amyntas Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Πως προφέρεται αυτό; TOI T#I Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostas Δημ. March 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Τι έγινε ρε παιδιά στερέψαμε απο ιδέες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Τι έγινε ρε παιδιά στερέψαμε απο ιδέες??? hubbub = βαβούρα και επίσης θα μου άρεσε πολύ το enamour / allure που σημαίνουν σαγηνεύω!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 "la sera" στα ιταλικα σημαινει το "βραδακι" πες μας και που ειναι το καφε για να κανουμε εκει τα meeting αν ειναι κοντα μας ποιος ξερει μπορει να γινουμε και θαμωνες!:) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 μία ερώτηση να κάνω, Προσπαθούμε να βρούμε όνομα καφετέριας, για αυτήν που θα ανοίξει ο Σόμμερ; επίσης δεν κατάλαβα καλά, σε ποιά περιοχή θα ανοίξει; Για γλυφάδα μιλάμε; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 ο Σομμερ ο γνωστος ειναι αυτος που ανοιξε τo thread? αν ναι,θα σου βρω εγω ονοματα ουουου ενα σωρο αλλα θα πρεπει να στα πω απο κοντα:lol: :lol: Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξουμε τα top και να βάλουμε δημοσκόπηση; :p Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 "eftases" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 In Cafe Cafe Trend ayta mou kana klik apo ayta pou proanafer8hkan epishs kati se "coffee spot","goutsou-goutsou","iou" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Destiny / Mirror / Domus Εγραψε ο τύπος. Ειδικά το mirror μετράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 alien nation tropic giraffe la vista marush faces escobar alter ego remezzo μερικά ονόματα απο αυτ'α που 'εχω πάει στα νησιά και μου έμειναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Caramelo Cielo (σημαινει ουρανος στα ισπανικα) Λογω γλωσσας μου αρεσε πολυ και το JUNTO αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το προφερει κανεις σωστα. :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Eμενα μου αρεσε το ''faces''! Ο Σομμερ που κολλαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 - Hot Spot - D'Lite - Cozy - Cocoon από το Cocooning ;) Kαλή επιτυχία στο ψάξιμο & την απόφαση! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostas Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 "la sera" στα ιταλικα σημαινει το "βραδακι" πες μας και που ειναι το καφε για να κανουμε εκει τα meeting αν ειναι κοντα μας ποιος ξερει μπορει να γινουμε και θαμωνες!:) Είναι σε επαρχιακή πόλη.Αν δεν σας πειράζει να πω περιοχή μόλις διαλέξουμε όνομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ama einai gia ton gnwsto sommer tote onomase to... PAPARAZZI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostas Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 - Hot Spot - D'Lite - Cozy - Cocoon από το Cocooning ;) Kαλή επιτυχία στο ψάξιμο & την απόφαση! Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostas Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ο Σομμερ ο γνωστος ειναι αυτος που ανοιξε τo thread? αν ναι,θα σου βρω εγω ονοματα ουουου ενα σωρο αλλα θα πρεπει να στα πω απο κοντα:lol: :lol: Οχι δεν πρόκειται για τον γνωστό Σόμερ,αυτος είναι όμορφος....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ti egine?dialekses to cocoon? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Cicada proferetai sikanta kai ena koryfaio onoma pistevw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgostas Δημ. March 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μου άρεσε πολυ το "la sera" πείτε την γνώμη σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 εγώ απο όλα ψηφίζω la sera και το d' lite! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Προτείνω και το Vista! χεχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 egw lew to cicada! loool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 κάντε τα τοπ σε μία λίστα και να ψηφίσουμε, αν είανι για τον σόμμερ, ας έχω τον τελευταίο λόγοοοοοοο:O Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts