Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδες τι θα γινει,θα την ανεβασει καμια φορα την επισημη αναβαθμιση του DN6 η ngi;Γνωριζει κανεις ή να προβώ σε παρανομο update;

Ypomoni mesa sthn evdomada tha to exoume kai episima ;)

Κati paizei me hn egatastash sou tha sou proteina na ta egatasthseis ola apo thn arxh .. To 6.1 paizei xwris probs

Συγνώμη που σε έχω ζαλίσει, αλλά το πρόβλημα το έχω με το 6 . Το 6.1 δέν έχω εγκαταστήσει για την ώρα. Μήπως να εγκαταστήσω το 6.1 λές.....

Σε ευχαριστώ

Συγνώμη που σε έχω ζαλίσει, αλλά το πρόβλημα το έχω με το 6 . Το 6.1 δέν έχω εγκαταστήσει για την ώρα. Μήπως να εγκαταστήσω το 6.1 λές.....

Σε ευχαριστώ

Den me zalizeis rwta elefthera...

Proxwra akathektos ALLA KANE CLEAN INSTALL kai oxi apo epanw apo thn 6.0 gia na eisai sigouros oti den exeis kanei kati lathos...

Ypomoni mesa sthn evdomada tha to exoume kai episima ;)

αντε απο μηνα σε μηνα το παμε....

την περιμενουμε πως πως :) :D

Minotavrs αν εχεις την καλοσυνη να μας το πεις οταν βγει :cool:

Den me zalizeis rwta elefthera...

Proxwra akathektos ALLA KANE CLEAN INSTALL kai oxi apo epanw apo thn 6.0 gia na eisai sigouros oti den exeis kanei kati lathos...

Πρίν ξεκινήσω την διαδικασία που μου λές παραπάνω, να σου δειυκρινήσω λίγα πραγματάκια.

Αρχικά είχα εγκαταστήσει το PN το οποίο το έχω αγορασμένο, το δε 6 που είχα ρίξει πάνω απο το PN το είχα βρεί απο κάποιο site, δέν ξέρω εάν είναι εντάξει αυτο το αρχείο. Πάντος το size του ξεζιπαρισμένο είναι περίπου 60.3MB. Όντος τόσο πρέπει να είναι? Τέλος εάν γνωρίζεις που μπορώ να βρώ το 6.1?

Σε ευχαριστώ πολύ

Πρίν ξεκινήσω την διαδικασία που μου λές παραπάνω, να σου δειυκρινήσω λίγα πραγματάκια.

Αρχικά είχα εγκαταστήσει το PN το οποίο το έχω αγορασμένο, το δε 6 που είχα ρίξει πάνω απο το PN το είχα βρεί απο κάποιο site, δέν ξέρω εάν είναι εντάξει αυτο το αρχείο. Πάντος το size του ξεζιπαρισμένο είναι περίπου 60.3MB. Όντος τόσο πρέπει να είναι? Τέλος εάν γνωρίζεις που μπορώ να βρώ το 6.1?

Σε ευχαριστώ πολύ

Giati den kaneis mia volta edw :cool:

Γειά σας

Εχω το ΡΝ νόμιμο και εγκατέστησα το dest 6.1 το ενεργοποίησα

με τα κλειδιά του ΡΝ και όλα καλά με το ελληνικό χάρτη

Βάζοντας όμως οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό χάρτη από αυτούς

που έχει το dest 6 μου ζητάει ενεργοποίηση.

Τι κάνω λάθος αυτό δεν συνέβαινε με το PN

Γειά σας

Δεν κάνεις κανένα λάθος, κάτι συμβαίνει με τα κλειδιά στο 6. Ας ελπίσουμε σε λίγες μέρες που θα βγεί και επίσημα το 6 στην Ελλάδα, να λυθεί το πρόβλημα.:(

Δεν κάνεις κανένα λάθος, κάτι συμβαίνει με τα κλειδιά στο 6. Ας ελπίσουμε σε λίγες μέρες που θα βγεί και επίσημα το 6 στην Ελλάδα, να λυθεί το πρόβλημα.:(

Ευχαριστώ φίλε :)

Γειά σας

Μην ακους ασάφειες... :whistle:

Και να βγει το επισημο 6αρι απο την NGI παλι το ιδιο πράγμα θα συμβαίνει..

Tο κλειδί που εχεις ξεκλειδώνει ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ και θα πρεπει να αγορασεις νέο lisence για καθε χαρτη χωρας ξεχωριστά :cool:

Μην ακους ασάφειες... :whistle:

Και να βγει το επισημο 6αρι απο την NGI παλι το ιδιο πράγμα θα συμβαίνει..

Tο κλειδί που εχεις ξεκλειδώνει ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ και θα πρεπει να αγορασεις νέο lisence για καθε χαρτη χωρας ξεχωριστά :cool:

Μίνο, με το 6 οι ξένοι χάρτες έπαιζαν μιά χαρά με τα νόμιμα κλειδιά του PN, μετο 6.1 υπάρχει το πρόβλημα. Απ' όσο ξέρω οι ξένοι χάρτες είναι ξεκλείδωτοι, στο εξωτερικό δεν κλειδώνουν τους χάρτες αλλά το πρόγραμα. Αν έχεις λογισμικό που τρέχει παίζουν όλοι οι χάρτες της NavTeq. Oι χάρτες είναι κλειδωμένοι μόνο εδώ και στην Ιταλία επειδή υπάρχει μεγάλο ποσοστό χρηστών με παράνομο λογισμικό. Τι γνώμη έχεις ?:O

Μίνο, με το 6 οι ξένοι χάρτες έπαιζαν μιά χαρά με τα νόμιμα κλειδιά του PN, μετο 6.1 υπάρχει το πρόβλημα. Απ' όσο ξέρω οι ξένοι χάρτες είναι ξεκλείδωτοι, στο εξωτερικό δεν κλειδώνουν τους χάρτες αλλά το πρόγραμα. Αν έχεις λογισμικό που τρέχει παίζουν όλοι οι χάρτες της NavTeq. Oι χάρτες είναι κλειδωμένοι μόνο εδώ και στην Ιταλία επειδή υπάρχει μεγάλο ποσοστό χρηστών με παράνομο λογισμικό. Τι γνώμη έχεις ?:O

To ίδιο ξέρω και εγώ.

Επίσης άλλη μια χώρα είναι έτσι κλειδωμένη, αλλά μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή, κάπου νότια!:p

To ίδιο ξέρω και εγώ.

Επίσης άλλη μια χώρα είναι έτσι κλειδωμένη, αλλά μου διαφέυγει αυτή τη στιγμή, κάπου νότια!:p

Περαν της πλακας..

Η Destinator εχει συγκεκριμενη πολιτική επανω σε αυτο το θέμα και την

προσαρμόζει ανάλογα με την περιοχη , τις dedicated devices που φοράνε το destinator απο το εργοστάσιο(πχ TIBO NAV380) και τους παροχούς των χαρτών .

Έτσι κάθε φορά μπορεί να αλλάζει το κλειδί ενεργοποίησης ανάλογα με το τι χάρτες (Νavteq Teleatlas,ΝGI, END) φοράει το κάθε Destinator αλλα και με ποια συσκευή εχει δοθει το Destinator στην αγορα εργοστασιακά

H αλλαγή αυτή παίζει πάνω στην τρίτη πεντάδα του licence key οπου προσδιορίζεται η χώρα προέλευσης .

Αλλάζοντας λοιπόν το key καθε φορά και υποστηρίζοντας την ξεχωριστή ενεργοποίηση μπορεί να προσαρμόζει την πολιτική της ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή και τους υποστηριζομένων χάρτες βγάζοντας αντίστοιχες ειδικές εκδόσεις .

Aρα οι χαρτες τις navteq εχουν 1 κλειδί το οποιο ειναι διαφορετικό απο τους χάρτες της ΝGI της Τeleatlas και της END και ου το καθ' εξής ..

Με λίγα λογια το κλειδωμα δεν γινεται απο την εταιρία που βγαζει τους χάρτες αλλα απο την Destinator αναλογα την έκδοση !

Εαν τωρα το 6.1 που εχει γινει leaked στο NET ειναι μερος αυτού και εαν η όλη πολιτική εχει να κανει με το να περιορίσει τις σπασμένες εκδόσεις

ανα περιοχή το ξερει μονο η Destinator :cool:

Πως λοιπόν εξηγείται οτι με το ίδιο νόμιμο κλειδί του ΡΝ και στις ίδιες συσκευές με το 6 πάιζουν οι NavTeq Version 2006.Q1.4154 και στο 6.1 δεν παίζουν ?:blink:

Πως λοιπόν εξηγείται οτι με το ίδιο νόμιμο κλειδί του ΡΝ και στις ίδιες συσκευές με το 6 πάιζουν οι NavTeq Version 2006.Q1.4154 και στο 6.1 δεν παίζουν ?:blink:

Εαν τωρα το 6.1 που εχει γινει leaked στο NET ειναι μερος αυτού και εαν η όλη πολιτική εχει να κανει με το να περιορίσει τις σπασμένες εκδόσεις

ανα περιοχή το ξερει μονο η Destinator :cool:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Aαααα το θυμήθηκα, το Ισραήλ και η Ελλάδα χρειάζονται activation στο χάρτη.

Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον.

Προφανώς όπως το περιγράφει ο minotavrs όλες οι υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες χρησιμοποιούν χάρτες της Navteq.

Γιά σας,

Εχω εγαταστήσει το Destinator6 αλλά δεν μου δουλεύει.Με το που το τρέχω μου βγάζει map not found. Το Destcore.dll το έχω βάλει κανονικά.

Thanks

Γιά σας,

Εχω εγαταστήσει το Destinator6 αλλά δεν μου δουλεύει.Με το που το τρέχω μου βγάζει map not found. Το Destcore.dll το έχω βάλει κανονικά.

Thanks

OEO που 'ναι ο ΧΑΡΤΗΣ????

Στον κομπιούτερ σου ειναι...

Πρέπει να τον αντιγράψεις στο ppc

Εγω που το έχω εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης τον αντέγραψα,

Storage card/DestinatorApps/Destinator

OEO που 'ναι ο ΧΑΡΤΗΣ????

Στον κομπιούτερ σου ειναι...

Πρέπει να τον αντιγράψεις στο ppc

Εγω που το έχω εγκαταστήσει στην κάρτα μνήμης τον αντέγραψα,

Storage card/DestinatorApps/Destinator

Τόν χάρτη τον έχω εδώ όπως λές και εσύ Storage card/DestinatorApps/Destinator κανονικά, δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δέν δουλεύει?

Σε ευχαριστώ

Τόν χάρτη τον έχω εδώ όπως λές και εσύ Storage card/DestinatorApps/Destinator κανονικά, δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δέν δουλεύει?

Σε ευχαριστώ

Λοιπον στο δικό μου ειναι ως εξής:

Storage card/DestinatorApps/Destinator/GreeceU και μετα εχει καποια αρχεια demo, poi , previous, wce, και τα λοιπα, κτλπ, κτλπ

Παρόμοιο πρόβλημα ειχα και εγώ γιατι ο χάρτης μου ήταν μέσα σε ένα άλλο φακελλο , και δεν τον αναγνώριζε.

Συγνώμη, αλλά που είναι τα speed camera update για τον Δεκέμβρη?

:ninja: :ninja: :ninja: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: