iason1907 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 To roz tha prepei na exei poudra, skies kai oti allo vazoun oi ginaikes :lol: Den nomizo na exoun kai pola :D Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Και τι εκανες χωρις ανταπτορα?Εκτος κι αν δεν χρησιμοποιεις card reader οποτε δεν τον χρειαζεσαι.Μπορουσε να εχει και περισσοτερα... πράγματι ο καρντ ρίντερ μου έχει απ'ευθείας υποδοχή για minisd. ωστόσο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. για μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώ το καλώδιο usb. το πρόβλημα θα είναι όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την κάρτα και σε άλλη συσκευή. μέχρι τότε βέβαια θα έχω και μια δεύτερη minisd, οπότε θα έχω και το ανταπτοράκι. είναι ομολογουμένως πολύ αλλόκοτη έλλειψη, ασήμαντη μεν, εκνευριστική δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 πράγματι ο καρντ ρίντερ μου έχει απ'ευθείας υποδοχή για minisd. ωστόσο δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. για μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώ το καλώδιο usb. το πρόβλημα θα είναι όταν θέλω να χρησιμοποιήσω την κάρτα και σε άλλη συσκευή. μέχρι τότε βέβαια θα έχω και μια δεύτερη minisd, οπότε θα έχω και το ανταπτοράκι. είναι ομολογουμένως πολύ αλλόκοτη έλλειψη, ασήμαντη μεν, εκνευριστική δε. Me th logikh oti sou dinw thn karta gia na thn xrhsimopoihseis me to kinhto, oxi gia na thn kaneis oti theleis. Paralogo vevaia....:blink: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Me th logikh oti sou dinw thn karta gia na thn xrhsimopoihseis me to kinhto, oxi gia na thn kaneis oti theleis. Paralogo vevaia....:blink: Den nomizw na htan aytos o logos.Ayto einai paralogo.Bebaia pote den ksereis..:rolleyes: Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Den nomizw na htan aytos o logos.Ayto einai paralogo.Bebaia pote den ksereis..:rolleyes: Nai vre, oxi epeitides, alla sou leei oti to kinhto pairnei mini SD.Sou dinw loipon mia mini SD kai telos. Siga min sou dwsw kai antaptora(afou den xreiazesai antaptora me to kinhto) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Nai vre, oxi epeitides, alla sou leei oti to kinhto pairnei mini SD.Sou dinw loipon mia mini SD kai telos. Siga min sou dwsw kai antaptora(afou den xreiazesai antaptora me to kinhto) Μπορει να το εκανε(η NOKIA) με την λογικη να χρησιμοποιεις το PC SUITE και οχι το CARD READER σου,για να προωθησει τα προιοντα της.... Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μπορει να το εκανε(η NOKIA) με την λογικη να χρησιμοποιεις το PC SUITE και οχι το CARD READER σου,για να προωθησει τα προιοντα της.... Kai afto mporei. Pantws etsi kai alliws glitwse polles xiliades adaptorakia:D :lol: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 ΌΧΙ παιδιά μου, δεν μπορεί. Ο λόγος είναι ότι το PC Suite δεν είναι απαραίτητο για την μεταφορά δεδομένων. Το μόνο που χρειάζεται είναι το καλώδιο usb. Είναι πραγματικά ανεξήγητο. Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ είναι για να πέσει το κόστος του πακέτου, που όμως μου φαίνεται εντελώς απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ΌΧΙ παιδιά μου, δεν μπορεί. Ο λόγος είναι ότι το PC Suite δεν είναι απαραίτητο για την μεταφορά δεδομένων. Το μόνο που χρειάζεται είναι το καλώδιο usb. Είναι πραγματικά ανεξήγητο. Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ είναι για να πέσει το κόστος του πακέτου, που όμως μου φαίνεται εντελώς απίθανο. Να πεσει το κοστος ποσο?Το πολυ 1 ευρω...Να μου πεις αν σκεφτεις τισ συνολικες πωλησεις του μοντελου ειναι πολλα ευρω;) Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts