odytsak Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Να είστε καλά παίδες... Κι εμείς ευχαριστούμε όλους αυτούς που βοηθάνε για την ενημέρωση της βάσης. **Μην αμελείτε να μας ενημερώνετε για μπλόκα ή σταθερές κάμερες που συναντάται στο Ελληνικό οδικό δίκτυο ΕΔΩ Ευχαριστούμε... Μήπως στο όλο project του speedcameras καλό είναι να δημιουργήσουμε και μια καινούρια κατηγορία αυτή του μπλόκο για alcotest? Είναι κάποια σημεία στάνταρ μέσα στην πόλη τις νυχτερινές ώρες. Είναι καθαρά και μόνο για alcotest καθώς δεν ελέγχουν αν έχεις περάσει KTEO αν έχεις κάρτα καυσαερίων, ασφάλεια κτλ. απλά σου ζητάνε άδεια και δίπλωμα και να φυσήξεις στο μηχανάκι. Για Θεσσαλονίκη μερικά σημεία είναι (χονδρικά πάντα): τα καλοκαίρια λίγο πριν τη διασταύρωση αεροδρομίου στο ρεύμα από Περαία προς Θεσσαλονίκη, στα Σφαγεία 2-3 σημεία το χειμώνα καθώς και στα λαδάδικα στην αρχή της Δωδεκανήσου. Οσο για Καλαμαριά στη Σοφούλη με Παπανδρέου ένα σημείο και στην παράπλευρη της Σοφούλη από πάνω (μου διαφεύγει το όνομα της) το δεύτερο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Μήπως στο όλο project του speedcameras καλό είναι να δημιουργήσουμε και μια καινούρια κατηγορία αυτή του μπλόκο για alcotest? με ολο το σεβασμο φιλε μου και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν :!: οδηγηση και ποτο δεν πανε μαζι!! αν δεν θελω να με πιασουνε πιωμενο......να μην πινω..... και εγω παιδια δοξα το θεο :rolleyes: και πινω αλλα και τρωω πολυ :lol::lol: αλλα ποτε δεν θα οδηγησω εγω μετα απο ολονυχτια κρεπαλη;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 με ολο το σεβασμο φιλε μου και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν :!: οδηγηση και ποτο δεν πανε μαζι!! αν δεν θελω να με πιασουνε πιωμενο......να μην πινω..... και εγω παιδια δοξα το θεο :rolleyes: και πινω αλλα και τρωω πολυ :lol::lol: αλλα ποτε δεν θα οδηγησω εγω μετα απο ολονυχτια κρεπαλη;) Κι εγώ μαζί σου είμαι αλλά μια βόλτα να κάνεις το βράδυ με δύο ποτά έχεις ξεπεράσει κατά πολύ το όριο!!! Κι όπως θα ξέρεις με δύο ποτά ακόμα είσαι αρκετά νυφάλιος.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 με ολο το σεβασμο φιλε μου και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν :!: οδηγηση και ποτο δεν πανε μαζι!! αν δεν θελω να με πιασουνε πιωμενο......να μην πινω..... και εγω παιδια δοξα το θεο :rolleyes: και πινω αλλα και τρωω πολυ :lol::lol: αλλα ποτε δεν θα οδηγησω εγω μετα απο ολονυχτια κρεπαλη;) και εγω συμφωνω με τον zaharakis και θα το ξεκιναγα ακομα πιο πισω απο τα μπλοκα για ταχυτητα/ζωνες κτλ(αν δεν τρεχω πολυ γιατι να τα εχω) προσπαθουμε μερικες φορες να κοροιδεψουμε καποιους αλλα στην πραγματικοτητα κοροιδευουμε τον εαυτο μας απο την αλλη ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και καλο ειναι να υπαρχουν τα παντα για επιλογη. *εγω προσωπικα δεν πινω σχεδον ποτε τρεχω ομως λιγο παραπανω και τις καμερες με τα μπλοκα δεν τις βαζω στο destinator,εχω μια περιεργη ισως για αλλους αντιληψη,οταν κανω λαθος δεν ψαχνω δικαιολογιες για μενα μακραν το πιο χρησιμο ειναι το επικίνδυνα σημεια:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Καλησπέρα. Δεν ξέρω εάν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για την ερώτησή μου αλλά θα το τολμήσω.... Λοιπόν, έχω αγοράσει ένα PNA Navigation System και πιο συγκεκριμένα το Navigon PNA 6000T Europe Tο παραπάνω Navi λειτουργεί με το πρόγραμμα Mobile Navigation 6 και παρόλο που έχει όλη την Ευρώπη, από Ελλάδα πάσχουμε. Από όσο είδα, έχει Αθήνα και μερικές μόνο περιοχές της Θεσ/νίκης και σύμφωνα με το παραπάνω site της εταιρίας έχει κάλυψη από Ελλάδα μόνο 35% (17.623 Κm) . Το ερώτημά μου είναι που θα βρω για να περάσω στην κάρτα μνήμης που έχει (2GB) χάρτες για Ελλάδα, έτσι ώστε να είναι συμβατοί με το λειτουργικό αυτό & να μην έχω κάποιο κόλλημα ή ασυμβατότητα, ή τέλος πάντων το χαλάσω με κάποιο τρόπο. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Το κάθε πρόγραμμα λειτουργεί με τους δικούς του χάρτες.. Δε μπορείς ας πούμε να χρησιμοποιήσεις χάρτες του Tom Tom ή του Destinator στο Mobile Navigation.. Από ότι φαίνεται η χαρτογράφιση του προγράμματος που έχεις είναι πολύ "φτωχή".. Μάλλον πρέπει να βάλεις άλλο πρόγραμμα... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Κι εγώ μαζί σου είμαι αλλά μια βόλτα να κάνεις το βράδυ με δύο ποτά έχεις ξεπεράσει κατά πολύ το όριο!!! Κι όπως θα ξέρεις με δύο ποτά ακόμα είσαι αρκετά νυφάλιος.;) και εγω συμφωνω με τον zaharakis και θα το ξεκιναγα ακομα πιο πισω απο τα μπλοκα για ταχυτητα/ζωνες κτλ(αν δεν τρεχω πολυ γιατι να τα εχω) προσπαθουμε μερικες φορες να κοροιδεψουμε καποιους αλλα στην πραγματικοτητα κοροιδευουμε τον εαυτο μας απο την αλλη ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και καλο ειναι να υπαρχουν τα παντα για επιλογη. *εγω προσωπικα δεν πινω σχεδον ποτε τρεχω ομως λιγο παραπανω και τις καμερες με τα μπλοκα δεν τις βαζω στο destinator,εχω μια περιεργη ισως για αλλους αντιληψη,οταν κανω λαθος δεν ψαχνω δικαιολογιες για μενα μακραν το πιο χρησιμο ειναι το επικίνδυνα σημεια:D συμφωνω και με τους δυο σας παιδια και φυσικα δεν ειμαι εγω ο νομοταγης που θα το παιξω mr τελειος:) παντως +1 στον mastelos για τα επικινδυνα σημεια !! ειναι οτι πιο απαραιτητο και θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο και εδω στα παιδια που εχουν ξεκινησει αυτην την προσπαθεια και την συνεχιζουν με μεγαλη αγαπη για αυτο που κανουν :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 με ολο το σεβασμο φιλε μου και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν :!: οδηγηση και ποτο δεν πανε μαζι!! αν δεν θελω να με πιασουνε πιωμενο......να μην πινω..... και εγω παιδια δοξα το θεο :rolleyes: και πινω αλλα και τρωω πολυ :lol::lol: αλλα ποτε δεν θα οδηγησω εγω μετα απο ολονυχτια κρεπαλη;) :D :cool: :up: :respect: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 kalispera.ekana hard reset sto mio a701 kai prospa8o na kano egatastasi to destinator pn gnisio.to kano bazo tous xartes sti katra(greeceE kai greeceU) trexo tin efarmogi kai mou bgazei na epilekso xarti.epilego paradigma greeceu patao switch map kai mou grafei an 8elo na kano register to xarti.pliktrologo to key pou einai mesa sto kouti kai meta tipota:( exei kaneis kamia idea?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 :D :cool: :up: :respect: εχει συζητηθει και στο παρελθόν στο σιτε της ngi.. Τετοια πράγματα δε μπαινουν στην Λιστα. Εξ αρχής έτσι έγινε η λίστα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakfi Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει ο χάρτης μαζί με το Destinator 7 τέλη μαΐου;; παιδια η δουλια που κανετε τοσο με τα speedcams οσο και με τα dengerous poi ειναι καταπλικτικη...ισως φανω υπερβολικος αλλα θεωρω λειτουργιμα την προσπαθεια σας. συνεχιστε δυνατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ειδικά τα επικίνδυνα σημεία....έπαινο αξίζουν αυτοί που ασχολούνται, κακά τα ψέμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ειδικά τα επικίνδυνα σημεία....έπαινο αξίζουν αυτοί που ασχολούνται, κακά τα ψέμματα Epaino axizete oloi eseis pou mas dinete ta shmeia estw kai 1 na piasei topo gia emas pou ta anevazoume kathe mina einai h antamoivi mas ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά καλημέρα από Πάτρα!! Έχει δοκιμάσει κανείς το Mls destinator?Αυτό που του δίνεις φωνητικά της εντολές.Κάπου διάβασα καλές κριτικές άλλα δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό! Εγώ χρησιμοποιώ το Destinator 6 με τον Ελληνικό χάρτη και είναι μιά χαρά! Αν ξέρετε κάτι για το MLS ή το έχει τεστάρει κανείς για πείτε εντυπώσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 kalispera.ekana hard reset sto mio a701 kai prospa8o na kano egatastasi to destinator pn gnisio.to kano bazo tous xartes sti katra(greeceE kai greeceU) trexo tin efarmogi kai mou bgazei na epilekso xarti.epilego paradigma greeceu patao switch map kai mou grafei an 8elo na kano register to xarti.pliktrologo to key pou einai mesa sto kouti kai meta tipota:( exei kaneis kamia idea?? Έχεις ενεργοποιήσει το πρόγραμμα στο site του destinator για να πάρεις κωδικό άδειας χρήσης? Ακολούθησε τις οδηγίες στον οδηγό εγκατάστασης που σου δόσανε με το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 eyxaristo elena.gia kapio logo eixe kolisei.to ksanaegatestisa kai ola kala.nai eixa parei kodiko.ola kala:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά καλημέρα από Πάτρα!! Έχει δοκιμάσει κανείς το Mls destinator?Αυτό που του δίνεις φωνητικά της εντολές.Κάπου διάβασα καλές κριτικές άλλα δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό! Εγώ χρησιμοποιώ το Destinator 6 με τον Ελληνικό χάρτη και είναι μιά χαρά! Αν ξέρετε κάτι για το MLS ή το έχει τεστάρει κανείς για πείτε εντυπώσεις!! Δεν υπάρχει διαφορά από το mls destinator σε σχέση με το Destinator. Δε ξέρω αν εννοείς mls talk & drive που είναι ένα addon που παίζει προς το παρόν πάνω στο Destinator PN και σύντομα θα κυκλοφορήσει με το 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δεν υπάρχει διαφορά από το mls destinator σε σχέση με το Destinator. Δε ξέρω αν εννοείς mls talk & drive που είναι ένα addon που παίζει προς το παρόν πάνω στο Destinator PN και σύντομα θα κυκλοφορήσει με το 6. αυτό εννοει... Το δοκίμασε κανένας Με νοιάζει και μένα γιατί το σκέφτομαι για μεγάλους ανθρώπους 50+ Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 αυτό εννοει... Το δοκίμασε κανένας Με νοιάζει και μένα γιατί το σκέφτομαι για μεγάλους ανθρώπους 50+ Όχι μόνο για μεγάλους αλλά κυρίως και 2 κατηγορίες: 1. Αυτούς που πρέπει να βάζουν πολλούς προορισμούς ενώ οδηγούν 2. Αυτοί που δεν είναι εξοικιωμένοι με τη τεχνολογιά των windows mobile Σαν engine είναι πολύ καλό αλλά τελικά η λειτουργία του εξαρτάται από πολλά όπως ταχύτητα επεξεργαστή αλλά και ευαισθησία μικροφώνου. Έτσι προς το παρόν πωλείται πακέτο μόνο με συγκεκριμένες συσκευές όπου πέρα από το fine tuning έχουν λίγο η πολύ τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakfi Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Epaino axizete oloi eseis pou mas dinete ta shmeia estw kai 1 na piasei topo gia emas pou ta anevazoume kathe mina einai h antamoivi mas ... δεν ειναι μονο τα επικυνδινα σημεια που μειωνουν την πιθανοτητα να παθουμε καποιο ατυχημα ,αφου μας εχει προηδοποιησει το destinator, αλλα και τα χιλιαδεσ ευρω που εχουμε γλυτωσει απο τις καμερεσ...σας ευχαριστουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ποτε βγαινει το 7αρι Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ποτε βγαινει το 7αρι Sta xena fora milane gia Iounio alla ellada to kovw gia ton Oktovri (kai blepoume) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Και στην Ρουάντα να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, σε καμιά βδομάδα θα το έχει όλος ο κόσμος ;P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Σωστά, το 6αρι το είχαμε πολύ πριν κυκλοφορήσει επίσημα από την ngi Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Γεια σας! Επειδη τους τελευταιους μηνες ασχολουμαι κυριως με το iGO και "εχω χασει επισοδια" απο το Destinator, μηπως ξερετε να μου πειτε αν υπαρχει καλος χαρτης της Τουρκιας στο Destinator? Με ενδιαφερει να εχει την ευρυτερη περιοχη της Ανταλειας, στη Νοτια Τουρκια. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts