dith Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2006 Μήπως είναι κανείς κάτοχος (ή έτυχε να το χρησιμοποιήσει) του ασύρματου πληκτρολογίου που έχει το e-shop (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502016). Εμφανισιακά δείχνει αρκετά καλό, με πλήκτρα μικρής διαδρομής, αλλά κατα πόσο ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Καλό είναι αλλά με πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής και ψιλοτρίζει. Άμα θες κάτι σε slim βρες στο e-shop εκείνα τα trust. Λογικά θα είναι ποιοτικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Αν θές slim πληκτρολόγιο υπάρχει ένα καλό στο fnac που είναι τις fujitsu siemens στα 31 ευρώ αν θυμάμια καλά,όπως επίσης στην Στουρνάρη δίπλα απο το Πλαίσιο αν θυμάμαι καλά ένα μαγαζί πουλάει ένα τις Logitech που είναι καλό επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Το πήρα εγώ εις διπλούν..το πρώτο ήταν χαλασμένο,δεν δούλευε το κουμπί "Ο",μου το άλλαξαν με νέο το οποίο το έχω στο κουτί του.Ο λόγος; Πολύ μικρό σε διαστάσεις,δύσχρηστο για όσους έχουν σχετικά μεγάλα δάχτυλα,επίσης το del είναι δεξιά απο το space.Γενικά θέλει χρόνο για να εξοικειωθείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι της benq. Το έχουν σίγουρα στο priveshop.gr και σε κάποιο μαγαζί στην Στουρνάρη (δεν θυμάμαι ποιο μαγαζί είναι, πάντως είναι χαμηλά στην Στουρνάρη). Μόλις μπορέσω θα το αγοράσω σίγουρα, έχω πάθει πλάκα από το design του! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Εχω παρει το Innovator slim ΕΝσυρματο! Δεν θα στο συνιστουσα. Εκτος απο τα προγραμματιζομενα εξτρα κουμπια που εχει πανω και την εμφανιση μου πηρε πολυ καιρο να το συνηθισω και μαλλον θα τ αλλαξω. Τα κουμπια del, pgup, βελακια κλπ ειναι σε πολυ χαλια μερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Είπαμε... Όποιος θέλει slim, παίρνει Logitech UltraX. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Δεν είναι ασύρματο φίλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Έτσι σου λέγανε :p Αν και δε μ' αρέσει εμφανισιακά το συγκεκριμένο. Ελπίζω να βγει κάποτε το κλασσικό UltraX, απλά χωρίς καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Είπαμε... Όποιος θέλει slim, παίρνει Logitech UltraX. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες :p Αλλός ένας Logitech UltraX fan :p. To διάβαζα στο φόρουμ και δεν το πίστευα..αλλά κόλλησα και εγώ :X. Δεν μπορώ να γράψω πουθενά αλλού.. Το προτείνω ανεπιφύλακτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Είπαμε... Όποιος θέλει slim, παίρνει Logitech UltraX. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες :p Και εγώ αυτό είχα,πήγαινε και fnac να δείς αυτό τις siemens πολύ καλό και ίδιο με αυτό τις logitech. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts