Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello,

RapidShare provides its users with an infrastructure which enables the users

to save any files on Internet servers.

Premium Users can store files in there account for the period of the account

valid time. The maximum file amount a Premium account can administrate at the

moment is 10'000 files. Thus, up to 20TB of data can be theoretically stored

in one account.

If the total stored volume exceeds 50GB, inactive files are deleted

automatically 60 days after the last download.

Once a file is completely downloaded the automatic deletion timer is reset to

60 days.

Collectors Accounts can hold up to 10'000 Files. The files are stored for 60

day if no downloads are registered. After each successful download, the 60

days timer is reset.

Best regards,

Reto

RapidShare Support

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας!Θα ηθελα την βοηθεια σας.Χτες εβαλα το λεγομενο TrafficShare 100 gb.Σημερα μου ηρθε ενα μινημα πως τα στοιχεια Login εχουν χαθει.Βεβαια εγω ειμαι ενεργος.Απλα αυτοι δεν μπορουν να μου βαλουν τα 100 gb.Ετσι σημερα το πρωη τα ξανα εβαλα και μου ηρθαν τα εξης μινηματα στο Mail μου.

This is a payment receipt for Invoice 59881 sent on 12/04/2010

Due Date: 12/04/2010

Amount Paid: £25.00 GBP

You may review your invoice history at any time by logging in to your client area.

Note: This email will serve as an official receipt for this payment.

Και μετα απ λιγο αυτο εδω το μινημα

Your TrafficShare order has now been added to your account.Thank you very much for your order.

Regards

Admin

Βεβαια εγω ακομα περιμενω τα 100 gb.

Πως μπορειται να με βοηθεισεται?Πρεπει να ενεργοποιησω τιποτα?Ποσω καιρο μπορεις να περιμενεις μεχρι να σου μπουν τα 100 gb?

Ευχαριστω!!!

καλως ηρθες thanosDrx! :)

αν θυμαμαι καλα οταν ειχα αγορασει εγω trafficshare μου ειχε πιστωθει αμεσως το μεγεθος των Gb. Το καλυτερο θα ηταν να στειλεις καποιο email στην rapidshare απο την διευθυνση που δινουν στο site και οχι μεσω reply απο αυτο που ελαβες καθως δν ξερουμε περι τινος προκειται διοτι οι 25 λιρες που σε χρεωσαν δν αντιστοιχει σε καποιο ποσο που ζηταει η rapidshare. Τα 100gb trafficshare ειναι στα σχεδον 10€

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

καλως ηρθες thanosDrx! :)

αν θυμαμαι καλα οταν ειχα αγορασει εγω trafficshare μου ειχε πιστωθει αμεσως το μεγεθος των Gb. Το καλυτερο θα ηταν να στειλεις καποιο email στην rapidshare απο την διευθυνση που δινουν στο site και οχι μεσω reply απο αυτο που ελαβες καθως δν ξερουμε περι τινος προκειται διοτι οι 25 λιρες που σε χρεωσαν δν αντιστοιχει σε καποιο ποσο που ζηταει η rapidshare. Τα 100gb τραφφιψσηαρε ειναι στα σχεδον 10€

Καλος σας βρηκα:D

Πιστευω πως δεν διαθετω τα καταληλα αγγλικα για να στειλω καποιο μινημα στην rapidshare:O

Θα το εκανα εγω αν θες αλλα δεν ξερω αν με εμπιστευεσαι αν μου δωσεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου. Ζητα απο καποιον δικο σου που μιλαει αγγλικα η στειλτα μου αν θες σε pm μαζι με καποιες αλλες λεπτομερειες που νομιζεις θα χρησιμευσουν.
Shit Happens!!!

Θα το εκανα εγω αν θες αλλα δεν ξερω αν με εμπιστευεσαι αν μου δωσεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου. Ζητα απο καποιον δικο σου που μιλαει αγγλικα η στειλτα μου αν θες σε pm μαζι με καποιες αλλες λεπτομερειες που νομιζεις θα χρησιμευσουν.

Σου εχω στηλει μινημα;)

• 3 weeks later...

Dear customer *****,

Based on your download logs, your Premium Account ***** was shared with other people. This is not allowed.

It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today:

62.1.0.0/16 (62.1.0.0 - 62.1.255.255)

77.49.0.0/16 (77.49.0.0 - 77.49.255.255)

79.103.0.0/16 (79.103.0.0 - 79.103.255.255)

178.128.0.0/16 (178.128.0.0 - 178.128.255.255)

188.4.0.0/16 (188.4.0.0 - 188.4.255.255)

It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.

To protect us and yourself from hackers, we have changed your password.

----- YOUR NEW PASSWORD -----

Password: ******

-----------------------------

Feel free to change your password to something suiting you better.

Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.

You can check the IPs using your account in the log section of your premium zone.

Best regards,

RapidShare.com - Support

Ισχυει αυτο ρε μαγκες????

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Dear customer *****,

Based on your download logs, your Premium Account ***** was shared with other people. This is not allowed.

It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today:

62.1.0.0/16 (62.1.0.0 - 62.1.255.255)

77.49.0.0/16 (77.49.0.0 - 77.49.255.255)

79.103.0.0/16 (79.103.0.0 - 79.103.255.255)

178.128.0.0/16 (178.128.0.0 - 178.128.255.255)

188.4.0.0/16 (188.4.0.0 - 188.4.255.255)

It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.

To protect us and yourself from hackers, we have changed your password.

----- YOUR NEW PASSWORD -----

Password: ******

-----------------------------

Feel free to change your password to something suiting you better.

Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.

You can check the IPs using your account in the log section of your premium zone.

Best regards,

RapidShare.com - Support

Ισχυει αυτο ρε μαγκες????

Ποιο απ' ολα? Οτι μοιραζεις το account σου σε αλλους? Οτι μπορει να στο εχουν hackαρει? Οτι μπορεις να τσεκαρεις τα logs σου?

Ολα μπορουν να ισχυουν και καλα που σε ειδοποιησαν να λες ωστε να κανεις τα κουμαντα σου!!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μου το'χαν στείλει κι εμένα πριν κανά χρόνο επειδή τον χρησιμοποιούσε κι ο αδερφός μου από άλλο σπίτι.. (άρα και άλλη IP) Πράγμα που είναι απαράδεκτο δεδομένου του ορίου των GB που έχουν βάλει..

Τώρα εσύ αν είσαι ο μόνος που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό τότε όντως σε κλέψανε.

Να ενεργοποιήσεις και το security lock αν δεν το έχεις κάνει..

βασικα μονο εγω υποτιθεται το εχω.. Ηθελα να μαθω αν οντως η Rapid στελνει τετοια εμαιλ.. Οποτε εφυγα βουρ για αλλαγη κωδικου!!
Shit Happens!!!

• 2 weeks later...

Ρε παιδια ανεβασα κατι αρχεια με το flash uploader οντας συνδεδεμενος στον premeium Λογαριασμο μου και ειναι αφαντα! Στο overview δεν δειχνει να εχω χωρο που χρησιμοποιω! Ευτυχως εκανα export τα links και μπορω να τα βρω αλλα πως θα τα βαλω στο προφιλ μου???

edit: ακριβως λογω του οτι ημουν στην κεντρικη σελιδα εγινε οτι εγινε.. fixed!!

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Πρόσφτατα ανακάλυψα ένα καινούργιο site όπου με μια συνδρομή μπορείς να κατεβάζεις οποιοδήποτε αρχείο είτε από rapideshare είτε από megaupload είτε από οποιοδήποτε άλλο hosters!Yποστηρίζει και downloader.Aν και ήμουν δύσπιστος γιατί ο χώρος είναι λίγο μαιμουδέ γράφτηκα και είναι όλα οκ! Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές!Προκειμένου να έχω συνδρομές από εδώ και από εκεί τα βρίσκω όλα και συμφέρει:) Δείτε εδώ:

http://www.zevera.com

Αν και ειμαστε offtopic δηλαδη αγοραζεις premium απο εκει ο οποιος ειναι premium για ολους τους file hosters???
Shit Happens!!!

Πρόσφτατα ανακάλυψα ένα καινούργιο site όπου με μια συνδρομή μπορείς να κατεβάζεις οποιοδήποτε αρχείο είτε από rapideshare είτε από megaupload είτε από οποιοδήποτε άλλο hosters!Yποστηρίζει και downloader.Aν και ήμουν δύσπιστος γιατί ο χώρος είναι λίγο μαιμουδέ γράφτηκα και είναι όλα οκ! Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές!Προκειμένου να έχω συνδρομές από εδώ και από εκεί τα βρίσκω όλα και συμφέρει:) Δείτε εδώ:

http://www.zevera.com

παρα πολυ καλο φαινεται!

θα δοκιμαστει...:rolleyes:

να σαι καλα φιλε που το μοιραστηκες μαζι μας!:!:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

ρε παιδια μια βοηθεια :worry:

παλιοτερα εχωντας 10000ποντους ειχες 1 μηνα επιπλεον,εγω τωρα με Free RapidPoints: 54164

Premium RapidPoints: 343 δεν μπορω να ανανεωσω..αναγκαστικα θελω 5000 ποντους απο premium,που παλιοτερα τους ειχα αλλα τους μετερεψα σε free points με αποτελεσμα..να μην μπορω να τους κανω τιποτα.

εχει κανεις καμια ιδεα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

"With immediate effect, premium accounts whose paid subscription period has expired will no longer be automatically deleted. We now offer our customers the option to switch the paid features on and off as and when they need them without having to create a new account each time, as was previously the case. Naturally, costs only fall due when paid modules are booked. Otherwise the account will continue to be free."

Τί σόι επιλογή είναι αυτή και τί αντίκτυπο έχει στους premium χρήστες;

O ένας μήνας δηλαδή θα γίνετε αορίστου;

Εχω premium λογαριασμο , πως βλέπω το αχρησιμοποίητο traffic

Καλως ηρθες στο forum! :)

πας premium account -> account overview -> traffic left ;)

Shit Happens!!!

"With immediate effect, premium accounts whose paid subscription period has expired will no longer be automatically deleted. We now offer our customers the option to switch the paid features on and off as and when they need them without having to create a new account each time, as was previously the case. Naturally, costs only fall due when paid modules are booked. Otherwise the account will continue to be free."

Τί σόι επιλογή είναι αυτή και τί αντίκτυπο έχει στους premium χρήστες;

O ένας μήνας δηλαδή θα γίνετε αορίστου;

αποτι καταλαβαινω απλα δεν θα διαγραφεται ο λογαριασμος σου και θα μπορεις να τον ξανακανεις Premium ανα πασα στιγμη. Το θεμα ειναι τι γινεται με τα αρχεια που τυχον εχεις ανεβασει?? θα παραμενουν και αυτα για παντα πανω??

Shit Happens!!!

αποτι καταλαβαινω απλα δεν θα διαγραφεται ο λογαριασμος σου και θα μπορεις να τον ξανακανεις Premium ανα πασα στιγμη. Το θεμα ειναι τι γινεται με τα αρχεια που τυχον εχεις ανεβασει?? θα παραμενουν και αυτα για παντα πανω??

Ο όρος της διαγραφής των αρχείων σε εναν premium λογαριασμό είναι να διαγράφονται και αυτά αυτόματα.

Από την στιγμή που ο λογαριασμός δεν διαγράφεται αλλά μπαίνει σε "αναμονή" λογικά μένουν και τα αρχεία σε λειτουργία.

Άρα συνεχίζεις να κερδίζεις πόντους.

Άλλωστε δεν λέει τίποτα για τα αρχεία. Για τους λογαριασμούς λέει.

Ρε παιδιά, δώστε μου λίγο τα φώτα σας.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί βλέπω αυτό:

http://img6.imageshack.us/img6/4565/screenshot1far.th.png

Επίσης δεν έχω καθόλου ένδειξη υπολοίπου στο traffic.

Έχει αλλάξει κάτι;

Edit:

Εντάξει το βρήκα, από ό,τι φαίνεται έχουν αλλάξει τον premium account, και υπάρχει πλέον Old premium zone και New premium zone.

Μπορεί κάποιος να μεταβεί από τον παλιό στον καινούργιο με σχετικά πλήκτρα που έχουν προσθέσει.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, δώστε μου λίγο τα φώτα σας.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί βλέπω αυτό:

http://img6.imageshack.us/img6/4565/screenshot1far.th.png

Επίσης δεν έχω καθόλου ένδειξη υπολοίπου στο traffic.

Έχει αλλάξει κάτι;

Edit:

Εντάξει το βρήκα, από ό,τι φαίνεται έχουν αλλάξει τον premium account, και υπάρχει πλέον Old premium zone και New premium zone.

Μπορεί κάποιος να μεταβεί από τον παλιό στον καινούργιο με σχετικά πλήκτρα που έχουν προσθέσει.

και εγώ είχα αυτήν την απορία. τό θέμα είναι ότι δεν λέει την λήξη του λογαριασμού.

και στο Jdownloader που χρησιμοποιώ στις ρυθμίσεις για τον πάροχο μου λέει unlimited. τέλος πάντων...