Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά για να έχει στίγμα το GPS πρέπει υποχρεωτικά να είμαστε σε εξωτερικό χώρο? Μέσα στο σπίτι μου και σε 1-2 καφετέριες που δοκίμασα να το ανοίξω δεν βρίσκει δορυφόρους.. :(

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά για να έχει στίγμα το GPS πρέπει υποχρεωτικά να είμαστε σε εξωτερικό χώρο? Μέσα στο σπίτι μου και σε 1-2 καφετέριες που δοκίμασα να το ανοίξω δεν βρίσκει δορυφόρους.. :(

Μόνο σε εξωτερικούς χώρους θα πιάσεις σήμα και στην καλύτερη αν είσαι σε εσωτερικό,με τζαμαρία δίπλα σου.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή, μια ερώτηση, πως βλέπουμε πιο χάρτη έχουμε εγκατεστημένο???

Διαχείριση χαρτων -> Επιλογη χάρτη

Μόνο σε εξωτερικούς χώρους θα πιάσεις σήμα και στην καλύτερη αν είσαι σε εσωτερικό,με τζαμαρία δίπλα σου.

Mην ορκίζεσαι. :D

Mην ορκίζεσαι. :D

Αν είναι κάτοχος Χ500,όχι απλά πρέπει να ορκίζεται...αλλά να είναι απολύτος ΣΙΓΟΥΡΟΣ..:lol: :D :lol:

Υπάρχει κάποιος που να έχει αντίρρηση;:mad:

Αν είναι κάτοχος Χ500,όχι απλά πρέπει να ορκίζεται...αλλά να είναι απολύτος ΣΙΓΟΥΡΟΣ..:lol: :D :lol:

Οκ,για το εν λόγω μοντέλο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν έχει πέσει στα χέρια μου.:O :p

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Εμένα πάντως πιάνει δορυφόρο και στο δωματιό μου, 2 μέτρα μακριά από κάθε παράθυρο.. :) Ασθενές μεν αλλά πιάνει.. Η γενική όμως ιδέα είναι να βρίσκεσαι έξω και όχι στο υπόγειο του σπιτιού σου.. :D

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το Destinator 6 για να το δοκιμάσω? Έχω πάρει το HTC / P3300 χωρίς χάρτες (λόγω κόστους).

Όποιος ξέρει και θέλει ας στείλει στο giotis_ant@msn.com που μπορώ να βρω έστω σε trial το Destinator 6

Πρόκειται να πάρω ένα Αcer n35 Pda από Γερμανία,και επείδη είναι όλα στα Γερμανικά θα ήθελα να το κάνω αναβάθμιση στα Ελληνικά(δηλαδή Menu,φωνητικές εντολές,χάρτες κλπ.)ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ όλα αυτά?ή κάποιος να έχει το συγκεκριμένο pda, Οποιος ξέρει ας βοηθήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
E90 BMW

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το Destinator 6 για να το δοκιμάσω? Έχω πάρει το HTC / P3300 χωρίς χάρτες (λόγω κόστους).

Όποιος ξέρει και θέλει ας στείλει στο giotis_ant@msn.com που μπορώ να βρω έστω σε trial το Destinator 6

Δεν χρειαζεσαι trial. Κανε το κουμαντο σου και παρτο αυθεντικο. Το προγραμμα ειναι παρα πολυ καλο και ο χαρτης της NGi αψογος. :O

Carpe Diem...:hypno:

@ zepelin

File mou geia sou kai pali:)

H8ela na se rotiso kati

Enas gnostos agorase apo Dubai ena GARMIN STREETPILOT C320 mporei na to ferei ekei kai na balei Destinator ? An nai pio Dest. pairnei ?

thk u

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Μη το πάρεις θα σέρνεται!

Οταν λές θα σέρνεται,τι εννοείς,έχω μάθει οτί είναι απο τα καλά Pda? Ετσι και αλλιώς με 250€ τι να πάρω?

E90 BMW

Οταν λές θα σέρνεται,τι εννοείς,έχω μάθει οτί είναι απο τα καλά Pda? Ετσι και αλλιώς με 250€ τι να πάρω?

To acer έχει αργό οδηγό κάρτας sd με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα και στο destinator.

Kαι στη σελίδα του destinator έχει * στην λίστα συμβατότητας γιαυτό το λόγο

http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/pda/destinator_6/compatibility.html

Με αυτά τα χρήματα περίπου μπορείς να πάρεις mio p350 από Ελλάδα με αγγλικά windows που δεν είναι τέλειο αλλά είναι καλύτερο από το n35.

T λίστα συμβατότητας γιαυτό το λόγο

http://www.destinatortechnologies.net/uk/products/products/pda/destinator_6/compatibility.html

.

Loipoun kai mondela pou leitourgoun apsoga kai den ta exei h lista..opos p.x to eten x500.

Loipoun kai mondela pou leitourgoun apsoga kai den ta exei h lista..opos p.x to eten x500.

Έχεις δίκιο αλλά αλλιώς είναι να βρίσκεται ένα μοντέλο στη λίστα με * και αλλιώς καθόλου.Το καθόλου για μένα σημαίνει ότι δεν έχει δοκιμαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο,oπότε οι πιθανότητες, του να δουλεύει σωστά ή όχι είναι μοιρασμένες.Άλλωστε ούτε το 3300 βρίσκεται στη λίστα,και δεν δουλεύει αν δεν έχεις βάλει το tmc.

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?5257 :D

H τιμή είναι πολύ καλή.Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λάθος.Δεν έχει OMAP 850 που είναι στα 200Mhz,αλλά τον samsung 2440 στα 400mhz

H τιμή είναι πολύ καλή.Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λάθος.Δεν έχει OMAP 850 που είναι στα 200Mhz,αλλά τον samsung 2440 στα 400mhz

Δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω και τα χαρακτηριστικά που έγραφε. Ευτυχώς που φοράει Samsumg και όχι omapa. :D

το εν λογο μηχανακι το ειχα και μπορω να σας πω αντικειμενικοτατα πως σαν πλοηγος ειναι απιθανος απ'ολες τις αποψεις και σαν pda φυσικα..

Δηλαδή μου προτείνεται με 250€ να πάρω το ΜΙΟ P350,μήπως έχει κάποιο άλλο με 250€?αφού το ACER n35 δεν κάνει!μην την πατήσουμε κιόλας,με ενδιαφέρει να είναι ακριβές και ενημερωμένο,γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα εντός και εκτός πόλης.
E90 BMW