marantz Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγώ πάντως τα γύρισα πίσω γιατί δεν έκανε δουλειά ούτε στο ελάχιστο. 1) Ναι σε ακούνε 2) Όχι αρκεί να συντονιστείς σε σωστή συχνότητα.. 3) Νομίζω ναι αν και μερικά έχουν και προσθήκη κωδικού στην συχνότητα. Δεν ξέρω ακριβώς αυτό τι κάνει! 4) Αστυνομία κτλ νομίζω δε μπορείς να ακούσεις γιατί είναι σε άλλες συχνότητες από τις "ελεύθερες" διαθέσιμες. Φίλε psou καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου. Όσο αναφορα τα συγκεκριμένα PMR δεν ξέρω αλλά εγώ είμαι super ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν και εσύ είχες τα ίδια και τα γύρισες πίσω ή κάποια άλλα, αλλά εμένα προσωπικά για αυτό που ήθελα φτάνουν και περισσεύουν! 1) Αν με ακούνε γιατί ποτέ κανένας δεν απαντάει σε όποια προσπάθεια και αν έχω κάνει? Υπάρχει κάποιος "κώδικας ομιλίας" τον οποίο δεν γνώρίζω και για αυτό τρώω πόρτα? 2) Με κάλυψες. 3) Επειδή δεν ξέρεις ακριβώς για την προσθήκη κωδικού στην συχνότητα???, μήπως ξέρεις κανένα site με λεπτομέρειες σχετικές. Από εχτές ψάχνω και δεν έχω πέσει σε τίποτα καλό. 4) Δεν με ενδιαφέρει ούτως η άλλως απλά από περιέργεια ρώτησα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Θα παρακαλούσα να απαντάνε όσοι πιστεύουν ότι έχουν να προτείνουν κάτι εφαρμόσιμο... Το καινούριο κόλπο της TIM Free2GO! Και μιλάς όσο θες... **edit: Ωραία, τώρα είδα την ημερομηνία... :lol: Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εάν ήταν έτσι εύκολα, τότε όλοι θα είχαμε βάλει από ένα τέτοιο και ο πΟΤΕς θα είχε κλείσει προ πολλού. Οι δε λύσεις με το wifi, όπως συνηθίζω να λέω, δεν είναι Plug & Play !!! Αυτό που θες να κάνεις γίνετε, αλλά είναι ακριβό..... Εάν θες πολύ να μιλάς και να παίζεις με τον φίλο σου, υπάρχει και το LRE (long range Ethernet) που παίζει πάνω από τις γραμμές του ΟΤΕ, στην ουσία είναι μια φθηνότερη υλοποίηση sVDSL, εκεί παίρνεις δύο εξωκείμενες από τον ΟΤΕ και συνδέεσε. Εάν είστε στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο, υπάρχει και η δυνατότητα μέσω local loop, που πρέπει να είναι πολύ φθηνή (να ψάξω να σου βρω τιμή). Με WiFi εάν έχεις καλή οπτική επαφή, με ένα κόστος 500-600 ευρώ, μπορώ να σου προτείνω μία λύση με WiFi, ΑΤΑ, VoIP και απλά τηλέφωνα. Για να καταλάβεις, εγώ μιλάω με κόμβους του awmn στο άλλο άκρο της αθήνας, με ένα απλό τηλέφωνο, χωρίς καμία απολύτως χρέωση "Για να καταλάβεις, εγώ μιλάω με κόμβους του awmn στο άλλο άκρο της αθήνας, με ένα απλό τηλέφωνο, χωρίς καμία απολύτως χρέωση" Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις λεπτομέρεις γι'αυτο? Ευχαριστώ a priori. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts