Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι'εγω βρισκω τα παντα ;) και ρε rapidshare ανεβαζει και ο απλος χρηστης.

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα σε ολους σας.

Μολις ανανεωσα το Rapishare Account που ειχα αλλα νομιζω οτι την πατησα:cry:

δεν βρισκω πουθενα πια ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους ουτε στο ActiveLoads,ellas-music μηπως μπορει καποιος να βοηθησει.

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το account το κανουμε με βαση στα φορυμ που ξερουμε και κατεβαζουμε , τι προτειμανε εκει...! ποιος ο λογος να κανεις ραπιντ και οτι βρισκεις ναι ειναι σε Filesonic π.χ ή το αντιστροφο..?!!

εγω παντως εχω ραπιντ για βασικο ..και δευτερευων εχω και ενα Filesonic (συνθηθως για μουσικη)!

:);)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα σε ολους σας.

Μολις ανανεωσα το Rapishare Account που ειχα αλλα νομιζω οτι την πατησα:cry:

δεν βρισκω πουθενα πια ταινιες με ενσωματωμενους υποτιτλους ουτε στο ActiveLoads,ellas-music μηπως μπορει καποιος να βοηθησει.

Ευχαριστω

Χρόνια πολλά και καλωσήρθες!

Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης απαγορεύονται συζητήσεις για παράνομο υλικό, οπότε μην περιμένεις απάντηση στην ερώτηση αυτή :)

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• 1 month later...
Εχω ένα πρόβλημα , ενω αγόρασα πόντους και έχω πάνω από 3000 , δεν μου βγάζει την ανανέωση του RapidPro και παραμένει η λήξη του στις 6 Ιουνίου. Θυμάμαι την προηγούμενη φορά είχε δυο κουμπάκια από κάτω για ανανέωση ενώ τώρα τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος κάτι;

Εχω ένα πρόβλημα , ενω αγόρασα πόντους και έχω πάνω από 3000 , δεν μου βγάζει την ανανέωση του RapidPro και παραμένει η λήξη του στις 6 Ιουνίου. Θυμάμαι την προηγούμενη φορά είχε δυο κουμπάκια από κάτω για ανανέωση ενώ τώρα τίποτα. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος κάτι;

Στείλε τους mail. Απαντάνε σχετικά γρήγορα και είναι εξυπηρετικοί. Κάποτε κάποιος μου είχε κλέψει Rapids και μου τα έδωσαν πίσω.

Εγώ που έκανα πρόσφατα ανανέωση (αγόρασα rapids) δε χρειάστηκε να κάνω re-activate RapidPro το έκανε αυτόματα και μου έγραψε από μόνο του και ότι λήγει τον Οκτώβρη του 11 και ότι μου απομένουν Χ Rapids.

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 8 months later...
Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το rapidshare,πριν λιγεσ μερεσ μου ηρθε ενα e-mail οτι ta rapidpoints ληγουν και καποια αρχεια θα σβηστουν που ειχα.Αυτο δεν ηταν το προβλξμα το κακο ειναι οτι μπαινω στη επισημη σελιδα του rapidshare ολα κανονικα με βαζει μεσα και πρωτον δεν βλεπω ποτε ληγει η συδρομη μου επιδη ειμαι premium και δευτερον ηθελα να βαλω καποιουσ ποντουσ εξτρα η να κανω ανανεωση τησ συνδρομησ και παταω μου βγαζει τα ποσα για παραδειγμα 9,90 για 30 μερεσ 29 ευρω για 3 μηνεσ κτλ και επιλγω το πακετο που θελω με βγαζει να πληρωσω ειτε με paypal η paysafe και αλλεσ μεθοδουσ πληρωμησ παταω paysafe ειτε paypal η ακομα και πιστωτικη αλλα τιποτε το πινακακι που βγαζει τισ μεθοδουσ πληρωμησ δεν ειναι φωτισμενο τοσο εντονα κατι σαν ανενεργο φαινεται και οτι πατησω με πεταει πισω παλι στο να διαλεξω πακετο πληρωμησ δοκιμασα firefox google chrome tipota kamia αλλαγη πηγα να στειλω e-mail στο support αλλα και παλι τα ιδια ομωσ ξερετε κατι καμια βοηθεια?>

• 9 months later...
Τι συμβενει με το rapidshare?Καθε φορα που παω να κατεβασω αρχειο,οτι αρχειο παω να κατεβασω μου βγαζει το εξεις σφαλμα: File owner's public traffic exhausted και λεει οτι το αρχειο δεν ειναι διαθεσιμο.Μεχρι προχτες κατεβαζα κανονικα.Τι στο διαολο εχει συμβει?Ειναι καποιο πρωσορινο προβλημα ή εχει διαλυθει το rs για παντα?Αμα εχει συμβει το 2ο θα τρελαθω διοτι εχω συνδρομη με premium account και αποτελει την κυρια πηγη των καταβασματων μου.

https://www.rapidshare.com/#rsag_news

Διάβασε το 1ο νέο "The new RapidShare is here!".

Ελπίζω φίλε να μην πήρες πρόσφατα το λογαριασμό σου.. Θα σου συνιστούσα το real-debrid εναλλακτικά. Ψάξτο και θα βρεις τι είναι.

Οχι ρε γμτ.Απο που θα κατεβαζω τωρα?Η συνδρομη μου ληγει σε μια εβδομαδα και ημουν ετοιμος να την ανανεωσω.Παλι καλα που δεν πληρωσα γιατι θα πηγαιναν χαμενα τα λεφτα.