Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλημέρα παιδιά, έχω το detinator PN sto Mio μου, αγορασμένο κανονικά, που θα βρω το destinator 6;

ε δηλαδη ελεος... Παω στοιχημα πως δε μπηκες στον κοπο να διαβασεις καποιες σελιδες.. δηλαδη εμεις ειμαστε "παιχτουρες" που ψαχνουμε? Συμβουλευτικα παντα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

ε δηλαδη ελεος... Παω στοιχημα πως δε μπηκες στον κοπο να διαβασεις καποιες σελιδες.. δηλαδη εμεις ειμαστε "παιχτουρες" που ψαχνουμε? Συμβουλευτικα παντα!

Ρε συ, τι να κάνω; μόλις πριν λίγο τελείωσα το φορουμ του Mio και είναι και 193 σελίδες..... δείξε λίγη κατανόηση, άλλωστε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο εύκολη...:( :(

Ρε συ, τι να κάνω; μόλις πριν λίγο τελείωσα το φορουμ του Mio και είναι και 193 σελίδες..... δείξε λίγη κατανόηση, άλλωστε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο εύκολη...:( :(

Ενταξει , συγνωμη. δε το συνεχιζω. Δες το πμ σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Έτσι κι αλλιώς το Destinator 6 θα δοθεί δωρεάν στους κατόχους του Destinator PN. Ουσιαστικά θα δουλεύει με τους κωδικούς που θα έχει το PN. Άρα και τώρα να το βάλεις δεν είσαι παράνομος.

Ο νέος χάρτης θα κυκλοφορήσει (ελπίζουμε) τον Ιούλιο και θα περιλαμβάνει:

Όλα τα νησιά 90% κάλυψη επαρχιακού δικτύου με πιο λεπτομερή ακτογραμμή και με παραλίες στα «χρήσιμα»

Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ηράκλειο, Βόλο, Λάρισα, Κέντρο Χαλκίδας με full Πλοήγηση

Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία + Χαλκιδική στο 90% του επαρχιακού δικτύου

Κρήτη (αν και την ανέφερα στα νησιά) επίσης 90% και με επιτόπια συλλογή του κυρίως οδικού δικτύου με ειδικό όχημα.

Και φυσικά ότι άλλο θυμάσαι στον τρέχον χάρτη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=81&languageid=2

Τις παρατηρήσεις σας τις μεταφέρουμε στη Destinator Technologies αλλά από εκεί και πέρα αυτοί κρίνουν ποιες θα βάλουν.

Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου να υπάρχουν πάνω από είκοσι επί πλέον πόλεις (κι από αυτές που αναφέρω σήμερα) με full πλοήγηση. Η Καρδίτσα σίγουρα είναι μία από αυτές που θα την επισκεφτεί το συνεργείο μας. Πάντως αν βιάζεσαι τόσο μπορείς σε ένα hard copy χάρτη να σημειώσεις τις κατευθύνσεις και να μας τις στείλεις.

Το εισπράττουμε καθημερινά γι’ αυτό και έχουμε «σπιντάρει» μέχρι εκεί που δε πάει άλλο. Και στην επένδυση που κάνουμε αλλά και προσωπικά ο καθένας μας στην NGi

Tι εννοεί οτι θα δοθεί δωρεάν; πως δηλαδή;

Tι εννοεί οτι θα δοθεί δωρεάν; πως δηλαδή;

Ena wraio prwi tha mpei sto site ths ngi kai oloi oi katoxoi tou PN tha to katevasoume (kanontas xrhsh tou kwdikou energopoihshs kai tou logariasmou mas sthn NGI ..)...

Καλησπέρα από Ελλάδα. Σαν εκπρόσωπος της NGi θα σου πρότεινα να επισκεφθείς το site της NGi και βάζοντας το license key του Ευρωπαϊκού χάρτη θα έχεις έκπτωση 50€ και άμεσα τα αρχεία και το license (προϊόν με 160 ευρώ - για downloading).

Καλημέρα, by default μου ανοίγει το Λατινικό και όχι το Ελληνικό πληκτρολόγιο όταν πάω να βάλω διεύθυνση. Πως μπορώ να το γυρίσω ; Επίσης, μπορώ να αντικαταστήσω την άθλια φωνή που έχει με αυτή του PN ;

Ευχαριστώ πολύ

Konstantinos Metaxas - 6972727220

Καλησπέρα & μπράβο σε όλους εκείνους που με τις γνώσεις τους μας λύνουν πολλά απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Επι του θέματος όμως, ξέρετε άν υπάρχουν χάρτες της Ρώμης για το Destinator 6 ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημέρα, by default μου ανοίγει το Λατινικό και όχι το Ελληνικό πληκτρολόγιο όταν πάω να βάλω διεύθυνση. Πως μπορώ να το γυρίσω ; Επίσης, μπορώ να αντικαταστήσω την άθλια φωνή που έχει με αυτή του PN ;

Ευχαριστώ πολύ

Αντικατέστησε το αρχείο keyboard.ini με το παρακάτω:

http://rapidshare.com/files/2432207/keyboard.ini.html

Mπορείς να χρησιμοποιήσεις την φωνή από το destinator PN

βρε παιδια εχω μπερδευτει, να σασ πω τι θελω για να μου πειτε εσεισ που ξερετε. θελω να παω παρισι και θελω χαρτη του παρισιου. η φαση του gps einai καλη σε περιπτωση που θελω να αγορασω πωσ δουλευει αυτο? οταν αγοραζεισ ενα pocket pc με gps και το αναλογο software η χαρτεσ ειναι ηδη μεσα και δεν χρειαζεται να βρεισ εσυ? και αν χρειαζεται να βρεισ που βρισκεισ?

ευχαριστω

Καλησπέρα από Ελλάδα. Σαν εκπρόσωπος της NGi θα σου πρότεινα να επισκεφθείς το site της NGi και βάζοντας το license key του Ευρωπαϊκού χάρτη θα έχεις έκπτωση 50€ και άμεσα τα αρχεία και το license (προϊόν με 160 ευρώ - για downloading).

Και γιατί να το κάνω αυτό αν πρόκειται σε λίγες μέρες να το αποκτήσω δωρεάν:

Ena wraio prwi tha mpei sto site ths ngi kai oloi oi katoxoi tou PN tha to katevasoume (kanontas xrhsh tou kwdikou energopoihshs kai tou logariasmou mas sthn NGI ..)...

Τώρα αυτό είναι βεβαιομένο;....

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα άν κάποιος γνωρίζει να μου πεί που μπορώ να βρώ τον χαρτη για το Destinator Greece 2006.Q3. Νομιζω οτι ειναι ο τελευταιος που εχει βγαλει η NGI για Ελλαδα. Ευχαριστω.

Αντικατέστησε το αρχείο keyboard.ini με το παρακάτω:

http://rapidshare.com/files/2432207/keyboard.ini.html

Mπορείς να χρησιμοποιήσεις την φωνή από το destinator PN

Se efxaristo poly file mou

Konstantinos Metaxas - 6972727220

:X Τι έγινε ρε παιδιά με "έφαγε" η λογοκρισία...;

Exoriste σε ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια να με βοηθήσεις σχετικά με τους χάρτες της Ρώμης για destinator 6 αλλά χτές δεν πρόλαβα να κατεβάσω και σήμερα δεν υπάρχει τίποτα...

Τί κάνουμε ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Να είστε καλα, ολοι οσοι βοηθάτε.

Βρήκα λύση σε πολλα προβλήματα, απο εδώ μέσα.

na eisai kala ;)

Γνωριζει καποιος αν στο destinator μπορουμε να φταξουμε απο πριν καποιεσ διαδρομεσ και οποτε θελουμε να τησ ενεργοποιησουμε για πλοηγιση. Για παραδιγμα προκειτα να ταξιδεψω στο εξωτερικο κ θελω απο εδω να φτιαξω με ησιχια τισ διαδρομεσ μου κ να τισ εχω ετοιμεσ οταν θα ειμαι εκει. Και κατι αλλο ξερετε που μπορουμε να βρουμε ελληνικο manual για το destinator 6. Ευχαριστω

που μπορω να αγορασω το destinator 6.μπορω να μεταφερω μια αδεια χρησης PN(γνησιο) απο ενα pda σε ενα αλλο η θελω καινουργια αδεια. ευχαπιστω