Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σ΄αυτό που ρώτησα παραπάνω ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

εμενα κατεβηκε κανονικα. δοκιμασε να γινεται direct download χωρις να πηγαινεις στη σελιδα του rapid. Πηγαινε στις επιλογες του προφιλ σου και ρυθμισε το.

Shit Happens!!!

Δεν ξέρω τι γινόταν στον μηνιαίο (αν και νομίζω πως ήταν το ίδιο σε όλους), αλλά στον τριμηνο λογαριασμό που είχα εγώ μέχρι τώρα είχα για κατέβασμα 5GB καθημερινά, οπότε δε βλέπω καμία αλλαγή στο όλο σύστημα. Τώρα που κοίταξα, χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι μου λέει πως έχω 5GB για κατέβασμα.

To μόνο που δε βλέπω είναι κάτι GB από TrafficShare που είχα αγοράσει. Αυτά τι έγιναν;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν ξέρω τι γινόταν στον μηνιαίο (αν και νομίζω πως ήταν το ίδιο σε όλους), αλλά στον τριμηνο λογαριασμό που είχα εγώ μέχρι τώρα είχα για κατέβασμα 5GB καθημερινά, οπότε δε βλέπω καμία αλλαγή στο όλο σύστημα. Τώρα που κοίταξα, χωρίς να έχω κατεβάσει κάτι μου λέει πως έχω 5GB για κατέβασμα.

To μόνο που δε βλέπω είναι κάτι GB από TrafficShare που είχα αγοράσει. Αυτά τι έγιναν;

Αυτα μετατράπηκαν σε rapidpoints

τα οποία όμως δεν μπορώ να τα κάνω τίποτα γιατί πρέπει να έχω 5000 free + 5000 premium για να τα κάνω κάτι, σωστά;;

αρα δηλαδη και πριιν υπηρχε το οριο των 5 ανα μερα?τοτε εγω μαλλον δεν κατεβαζα πολλα αρχεια ανα μερα?αλλα απο οτι θυμαμαι εβαζα να κατεβαινουν τρελα λινκς και ποτε δεν μου ειχε "κοψει" κανενα το συστημα λογω οριου οπως τωρα.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να καταλάβω τη συζήτηση αλλά δε βγάζω και πολύ νόημα. Χρησιμοποιώ rapidhsare εδώ και 2 χρόνια (τον Αύγουστο κλείνουν) και το έχω μόνο για κατέβασμα. Δύο φορές έχω ανεβάσει αρχεία και αυτό μόνο για προσωπική χρήση.

Ρωτάω τώρα.. Με εμάς που δεν ανεβάζουμε, δεν μαζεύουμε πόντους και απλά πληρώνουμε την ετήσια συνδρομή τι γίνεται; Τι όριο υπάρχει; Αλλάζει κάτι ή απλά μπορώ να ανανεώσω τον επόμενο μήνα με τα ίδια χρήματα (57 ευρώ) και να συνεχίσω να κατεβάζω;

Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη αν κάποια από αυτά έχουν απαντηθεί. Διάβασα εδώ αρκετές σελίδες αλλά και στη σελίδα του RS αλλά μπερδεύτηκα περισσότερα. Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορούσε να τα γράψει λίγο απλά.

Ευχαριστώ.

αρα δηλαδη και πριιν υπηρχε το οριο των 5 ανα μερα?τοτε εγω μαλλον δεν κατεβαζα πολλα αρχεια ανα μερα?αλλα απο οτι θυμαμαι εβαζα να κατεβαινουν τρελα λινκς και ποτε δεν μου ειχε "κοψει" κανενα το συστημα λογω οριου οπως τωρα.

υπηρχε το ημερησιο οριο των 5gb και οτι δεν χρησιμοποιουσες μεταφεροταν την επομενη εως οτου εφτανες τα 25gb που ηταν το μεγαλυτερο οριο που μπορουσες να συγκεντρωσεις. Για να το ξεπερασεις επρεπε να αγορασεις trafficshare. Πλεον εισαι σε ενα πακετο αναλογως τη χρηση που κανεις και αν χρειαστεις να κατεβασεις παραπανω αυτο θα γινει αυτοματα, αλλα θα μεταφερθεις στο μεγαλυτερο πακετο με την αναλογη χρεωση παντα σε rapids! ;)

ελπιζω να με καταλαβες! :)

Shit Happens!!!

Βασικά, πλέον δεν αγοράζεις χρόνο (1 μήνα, 3 μήνες, 1 χρόνο κτλ) συνδρομής αλλά "rapids". Το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις αυτά απαξ και τα αγοράσεις είναι δική σου επιλογή.

Π.χ. εγώ έχω αυτή τη στιγμή 2161 rapids. Το ποιό πρόγραμμα θα χρησιμοποιώ (δηλαδή, τι όριο download θα έχω την ημέρα) είναι δική μου επιλογή και μπορώ να το αλλάξω ανα πάσα στιγμή.

Μάλιστα μου λέει και σε πόσο καιρό maximum θα μου "τελειώσουν" τα rapids με το εκάστοτε πρόγραμμα π.χ.

RapidSmall (όριο 1GB/μέρα) - 540 μέρες

RapidMedium (όριο 5GB/μέρα) - 108 μέρες

RapidBig (όριο 20GB/μέρα) - 27 μέρες

κτλ.

Βοήθησε καθόλου αυτό;

υπηρχε το ημερησιο οριο των 5gb και οτι δεν χρησιμοποιουσες μεταφεροταν την επομενη εως οτου εφτανες τα 25gb που ηταν το μεγαλυτερο οριο που μπορουσες να συγκεντρωσεις. Για να το ξεπερασεις επρεπε να αγορασεις trafficshare. Πλεον εισαι σε ενα πακετο αναλογως τη χρηση που κανεις και αν χρειαστεις να κατεβασεις παραπανω αυτο θα γινει αυτοματα, αλλα θα μεταφερθεις στο μεγαλυτερο πακετο με την αναλογη χρεωση παντα σε rapids! ;)

ελπιζω να με καταλαβες! :)

αααα ρα εγω ειχα καθε 5 μερες 25 gb γιαυτο δεν μου κοβανε αρχεια!αρα δεν με βολευει το νεο συστημα!ευχαριστω!

ειναι πιο ακριβο, εχεις δικιο! ;)

για την περιπτωση σου ομως επειδη δν κατεβαζεις πολυ, μπορεις να το εχεις στο rapid small και να δινεις 4 rapids τη μερα και οποτε θες κατι, να αλλαζεις πακετο, να κατεβαζεις και μολις τελειωνεις να το ξαναριχνεις στο small. Ετσι ισως σε συμμφερει μακροπροθεσμα.

Και να χρησιμοποιειτε τις happy hours παιδια (μετραει μονο το 10% του ογκου που κατεβαζουμε) και ισχυουν απο 03:00-11:00

ειδικα τωρα θα μας χρειαστουν πολυ!! ;)

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Βασικά, πλέον δεν αγοράζεις χρόνο (1 μήνα, 3 μήνες, 1 χρόνο κτλ) συνδρομής αλλά "rapids". Το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις αυτά απαξ και τα αγοράσεις είναι δική σου επιλογή.

Π.χ. εγώ έχω αυτή τη στιγμή 2161 rapids. Το ποιό πρόγραμμα θα χρησιμοποιώ (δηλαδή, τι όριο download θα έχω την ημέρα) είναι δική μου επιλογή και μπορώ να το αλλάξω ανα πάσα στιγμή.

Μάλιστα μου λέει και σε πόσο καιρό maximum θα μου "τελειώσουν" τα rapids με το εκάστοτε πρόγραμμα π.χ.

RapidSmall (όριο 1GB/μέρα) - 540 μέρες

RapidMedium (όριο 5GB/μέρα) - 108 μέρες

RapidBig (όριο 20GB/μέρα) - 27 μέρες

κτλ.

Βοήθησε καθόλου αυτό;

Αρκετά! Ο,τι να ναι το έχουν κάνει μου φαίνεται!

Ευχαριστώ!

ειναι πιο ακριβο, εχεις δικιο! ;)

για την περιπτωση σου ομως επειδη δν κατεβαζεις πολυ, μπορεις να το εχεις στο rapid small και να δινεις 4 rapids τη μερα και οποτε θες κατι, να αλλαζεις πακετο, να κατεβαζεις και μολις τελειωνεις να το ξαναριχνεις στο small. Ετσι ισως σε συμμφερει μακροπροθεσμα.

Και να χρησιμοποιειτε τις happy hours παιδια (μετραει μονο το 10% του ογκου που κατεβαζουμε) και ισχυουν απο 03:00-11:00

ειδικα τωρα θα μας χρειαστουν πολυ!! ;)

το happy hours που το λεει στις οδηγιες δεν το βρισκω!

δηλαδη για 5 gb ας που με στο happy hours το κοντερ θα γραψει 500mb?

το happy hours που το λεει στις οδηγιες δεν το βρισκω!

δηλαδη για 5 gb ας που με στο happy hours το κοντερ θα γραψει 500mb?

Ναι!! δεν το γραφει (δν το εχω ψαξει, μπορει και να ειναι καπου εκει κρυμμενο) αλλα ισχυει. Δεν θα το ανεφερα αλλιως :p

Shit Happens!!!

Ναι!! δεν το γραφει (δν το εχω ψαξει, μπορει και να ειναι καπου εκει κρυμμενο) αλλα ισχυει. Δεν θα το ανεφερα αλλιως :p

κατι τελευταιο :)

εβαλα να κατεβασω τωρα μια ολοκληρη σειρα ξενη σιγουρα πολλα γιγα.στις ρυθμισεις εχω βαλει το μικροτερο πακετο να ειναι το small και το μεγαλυτερο να ειναι το big.δηλαδη αυτοματα θα αυξομειωνεται το πακετο αναλογως τη χρηση που το κανω?

βλεπωντας τωρα το account overview εχω free rapidpoints=9000.αυτα μπορω να τα κανω κατι?

Description RapidPoints

Set up a new Premium Account with 600 Rapids. 5000 Premium RapidPoints +

5000 Free RapidPoints

Recharge 600 Rapids to this account 5000 Premium RapidPoints +

5000 Free RapidPoints

Set up a new Premium Account with 6.000 Rapids. 50000 Premium RapidPoints +

50000 Free

Recharge 6.000 Rapids to this account. 50000 Premium RapidPoints +

50000 Free RapidPoints

Premium RapidPoints -> Free RapidPoints

1 Premium RapidPoints = 1 Free RapidPoints

Shit Happens!!!

Ειτε κατεβαζω ειτε ΔΕΝ κατεβαζω καθε μερα μου αφαιρουνται rapids απο το λογαριασμο μου.Καλα το καταλαβα μεχρι εδω?

Γιατι αν το καταλαβα καλα....sorry αυτο ειναι απατη.

Ειτε κατεβαζω ειτε ΔΕΝ κατεβαζω καθε μερα μου αφαιρουνται rapids απο το λογαριασμο μου.Καλα το καταλαβα μεχρι εδω?

Πολύ καλά το κατάλαβες. Πρέπει να βάλεις το λογαριασμό σου στο χαμηλότερο πρόγραμμα (4 Rapids/μέρα) προκειμένου να κρατά περισσότερο ο λογαριασμός σου, ειδικά όταν δεν κατεβάζεις

συμφωνω αλλα και πριν αν δεν κατεβαζες εχανες μια -μια τις ημερες της συνδρομης σου :)

πιστευω οτι θα χασουν τοσους πολους συνδρομητες ,που πολυ συντομα θα αλλαξουν την τιμολογιακη πολιτικη τους!
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg