lefkal Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δεν ξέρω για το paysafecard αλλά όταν έχεις account κατεβάζεις όσα αρχεία θες παράλληλα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Τι βλεπω εδώ ?.Επιστρεψαμε στα 5 γιγα ημερησιως? Μπαινω στον λογαρισμο μου και βλεπω Traffic left: 49 852 MB.Οποτε λεω οτι εχουμε ξανα τα 50 γιγα.5χ5 ομως μας κανουν 25 τα άλλα δηλ 25 πρεπει να τα εξαργυρωσω με τους ποντους μου οπως ειχαν ανακοινωσει παλιοτερα?Τι να πω..... Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Ok καλα ολα αυτα , αλλα να ρωτησω προπληρωμενες καρτες χωρις να χρειαζεται να δωσεις τα στοιχεια σου , υπαρχουν? Αλλιως μας βλεπω σε σκηνες " Warner Bros, Fox , Abc etc εναντίων ......." Και κατι αλλο το πειπολ τι διαμεσολαβει να κανει ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ok καλα ολα αυτα , αλλα να ρωτησω προπληρωμενες καρτες χωρις να χρειαζεται να δωσεις τα στοιχεια σου , υπαρχουν? Αλλιως μας βλεπω σε σκηνες " Warner Bros, Fox , Abc etc εναντίων ......." Και κατι αλλο το πειπολ τι διαμεσολαβει να κανει ακριβως? Ελα ρε που σε επιασε ο φοβος. Οι εταιριες αυτες το ραπιντσερ θα πιανανε αν ηταν. Στα τορρεντ βρισκουν και τα κανουν γιατι ειναι τσαμπα. Στο ραπιντ που να ελεγξουν τοσα λινκ χωρις μηχανισμο search; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδιά, έχει αλλάξει κάτι στο Rapidshare? Κατεβάζω ως free user με ταχύτητα κοντά στα 280KB/s. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδιά, έχει αλλάξει κάτι στο Rapidshare? Κατεβάζω ως free user με ταχύτητα κοντά στα 280KB/s. Δες εδώ: http://rapidshare.com/news.html την ανακοίνωση της September 02, 2008 Επ' ευκαιρία να ρωτήσω κάτι: Αν έχει κάποιος ρremium account στο rapidshare, μπορεί να κατεβάζει από 2 PC ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ναι μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Δες εδώ: http://rapidshare.com/news.html την ανακοίνωση της September 02, 2008 Α, ωραία, σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Εμένα προσωπικά μου φτάνει και αυτή η ταχύτητα. Προς το παρόν δε μου χρειάζεται premium account. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 rapidshare is down? Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 rapidshare is down? Μαλλον... :) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ναι μειωσανε δραματικα τις ταχυτητες με ανωτατο οριο για φρι τα 500 , αλλα ανταυτου βγαλανε τους κωδικους και τις γατες. Αλλα καλυτερα με κωδικους παρα να σερνονται τα κατεβασματα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 CryptLoad ;) Δηλαδη σ'αυτο το προγραμμα δινεις καμποσα url με αρχεια και τα κατεβαζει μονο τού???? Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δηλαδη σ'αυτο το προγραμμα δινεις καμποσα url με αρχεια και τα κατεβαζει μονο τού???? Ακριβως :) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 CryptLoad ;) Αυτό είναι γεμάτο ιούς. :nuke::nuke::nuke: Να κάνω και μια ερώτηση μηχανή αναζήτησης έχει το rapidshare. Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά είμαι άσχετος με το rapidshare Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gx1967 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Για δοκίμασε αυτό: http://www.rsfind.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Αυτό είναι γεμάτο ιούς. :nuke::nuke::nuke: Να κάνω και μια ερώτηση μηχανή αναζήτησης έχει το rapidshare. Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά είμαι άσχετος με το rapidshare Ευχαριστώ . Δεν εχει καθολου ιους!Το βλ@μενο το αντιβαιρους το βλεπει ετσι οπως κ τα kυg€n. Αν δν πιστευεις πηγαινε κ στο φορουμ που το λενε..... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Για δοκίμασε αυτό: http://www.rsfind.com/ Ok Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Να κάνω και μια ερώτηση μηχανή αναζήτησης έχει το rapidshare. Sorry αν έχει απαντηθεί αλλά είμαι άσχετος με το rapidshare Υπαρχουν κ πολλα forums βασισμενα σε rapidshare links... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Υπαρχουν κ πολλα forums βασισμενα σε rapidshare links... ;) Παιδιά εγω το χρησιμοποιώ μια στις τόσες και ήθελα μια μηχανούλα απλή μήπως και βρω μόνος μου αυτό που ψάχνω. Αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Εως πολυυυυυυυυύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Αν δεν εξαργυρωθούν οι πόντοι που έχουμε μαζέψει χάνονται κάποια στιγμή; Γιατί έχω 20,000 αυτή τη στιγή και σκέφτομαι τι να τα κάνω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Υπαρχουν δεκαδες μηχανες αναζητησης αλλα καμια μα καμια δεν ειναι αξιοπιστη τα αποτελεσματα που σου βγαζουν ειναι κατα προσέγγιση ,παραπεμπουν σε άλλα site ,σου ζητανε να κατεβασεις και να εγκαταστησεις κατι απιθανα προγραμματα για να κατεβασεις αυτο που βρηκες κτλκτλ.Αν λαβεις υποψιν οτι παρα πολλα ατομα δεν αναγραφουν ως τιτλο το ακριβες περιεχομενο του rar αρχειου ,για ευνοητους λογους ,τοτε η ευρεση απο μια μηχανη ειναι δυσκολη εως αδυνατη. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Αν δεν εξαργυρωθούν οι πόντοι που έχουμε μαζέψει χάνονται κάποια στιγμή; Γιατί έχω 20,000 αυτή τη στιγή και σκέφτομαι τι να τα κάνω. Εγω παντως τα εξαργυρωσα,δεν ξερω βεβαια αν τα αφηνα,αν θα τα εχανα,αλλα ποτε δεν ξερεις.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Λύστε μου και μια ακόμα απορία.. Γιατί ενώ τα στατιστικά μου είναι όπως φαίνονται στην εικόνα, βάζω τα αρχεία να κατέβουν στο flashget και αρνείται να τα κατεβάσει; Χθες δεν είχα άλλο traffic οπότε φαντάστηκα ότι φταίει αυτό, αλλά σήμερα γιατί; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Exo logariasmo gia rapid kai thelo na katevazo aeras ta arxeia ena ena xoris fusika na patao kathe fora download gia kathe arxeio. Mporo na to kano me to flashget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts