Capone Δημοσιεύτηκε March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2006 Ολο κεφι και χαρα παω σε γνωστο μεγαλο καταστημα να παρω τα Logitech Z-5500 5.1. Το κουτι, τερας! 505W RMS συνολικα! Τρομερο. Οπως λοιπον παω σπιτι και το ανοιγω σιγα-σιγα (γνωστη ιεροτελεστια.... :D ) βλεπω το subwoofer. Ααααα 10΄΄ πολυ καλο! Και να σου το προβλημα : Εχει ενα χαρτακι και αναφερει: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το subwoofer εχει πολυ ισχυρους μαγνητες και θα πρεπει να τοποθετειται τουλαχιστον σε αποσταση 60 cm απο ηλεκτρονικες οπως, PCs, Monitors και ΤVs. Δυστυχως ο μονος χωρος που χωραει ειναι κατω απο το γραφειο. Αλλα ειναι σε αποσταση 25-30cm απο τον υπολογιστη! Ελπιζω να μην επηρεαζει και το ΤFT (Αυτο ειναι γυρω στα 60cm!). Καποιος σχολιασμος παρακαλω? Ευχαριστω! :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Φίλε μου διστυχώς θα έχεις προβλημα. Θα σε παρακαλούσα να μου δώσεις έμενα τα ηχεία μιας και έχω λίγο χώρο παραπάνω! :p Άντε και για να μην μείνεις χωρις ηχεία θα σου δώσω τα Ζ-640. 72 ολόκληρα watt !! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 μαγνητικη θωρακιση δεν εχει; εκτος αν τα ηχεια που πανε σε pc δεν εχουν.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 bale ena link (apo ekei poy ta pires) gia na doyme ti leei...........mpas kai skeytoyme kamia patenta;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=255089&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 apo oti blepw .......ta eskases xondra-xondra.......ta eura ...... alla einai mia poli kali agora......:up: :up: :up: :up: :up: :up: kai twra sto psito ............tha exeis problima......... sto pc an to baleis mesa stin aktina twn 60cm poy leei.......de tha kapsi tpt alla to pc tha trelenete apo tis paremboles toy sub...kai malista mporei kai na aporithmistei ............ opote ksexna to ...........gia dipla apo to pc....... rwtisa kai enan gnosto moy poy exei to idio kai ........... to exei dokimasei kai toy ekane polla trela...... h othoni den nomizw na exei problima....... alla kalo tha itanna tin bgaleis ektos embelias ...........giati pote den ksereis twra mia symboyli.......mhn baleis to sub na akoympaei kana tixo , grafio klp........tha trizei kai tha soy spasei na neyra;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Το περιεργο ειναι οτι πηρα ενα κομματι σιδηρο, το εκανα βολτιτσα γυρω γυρω απο το sub αλλα δεν αισθανομουν καμμια δυναμη ελξης απο πουθενα! Απο την αλλη ενας φιλος, εμαθα οτι εχει sub το αμεσως μικροτερο απο το δικο μου, το εχει ακριβως στην ιδια θεση που θελω να το βαλω και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Δεν πιστευω παντως να μην εχει καθολου θωρακιση. Παρολα αυτα ξερει κανεις πως μπορω να θωρακισω μαγνητικα κατι? ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Μονο οι δορυφοροι εχουν θωρακιση. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Βρηκα υλικα αλλα ειναι λιγο ακριβα:lol: :lol: Θα το βαλω και θα δω πως θα παει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Εγώ παιδιά πάντως είχα το sub από ένα σετ ηχείων 4.1 της Creative ακριβώς δίπλα από τον υπολογιστή (κολλητά) για 5 χρόνια και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια δοκιμή θα σε βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Το κακο ειναι οτι ειναι 10΄΄ και συνεπως θα εχει πραγματικα πιο ισχυρο μαγνητη! Μια δοκιμη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 opos eipothike apo panw mono oi doriforoi exoyn thorakisi..........sto sub fe tha katalabeis tpt an dokimaseis me sidipomagnitiko hliko........... den tha to elkiei........dikimase na to baleis dipla sto pc ,,,,,,,,,kai tha soy bgoyn ta matia eksw apo tis paremboles.......;) ;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ωραια, αν το βαλω και το δοκιμασω, ξερει κανεις ποια θα ειναι τα ΄΄συμπτωματα΄΄ που θα με πεισουν για τις παρεμβολες? Ουσιαστικα, τι να περιμενω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ του λετε του παιδιου!!!??!?!?! Το μονο προβλημα θα υπηρχε αμα ειχε crt οθονη αν και τα ηχεια για pc ειναι 90% θωρακισμενα! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Καλά, αυτό με το κομμάτι σίδερο είναι λίγο κουλό!! Μη περιμένεις τα δημιουργηθεί μαγνητικό πεδίο που θα μετακινήσει ότι μεταλλικό υπάρχει στο σπίτι πάνω στο γούφερ!!! Για παράδειγμα, το μικρό μαγνητικό πεδίο ίσως επηρεάσει τους σκληρούς... Όσον αφορά στην οθόνη, αν επηρέαζε θα έβλεπες παραμόρφωση... αφού δε βλέπεις δεν έχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 re den einai 1000% oti tha exei emfaneis paremboles........ mpori na aporythmizete siga siga to pc xwris na to parei idisei ..... kai na ginei mlkia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ναι ρε. Εγώ λέω για την οθόνη. Οι παρεμβολές θα φαίνονται σε αυτήν. Τώρα, αν επηρεάζεται και η κεντρική μονάδα είναι άλλο θέμα, και για σιγουριά θα πρέπει να απομακρυνθεί το ηχείο ή να μπει αναμεσα κάτι που να εξασθενεί το μαγνητικό πεδίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ολο κεφι και χαρα παω σε γνωστο μεγαλο καταστημα να παρω τα Logitech Z-5500 5.1. Το κουτι, τερας! 505W RMS συνολικα! Τρομερο. Οπως λοιπον παω σπιτι και το ανοιγω σιγα-σιγα (γνωστη ιεροτελεστια.... :D ) βλεπω το subwoofer. Ααααα 10΄΄ πολυ καλο! Και να σου το προβλημα : Εχει ενα χαρτακι και αναφερει: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το subwoofer εχει πολυ ισχυρους μαγνητες και θα πρεπει να τοποθετειται τουλαχιστον σε αποσταση 60 cm απο ηλεκτρονικες οπως, PCs, Monitors και ΤVs. Δυστυχως ο μονος χωρος που χωραει ειναι κατω απο το γραφειο. Αλλα ειναι σε αποσταση 25-30cm απο τον υπολογιστη! Ελπιζω να μην επηρεαζει και το ΤFT (Αυτο ειναι γυρω στα 60cm!). Καποιος σχολιασμος παρακαλω? Ευχαριστω! :cry: Καλά που το είπες γιατί αυτά έχω βάλει κι εγώ στο μάτι και θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Για να σιγουρευτώ.. αυτά τα ηχεία ειναι ασύρματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Καλά που το είπες γιατί αυτά έχω βάλει κι εγώ στο μάτι και θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Για να σιγουρευτώ.. αυτά τα ηχεία ειναι ασύρματα? mpa mono xiristirio leei gia asyrmato(i ensirmato an protimas) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 re den einai 1000% oti tha exei emfaneis paremboles........ mpori na aporythmizete siga siga to pc xwris na to parei idisei ..... kai na ginei mlkia μπορεις να μου εξηγησεις την... απορυθμηση τεχνικα? Το μονο "κομματι" στο κουτι που θα μπορουσε να χαλασει στο πισι, ειναι ο σκληρος δισκος, που αυτος ειναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ θωρακισμενος που δεν τον επιρρεαζει! Στο κατω κατω και το πισι δημιουργει μαγνητικο πεδιο γυρο του, δεν θα χαλαγε απο αυτο? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 μπορεις να μου εξηγησεις την... απορυθμηση τεχνικα? Το μονο "κομματι" στο κουτι που θα μπορουσε να χαλασει στο πισι, ειναι ο σκληρος δισκος, που αυτος ειναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ θωρακισμενος που δεν τον επιρρεαζει! Στο κατω κατω και το πισι δημιουργει μαγνητικο πεδιο γυρο του, δεν θα χαλαγε απο αυτο? pote den ksereis pws tha epireastei kapio hlektroniko eksartima......oso kala monomeno kai na einai kati ,,,,,panta kati pernei (estw kai se poli mikri klimaka)........... opws ipa i paremboli den einai panta emfani......;) ;) ........kai kapia stigmi mporei na deis kamia apo oloys mas gnwstes "mle othones " kai na trelatheis....opote kalo tha itan na min ksepernas ta oria toy kataskeyasti.....exoyn kanei toses dokimes prin to plasaroun stin agora.......kati thakseroyn;) ;) P.S. den kindineyei mono o skliros ...... esto doyleyeis mia ergasia (otidipote) kai to sub einai konta ......kai patiseis kapia entoli. ...kai apo tis paremboles anti na ginei i entoli poy patises ........ ktelesei thn entoli delete..ti tha kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Καλά που το είπες γιατί αυτά έχω βάλει κι εγώ στο μάτι και θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Για να σιγουρευτώ.. αυτά τα ηχεία ειναι ασύρματα? Οχι, τα ηχεια δεν ειναι ασυρματα. Ασυρματα εχει μονο το Ζ-5450 που ειναι 315 W RMS. Και στα ασυρματα δεν γλιτωνεις ακριβως τα καλωδια αφου πρεπει να τροφοδοτηθουν και με ρευμα! Ασε που το σετ εχει 469 ευρω!!!!! :wacko: Το μονο κακο ειναι οτι το control panel των ηχειων, οταν το πιασεις στα χερια σου ειναι σαν να το βλεπεις με μεγενθυτικο φακο! Ειναι τεραστιο για αυτο που ειναι. Παντως εχει ασυρματο χειριστηριο. Οσο για τα ηχεια, δεν τα εχω βαλει ακομα!!!!!!! Σημερα θα τα βαλω, αφου σημερα τελειωσα και με το δωματιο μου. Περασα 2 καλωδια τοιχο, τοιχο, (για τους πισω δορυφορους), στην αρχη εβαλα θερμοκολλα για αμεσο αποτελεσμα και μετα μια τρελοκολλα που αντεχει καποια κιλα!! (Η θερμοκολλα το καλοκαιρακι υποχωρει απο την ζεστη) Επειτα τα στοκαρισα, και αφου εκανα που***α το δωματιο, αναγκαστικα να το βαψω!!! :lol: Αποτελεσμα: Νεο χρωμα, καινουρια διακοσμηση και δεν φαινονται τα καλωδια πουθεναααααα!!! :cool: Σε λιγο θα τα βαλω και θα πω εντυπωσεις για παρεμβολες ποιοτητα κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 pote den ksereis pws tha epireastei kapio hlektroniko eksartima......oso kala monomeno kai na einai kati ,,,,,panta kati pernei (estw kai se poli mikri klimaka)........... opws ipa i paremboli den einai panta emfani......;) ;) ........kai kapia stigmi mporei na deis kamia apo oloys mas gnwstes "mle othones " kai na trelatheis....opote kalo tha itan na min ksepernas ta oria toy kataskeyasti.....exoyn kanei toses dokimes prin to plasaroun stin agora.......kati thakseroyn;) ;) P.S. den kindineyei mono o skliros ...... esto doyleyeis mia ergasia (otidipote) kai to sub einai konta ......kai patiseis kapia entoli. ...kai apo tis paremboles anti na ginei i entoli poy patises ........ ktelesei thn entoli delete..ti tha kaneis? Αν γινει αυτο θα κλεισω το pc και θα το δορισω σε καποιον γιατι πολυ απλα θα εχει διαγραψει οτι ξερω για τα pc...:p Η περιπτωση να γινει κατι τετοιο ειναι μια στο εκατομυριο! Μπλε οθονη θα δω μια τουλαχιστον καθε εβδομαδα, και στα 7 μηχανηματα μου, ακομα και στον 386 :p! Οσο για το woofer... Εχω δει (ενα παλιο δικο μου) να πιανει radio οταν το εβαζα διπλα στο pc... Να κανει κατι woofer σε πισι δεν εχω δει ποτε μου και ειναι κατι απο τα 1 στις 10^ν περιπτωσεις να γινει. Το case πρωτα απολα, ειναι κατι σαν τοιχος σε μαγνητικες πηγες για αυτον τον λογο! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Τα εβαλα!!! Ολα ο.κ. μεχρι στιγμης τιποτα κακο εκτος απο ενα........ Πρεπει να μετακομισω σε μονοκατοικια γιατι οταν βαραει το sub τριζουν τα επιπλα στον κατω οροφο!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Δεν υπάρχει απόλυτη θωράκιση... ίσως κάποιο μέρος του πεδίου περάσει στον σκληρό... Επίσης, δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να έχει το πεδίο... για παράδειγμα ίσως ρεύματα εξ επαγωγής στη ΜΟΒΟ??? Βέβαια, η συζήτηση είναι φιλολογική... δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιος να πάθει ζημιά από ηχεία ή κινητά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts