Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών ΙΙ

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Geo2003 ( 9 Αύγ. 2004 , 16:25)

Kai ayto to mynhma einai gia spotaki toy antena...Mhpvs kserei kaneis poianou einai h diaskeyh tou "With or Without You" tvn U2 pou akougetai sto diafhmhstiko toy antena opou mia gynaika ftanei se ena mparaki kai th rvtoun gia th Zvh kai ayth leei "exei gyrismata"...Epishs an gnvrizete kai poio einai to tragoudi pou akougetai sto allo spotaki toy antena opou mia kyria shkvnei to thlefvno kai ths leei mia antrikh fvnh oti psaxnei th zvh kai ayth leei "kai egv paidi mou".

Telika nomizv oti oso afora tous U2 to brhka...Einai to "LMC vs U2 - Take Me To The Clouds Above". Exei parei to ry8mo apo to "With or without you" kai kapoious stixous apo to "How will i know" ths Whitney Houston.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιο κομμάτι είναι αυτό που παίζει στη διαφήμιση της Βέφα στο Μega(εκεί που μια κοπελιά κλαίει και η βέφα δίνοντάς της ενα σοκολατάκι της λέει "Ο έρωτας περνάει από το στομάχι" ή κατι τετοιο...)?

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Γεια σας και πάλι

Μετά από δυο μήνες?????? επιτέλους ανακάλυψα το κομμάτι που έψαχνα σε ένα μπαράκι!!! Παραλίγο να σκοτωθώ για να τρέξω να ρωτήσω τον DJ πώς λέγεται. Τελικά σε τίποτα δεν έπεσα μέσα, το κομμάτι ήταν το TAKI RARI της YMA SUMAC την διαφήμιση που παιζόταν δεν την θυμάμαι με τίποτα.

Σας ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν

Φιλάκια και καλές βουτιές.

Κάτι άσχετο από τραγούδια διαφημίσεων μήπως κανείς ξέρει τον τίτλο ενός τραγουδιού που στο ρεφραίν λέει κάπου "ο γ**ιας της γειτονιάς σου"? Μην τρομάζετε δεν είναι δική μου επιλογή του ανηψιού μου είναι!!!!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimant (16 Αύγ. 2004 , 22:21)

Στη διαφήμιση του Κ700 ξέρει κανείς σας ποιό είναι το τραγουδάκι;

'Death In Vegas - Hands Around My Throat' :)

Παίδες, μια που βρίσκετε Soundtracks, μήπως μπορεί κανείς να βρει και τη φωτογραφία της κοπέλας που εμφανίζεται στη διαφήμιση της Hyundai;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υγ. Έψαξα αρκετά αλλά μάταιος ο κόπος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος joannak (18 Αύγ. 2004 , 23:29)

Μήπως ξέρει κάποιος τον τίτλο του κομματιού που ακούγεται στην διαφήμιση του Κ700?

Ιωάννα

Ooops,

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος joannak (18 Αύγ. 2004 , 23:40)

Ooops,

oops :worry: :worry:

αν σου πω ότι κοιτώντας την προηγούμενη σελίδα δεν κοίταξα μέχρι τόσο κάτω, τι θα μου πεις!

Οκ είμαι απρόσεκτη

sorry :o :o :o

ευχαριστώ πολύ πολύ,

Ιωάννα :D :D

Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχει το τραγούδι με την Πρωτοψάλτη στη καινούργια διαφήμιση του ΟΠΑΠ; Πάντα θα' μαστε κει στη μεγάλη στιγμή...

joannak...

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις manually. :)

Ενώ βρίσκεσαι μέσα στο topic που θέλεις να κάνεις αναζήτηση,

ακριβώς κάτω από το τελευταίο post υπάρχει ένα textbox (λέει δίπλα του: 'Αναζήτηση σε αυτό το θέμα').

Εκεί μπορείς να βάλεις αυτό που σε ενδιαφέρει και να πατήσεις 'Enter'.

Τότε θα σου βγάλει κάποια αποτελέσματα (αν υπάρχουν) στα οποία θα υπάρχει κάποια αναφορά σχετικά με αυτό που σ' ενδιαφέρει. :)

Στην κορυφή κάθε αποτελέσματος θα δεις 2 links.

Για παράδειγμα, σχετικά με αυτό που έψαχνες εσύ:

Θέμα: Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών

Μήνυμα: Re: Re: Κ700 διαφημιση

(Σε ενδιαφέρει το 2ο link που είναι το link του αποτελέσματος, δηλαδή το 'Μήνυμα', που περιέχει την πληροφορία σχετικά με την αναζήτησή σου)

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την γενική αναζήτηση του forum, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Στο textbox της περιοχής 'Αναζήτηση με Λέξη Κλειδί' βάζεις την λέξη που σ' ενδιαφέρει.

2. Στην περιοχή 'Αναζήτηση στο Forum', επιλέγεις στο menu το section που θέλεις να ψάξεις (αν δεν θες να ψάξεις σε όλο το forum).

3. Στις 4 επιλογές που έχεις να διαλέξεις ακριβώς από κάτω, είναι σημαντικό να επιλέξεις 'Εμφάνιση Αποτελεσμάτων ως Μηνύματα'.

(Το 3ο βήμα είναι το 'μυστικό' που θα σου δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα, δηλαδή σε ποιο post είναι αυτό που ψάχνεις και όχι απλώς σε ποιο θέμα)

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η:

Έχει σημασία αν ψάχνεις με Ελληνικούς ή Λατινικούς χαρακτήρες.

Ας πούμε, στην δική σου αναζήτηση δεν θα έβγαζε κανένα αποτέλεσμα αν έψαχνες 'Κ700' και είχες το keyboard γυρισμένο στα Αγγλικά.

Προφανώς, κανείς από όσους το είχαν αναφέρει σε κάποιο post τους, δεν το έγραψαν με Λατινικούς χαρακτήρες.

Γι αυτό, καλό είναι να δοκιμάζετε με διάφορους τρόπους να ψάχνετε αυτό που σας ενδιαφέρει. :)

Το ίδιο ισχύει και με τα Greeklish, μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος γραφής.

Για παράδειγμα: 'Διαφήμιση > Diafimisi > Diafhmish'

Αυτά τα λίγα περί αναζήτησης... :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dromeas (19 Αύγ. 2004 , 18:38)

To kommati tou "I Love TV" sto Mega pos legetai kanonika?

'Chumbawamba - I Get No Doubt' :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (19 Αύγ. 2004 , 18:46)

'Chumbawamba - I Get No Doubt' :)

Εγώ γιατί νομίζω ότι λέγεται κάπως αλλιώς? Tumbthumping ή κάπως έτσι... ούτως ή άλλως το τραγούδι δε λέει πουθενά I get no doubt αλλά I get knocked down (but I get up again, you'll never gonna keep me down).

:shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (20 Αύγ. 2004 , 02:12)

Εγώ γιατί νομίζω ότι λέγεται κάπως αλλιώς? Tumbthumping ή κάπως έτσι... ούτως ή άλλως το τραγούδι δε λέει πουθενά I get no doubt αλλά I get knocked down (but I get up again, you'll never gonna keep me down).

Έχεις δίκιο. Chumbawamba - Tubthumping (από το album "Tubthumper") λεγεται κανονικά, αλλά στα p2p κυκλοφορεί κι έτσι όπως το έδωσε η Cristina επειδή οι στίχοι μοιάζουν να λένε "I get no doubt, but I'll get up again, yeah yeah they'll never keep me down" (ή κάπως έτσι :p)

Άσχετο η EA Sports το είχε βάλει στο intro του World Cup '98, όπως και το Blur - Song 2 στην καταπληκτική εισαγωγή του Fifa '98. :up:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (20 Αύγ. 2004 , 02:12)

Ναιιι!!! Μπράβο βρε!!! :D

Και το μουρμούριζα από μέσα μου όποτε άκουγα το spot και νομίζα πως έτσι λεγόταν. Μου είχε διαφύγει εντελώς ο τίτλος! :rolleyes: :p

Πάντως, το περίεργο είναι πως πολλοί στο DC++ το έχουν έτσι... Πήγα να το κατεβάσω και εξεπλάγην! :confused:

Dromeas, σε παραπληροφόρησα... Θα με συγχωρήσεις ποτέ...; :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (20 Αύγ. 2004 , 13:33)

Dromeas, σε παραπληροφόρησα... Θα με συγχωρήσεις ποτέ...; :p

Sygxoremenh :p :)

Guys, το ήσυχο κομματάκι που παίζει στην διαφήμιση του organics το έχει ξετρυπώσει κάνεις ?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (22 Αύγ. 2004 , 12:11)

Guys, το ήσυχο κομματάκι που παίζει στην διαφήμιση του organics το έχει ξετρυπώσει κάνεις ?

με μια αναζήτηση θα έβρισκες καμια δεκαριά απαντήσεις ;)

Lisa Germano - From A Shell

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...