RAAD Δημοσιεύτηκε March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2006 Χρησιμοποιώ το Kaspersky 2006 Internet Security Beta 2 έληξε και έκανα ενα format στο pc μιας και ήταν καιρός του. Το θέμα είναι πότε θα βγεί το Kaspersky 2006 Internet Security final ή έστω η επόμενη beta εκδοση του γιατί η παλιά πλέον δεν τρέχει. Έχετε κανένα νεο;Γιατι θέλω να βάλω αμέσως το Kaspersky 2006 Internet Security και να μην αφήσω ούτε δευτερόλεπτο το Pc χύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Χρησιμοποιώ το Kaspersky 2006 Internet Security Beta 2 έληξε και έκανα ενα format στο pc μιας και ήταν καιρός του. Το θέμα είναι πότε θα βγεί το Kaspersky 2006 Internet Security final ή έστω η επόμενη beta εκδοση του γιατί η παλιά πλέον δεν τρέχει. Έχετε κανένα νεο;Γιατι θέλω να βάλω αμέσως το Kaspersky 2006 Internet Security και να μην αφήσω ούτε δευτερόλεπτο το Pc χύμα. Κοίτα εδώ θα βρείς λύση στο προβλημά σου...;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. March 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Φίλε δεν βλέπω κάποια συγκεκριμένη λύση πότε βγαίνει η νεα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Go at Softpedia.com. Search for Kaspersky Internet Security. Download the application, currently on RC12 Edition (beyond beta). Activate it as trial. Soon is the time of the gold edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Nα σας κάνω μια ερώτηση;Έχω το Kaspersky Internet Security 2005.Το κλειδί λήγει το 2007.Αν υποθέσουμε ότι επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένη,θέλω όταν λήξει να το αναβαθμίσω στην επόμενη έκδοση,τι πρέπει να κάνω;Είναι απαραίτητο το format;Η μήπως εγκαθιστώντας από πάνω την καινούρια έκδοση το παίρνει σαν αναβάθμιση και όλα ok; Λίγο νωρίς βέβαια για να σκέφτομαι κάτι τέτοιο,αλλά από περιέργεια ρωτάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Nα σας κάνω μια ερώτηση;Έχω το Kaspersky Internet Security 2005.Το κλειδί λήγει το 2007.Αν υποθέσουμε ότι επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένη,θέλω όταν λήξει να το αναβαθμίσω στην επόμενη έκδοση,τι πρέπει να κάνω;Είναι απαραίτητο το format;Η μήπως εγκαθιστώντας από πάνω την καινούρια έκδοση το παίρνει σαν αναβάθμιση και όλα ok; Λίγο νωρίς βέβαια για να σκέφτομαι κάτι τέτοιο,αλλά από περιέργεια ρωτάω... Δεν νομιζω να γινεται ετσι...ΘΑ πρεπει να το αφαιρεσεις πρωτα και μετα εγκατασταση....:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Μόλις έληξε ο ρώσος...τι κάνουμε τώρα?:p Εννοώ ανανέωσαν το beta ή βγήκε η τελική μορφή? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts