f_ste Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Καλησπερα παιδια.Ειμαι κατοχος του κινητου fuzitsu siemens t830 αν και οι αποψεις του forum για αυτο το κινητο δεν ηταν καλες.Εγκαθιστοντας το Destinator 6 παρατηρησα οτι λογω της μικρης οθονης δεν μπορουσα να δω κατω το κουμπι του μενου και ετσι καθε φορα που εβγαινα εκανα end task πραγμα που ταλαιπωρησε το κινητο και οταν ηθελα να αλλαξω διαδρομη επρεπε να ξαναβγω απο την αρχη.Μηπως κανενας απο εσας ξερει τι πρεπει να κανω?Λετε αλλο Destinator να λυσει το προβλημα?Πονταρω στην εμπειρια σας και στην καλη σας διαθεση.Ευχαριστω προκαταβολικα, Κωστας Kwsta xwris na eimai sigouros,nomizw pws kikloforei patch gia tis tetragwnes othones twn kinitwn..Mipws einai afto pou zitas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Greek Voices με αυξημένη ένταση Wraios o grimak...Tnx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stl05 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Greek Voices με αυξημένη ένταση Thanks !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guardiola Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Φιλε F_Ste μηπως γνωριζεις που θα μπορουσα να το βρω?Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srx4 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Υπάρχει μήπως κάποιος με χάρτες της Γιουγκοσλαβίας? Πάει κάποιος φίλος και του είναι απαραίτητοι. (Μιο 550 με Dest6) Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Φιλε F_Ste μηπως γνωριζεις που θα μπορουσα να το βρω?Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως Dustixws den 3erw pou mporeis na to vreis..Koita sto forum tis NGI..Ekei eixa dei enan tipo pou egrafe pws vrike to patch kai tou douleve mia xara..Isws to patch na vrisketai sto site tis NGI..Den nomizw na einai poli diskolo na to vreis giati oloi osoi xrisimopoioun destinator sto kinito tous to exoun..Kane mia prospatheia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guardiola Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Σε ευχαριστω f_ste αν και οσους εχω ρωτησει μεχρι στιγμης δεν το εχουν.Ευχαριστω και παλι,να'σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Σε ευχαριστω f_ste αν και οσους εχω ρωτησει μεχρι στιγμης δεν το εχουν.Ευχαριστω και παλι,να'σαι καλα. Προτείνω να στείλεις πμ στους παρακάτω χρήστες... ;) #188 #134 Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guardiola Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Σε ευχαριστω πολυ Grimak.Εισαι ολα τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Καλησπέρα παίδες Σύντομα σκέφτομαι να πάρω έναν gps reciever για το pda μου και μόλις έβαλα μια "δανεική" έκδοση Destinator6 λόγω του demo mode για να εξοικειωθώ με το πρόγραμμα. Σε γενικές γραμμές, σαν πρώτη επαφή με προγράμματα πλοήγησης μου άρεσε αρκετά, αλλά όταν έτρεξα την demo mode, ακόμα και χωρίς να έχω φορτώσει πολλά Favorites ή POI, η κίνηση ήταν πάρα πολύ σπαστή, καθόλου ομαλή. Το pda μου είναι ένα Qtek9000 με ~17-20MB RAM ελεύθερα στο soft reset. Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί σε Qtek9000 να μου πεί αν φταίει η περιορισμένη RAM ή αν σε κανονική λειτουργία θα τρέχει ομαλά, προκειμένου αν είναι να κοιτάξω προς Destinator PN ή ξεχωριστό PNA. thnx in advance :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καλησπέρα παίδες Σύντομα σκέφτομαι να πάρω έναν gps reciever για το pda μου και μόλις έβαλα μια "δανεική" έκδοση Destinator6 λόγω του demo mode για να εξοικειωθώ με το πρόγραμμα. Σε γενικές γραμμές, σαν πρώτη επαφή με προγράμματα πλοήγησης μου άρεσε αρκετά, αλλά όταν έτρεξα την demo mode, ακόμα και χωρίς να έχω φορτώσει πολλά Favorites ή POI, η κίνηση ήταν πάρα πολύ σπαστή, καθόλου ομαλή. Το pda μου είναι ένα Qtek9000 με ~17-20MB RAM ελεύθερα στο soft reset. Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί σε Qtek9000 να μου πεί αν φταίει η περιορισμένη RAM ή αν σε κανονική λειτουργία θα τρέχει ομαλά, προκειμένου αν είναι να κοιτάξω προς Destinator PN ή ξεχωριστό PNA. thnx in advance :) H Επίσημη 6.1 έχει πολύ πιο ομαλή κίνηση και πολλά ακόμη καλούδια: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2550 Υπάρχει δε, ένα πακέτο με το fortuna clip on με κόστος 189 με Destinator PN (το οποίο το αναβαθμίζεις δωρεάν σε 6.1) κι άρα δε νομίζω ότι χρειάζεται να το σκέφτεσαι και τόσο πολύ. Πάντως αν θες μπορείς να βάλεις το Destinator στη κάρτα. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις το τελευταίο firmware στη συσκευή σου. Τέλος, τα PNA είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικά, όπως για παράδειγμα το Shinco (δεν υπάρχει πιο γρήγορο device με Destinator). Όλα έχουν πλέον την έκδοση 6.1. Επίσης - ίσως κι αύριο - να δεις στο e-shop της NGi, κι άλλα 5-6 PNA (εκτός από το fs n100, airis, shinco, tibo a1000, tibo s1000) Για το PN δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι, εδώ σηζητάμε για το 7... Τέλος ο χάρτης 2007.Q2 που θα κατεβάσεις δωρεάν μέσα στο 2ο 15νθήμερο του Μαΐου, θα περιλαμβάνει επιπλέον: ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ Σέρρες Τρίκαλα Καρδίτσα Λαμία Χαλκίδα Σαλαμίνα Αμπελάκια Κόρινθος Λουτράκι Άργος Ναύπλιο Καλαμάτα Ρόδος Ιαλυσός Κατερίνη Κέρκυρα Φυλή Κρυονέρι Μαραθώνας Ανάβυσσος Παλαιά Φώκαια Άνω Λιόσια (από 50% στο 100%) Μενίδι (από 60% στο 100%) Θήβα Λειβαδιά Τρίπολη Στο επαρχιακό δίκτυο κάλυψη 90% σε όλους τους νομούς Και θα υπάρχουν κι όλες οι πόλεις μέχρι 5.000 κατοίκους (και κάποιες επιπλέον) σε όλη την Ελλάδα, με ονόματα οδών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εχει βαλει κανεις το 6 στο Mio 168?Δεν ξερω πως να ανοιξω το GPS.Το προγραμμα δουλευει ενταξει. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εχει βαλει κανεις το 6 στο Mio 168?Δεν ξερω πως να ανοιξω το GPS.Το προγραμμα δουλευει ενταξει. egw valei to 6 sto 168 enos filou mou kai paizei mia xara Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Και πως ανοιγει το GPS?Το manual δε λεει τιποτα.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 To manual δεν είναι γραμμένο για το mio 168. Κυκλοφορούν στην αγορά 10άδες συσκευές. Οι ρυθμίσεις του mio 168 είναι com2,4800,NMEA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Σ'ευχαριστω! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 To manual δεν είναι γραμμένο για το mio 168. Κυκλοφορούν στην αγορά 10άδες συσκευές. Οι ρυθμίσεις του mio 168 είναι com2,4800,NMEA Kammia rithmisoula gia na doulepsei to P550 me sirf III kseroume?Pros to paron to leitourgw me com2,4800,NMEA.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Guys επειδή λείπω καιρό, με τον χάρτη τι έγινε; Βγήκε ο καινούριος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Guys επειδή λείπω καιρό, με τον χάρτη τι έγινε; Βγήκε ο καινούριος; Δυστυχώς πάμε για τέλη Μαίου.:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Δυστυχώς πάμε για τέλη Μαίου.:( omg, έγινε κάτι σημαντικό και θα αργήσει τόσο πολύ; Εγώ ήξερα για πριν το πάσχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 isos n theloun na to parosiasoun mazi me to7:p Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 omg, έγινε κάτι σημαντικό και θα αργήσει τόσο πολύ; Εγώ ήξερα για πριν το πάσχα. Υπήρξαν κάποια προβλήματα συμβατότητας με το 7 γι' αυτό και η μικρή καθυστέρηση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Kammia rithmisoula gia na doulepsei to P550 me sirf III kseroume?Pros to paron to leitourgw me com2,4800,NMEA.. Το chipset του GPS είναι Sirf αλλά το πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι ΝΜΕΑ. Οι ρυθμίσεις που αναφέρεις είναι οι σωστές, μην τις πειράζεις... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Το chipset του GPS είναι Sirf αλλά το πρωτόκολλο επικοινωνίας είναι ΝΜΕΑ. Οι ρυθμίσεις που αναφέρεις είναι οι σωστές, μην τις πειράζεις... Ok..tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stl05 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Καλησπέρα παιδία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Σκοπεύω να αγοράσω τους χάρτες Ευρώπης και το καλοκαίρι θα κάνω μάλλον ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. :) Θα περάσω Ιταλία με καράβι και από εκεί σκοπεύω για Ελβετία – Αυστρία. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι θα έχω μεν τους χάρτες των συγκεκριμένων πόλεων αλλά θα με καθοδηγήσει πως από Ιταλία θα περάσω τα σύνορα και θα παω Αυστρία ή Ελβετία ? Είναι κάτι τέτοιο δυνατόν ή πρέπει να αγοράσω κάποιον άλλο χάρτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts