεις το PN στην Ext. memory ?

Software update που θενα δεν βρικες?

Bάλε τα αρχεία στην SD χωρίς εγκατάσταση.

Δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρείς κάπου.

Εγώ δεν μπορώ να τα ανεβάσω γιατί δεν έχω dsl.

Καλορίζικο btw!:D

Το ελπίζω :worry:

Bάλε τα αρχεία στην SD χωρίς εγκατάσταση.

Δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρείς κάπου.

Εγώ δεν μπορώ να τα ανεβάσω γιατί δεν έχω dsl.

Καλορίζικο btw!

Θα το δοκιμάσω γιατί τελικά η "έκδοση" που είχα είχε ένα μικρό πρόβλημα.

Τα αρχεία για την εγκατάσταση στο ppc που βρίσκονται;:confused:

Πάντως εγώ έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος:rolleyes:

Αυτό που είναι μαγεία είναι η tv. Ήμουν χτες σε έναν πελάτη και όσο τσέκαρα τον Η/Υ, έβλεπα και τις ειδήσεις στο Mega..:D

Θα το δοκιμάσω γιατί τελικά η "έκδοση" που είχα είχε ένα μικρό πρόβλημα.

Τα αρχεία για την εγκατάσταση στο ppc που βρίσκονται;:confused:

Πρέπει κάποιος από εμάς που το έχει εγκατεστημένο στην SD του να σου κάνει rar τον φάκελο Destinator και να σου τον στείλει. Μετά εσύ τον κάνει απλά copy στην κάρτα σου.

Θα κοιτάξω αν έχω τίποτα ήδη ανεβασμένο εγώ.

Καπου ειδα οτι εχει και μια εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων. Ισχυει? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα μιας και δεν υπαρχει τιποτα

SV9PFY

τι διαφορα εχουν τα g-smart i και το g-smart i (128) ?

EDIT: για να δεις TV πρεπει να βαλεις την antenna ?

Πρέπει κάποιος από εμάς που το έχει εγκατεστημένο στην SD του να σου κάνει rar τον φάκελο Destinator και να σου τον στείλει. Μετά εσύ τον κάνει απλά copy στην κάρτα σου.

Θα κοιτάξω αν έχω τίποτα ήδη ανεβασμένο εγώ.

Αν μπορούσες θα σου ήμουν ευγνώμων :rolleyes:

Καπου ειδα οτι εχει και μια εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων. Ισχυει? Ειναι πολυ σημαντικο για μενα μιας και δεν υπαρχει τιποτα

Ναι υπάρχει !!! Και δουλεύει άψογα.. έχει ακόμα εφέ που ακούγονται μέσα στο τηλ όταν μιλάς (π.χ. αυτοκίνητο,εξωτ. χώρος, αεροδρόμιο, γραφείο):blink:

τι διαφορα εχουν τα g-smart i και το g-smart i (128) ?

EDIT: για να δεις TV πρεπει να βαλεις την antenna ?

Η μόνη διαφορά είναι στην μνήμη... 64mb το πρώτο 128 το δεύτερο

Το handsfree που έρχεται μαζί με το τηλ. αποτελεί και κεραία.. Χωρίς αυτό δεν πιάνει τίποτα

Αν μπορούσες θα σου ήμουν ευγνώμων :rolleyes:

Ναι υπάρχει !!! Και δουλεύει άψογα.. έχει ακόμα εφέ που ακούγονται μέσα στο τηλ όταν μιλάς (π.χ. αυτοκίνητο,εξωτ. χώρος, αεροδρόμιο, γραφείο):blink:

Η μόνη διαφορά είναι στην μνήμη... 64mb το πρώτο 128 το δεύτερο

Το handsfree που έρχεται μαζί με το τηλ. αποτελεί και κεραία.. Χωρίς αυτό δεν πιάνει τίποτα

Ευχαριστω. Αυτο με τα 128 δεν εχει ερθει ακομα στο Xpansys ε?

Ευχαριστω. Αυτο με τα 128 δεν εχει ερθει ακομα στο Xpansys ε?

Απ ότι ξέρω όχι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις ένα email και θα σου απαντήσουν αν και πότε θα το φέρουν. (είναι ευγενικοί και πάντα απαντούν)

Τελικά με την βοήθεια του johner και με κάτι αρχειάκια που βρήκα κατάφερα να τρέξω το destinator pn και παίζει άψογα....:p

Απ ότι ξέρω όχι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις ένα email και θα σου απαντήσουν αν και πότε θα το φέρουν. (είναι ευγενικοί και πάντα απαντούν)

Τελικά με την βοήθεια του johner και με κάτι αρχειάκια που βρήκα κατάφερα να τρέξω το destinator pn και παίζει άψογα....:p

Μπραβο !!

Πες και τιποτα αλλο... Εχω αρχισει και ψηνομαι για τα καλα...:lol: :lol: :lol:

Βγαλε εαν μπορεις και καμια φωτογραφια να μας διξεις...:D

Τελικα η εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων (σαν αυτοματος τηλεφωνητης) τελικα παιζει ? Μπορεις να ρυθμησεις εαν δεν απαντησεις να ειχογραφησει μηνυμα το τηλεφωνο ??:blink:

Eπιτέλους!

SV9PFY

Τελικά ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα από κάποια εταιρεία (πχ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κλπ) το κινητάκι?

Τελικά ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα από κάποια εταιρεία (πχ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κλπ) το κινητάκι?

Χλωμο το κοβω...:(

EDIT:

Αυτο το βρικα καπου στο internet.

gSmart i128 Launched by GigaByte

Wednesday 07.19.2006 at 08:14 AM

GigaByte has launched the gSmart i128 PDA Mobile Phone. The big selling point of the device is that it supports languages for 98 countries. It is based around Windows Mobile 5.0 with AKU2 and includes GSM/GPRS, XScale processor, 128 MB ROM, 64 MB RAM, 2.1 mega pixel camera, 802.11g WiFi, Bluetooth, and support for NTSC/PAL TV with FM radio.

http://www.gigabytecm.com/eng/egbc_news.3.aspx?ItemID=5&MenuSeq=71&tabIndex=0

Ας ελπίσουμε ότι αυτό τουλάχιστον θα εμφανιστεί στην Ελλάδα

Ας ελπίσουμε ότι αυτό τουλάχιστον θα εμφανιστεί στην Ελλάδα

Δεν νομιζω φιλε μου. Μονο απο eXpansys ισως να το βρεις.

Εγω το περιμενω πως και πως.

Μπραβο !!

Πες και τιποτα αλλο... Εχω αρχισει και ψηνομαι για τα καλα...:lol: :lol: :lol:

Βγαλε εαν μπορεις και καμια φωτογραφια να μας διξεις...:D

Τελικα η εφαρμογη για ηχογραφηση κλησεων (σαν αυτοματος τηλεφωνητης) τελικα παιζει ? Μπορεις να ρυθμησεις εαν δεν απαντησεις να ειχογραφησει μηνυμα το τηλεφωνο ??:blink:

Και ο αυτόματος τηλεφωνητής παίζει.....:D

Επισυνάπτω και μια φώτο...

• 1 month later...
Review:http://www.mml.com.tw/newsdetail.php?id=1399 (Της έκδοσης με 128 ram)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος