kormos Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Εχω σε ενα σκληρο δισκο δυο partition στο πρωτο partition εχω το λειτουργικο και στο δευτερο τον αποθηκευτικο μου χωρο.... Πηγα να κανω με το partition magic ενα ακομα partition περνοντας χωρο απο τον αποθηκευτικο μου χωρο.... Την ωρα που εκανα partition απο στιγμιαια διακοπη ρευματος εκλεισε το pc και οταν το ξανανοιξα το partition με τον αποθηκευτικο μου χωρο δεν υπηρχε στο my computer ενω στη διαχειρηση του υπολογιστη υπαρχει αλλα η μονη επιλογη που εχει ειναι ΜΟΝΟ format Ανοιγωντας το partition magic μου το παρουσιαζει με ενα κιτρινο χρωμα ολο τον αποθηκευτικο μου χωρο χωρις γραμμα και τον ειχε ονομασει ως PqRP. Προσπαθησα να του βαλω γραμμα αλλα μου βγαζει error Β Ο Η Θ Ε Ι Α :!: :!: :!: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greykond Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 φιλε μου πιστευω μεσα απο το cd των windows να μπορεις να το κανεις partition. να επανακινησεις το pc και να μπουταρεις μεσα απο το cd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Λυθηκε το προβλημα μου χρησιμοποιοντας αυτό ... :) Μπορουν οι υπευθυνοι του My Phone (forum) αν θελουν να το κλεισουν το θεμα μου.... Ευχαριστω :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts