CarpeNoctum Δημοσιεύτηκε March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2006 Ψάχνω ένα application που να μετράει τη θερμοκρασία cpu σε laptop και συγκεκριμένα σε toshiba satellite. Καμία πρόταση? Το laptop κλείνει απότομα και θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι θέμα θερμοκρασίας πριν το στείλω για service για να το καθαρίσουν. Για να προλάβω κάποιους. Δεν έχω ιό στο laptop όυτε spyware, ούτε crashάρει πριν κλείσει. Απλά σβήνει άρα είναι κατά 99% θέμα υπερθέρμανσης. Τέλος, αναφέρω ότι έκανα αναζήτηση αλλά δε βρήκα παρόμοιο θέμα για temperature software για laptop και επίσης δεν το έβαλα στο επισημασμένο για τους φορητούς γιατί δεν είναι θέμα hardware. Ψάχνω software.. ;) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ψάχνω ένα application που να μετράει τη θερμοκρασία cpu σε laptop και συγκεκριμένα σε toshiba satellite. Καμία πρόταση? Το laptop κλείνει απότομα και θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι θέμα θερμοκρασίας πριν το στείλω για service για να το καθαρίσουν. Για να προλάβω κάποιους. Δεν έχω ιό στο laptop όυτε spyware, ούτε crashάρει πριν κλείσει. Απλά σβήνει άρα είναι κατά 99% θέμα υπερθέρμανσης. Τέλος, αναφέρω ότι έκανα αναζήτηση αλλά δε βρήκα παρόμοιο θέμα για temperature software για laptop και επίσης δεν το έβαλα στο επισημασμένο για τους φορητούς γιατί δεν είναι θέμα hardware. Ψάχνω software.. ;)Το Speedfan σου κάνει;Στο laptop μου παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Το Speedfan σου κάνει;Στο laptop μου παίζει κανονικά. Δεν βλέπει θερμοκρασία cpu.. μόνο hard disc λόγω smart. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Δεν βλέπει θερμοκρασία cpu.. μόνο hard disc λόγω smart.Lol ήταν αργά μπορώ να πω και δεν διάβασα καλά...:p Για δες αυτό:http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/MobileMeter.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Μπα δεν υποστηρίζει ACPI το laptop μου οπότε πάλι δε βλέπει CPU Temp. Τέσπα.. μην παιδεύεσαι την Τρίτη έρχεται ο courier για να το παραλάβει! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 μήπως ξέρει κανείς παρόμοιο πρόγραμμα για desktop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 μήπως ξέρει κανείς παρόμοιο πρόγραμμα για desktop? To Motherboard Monitor. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 μήπως ξέρει κανείς παρόμοιο πρόγραμμα για desktop? Δεν ειχε μεσα στο cd της μητρικης σου?:confused: (νομιζω πως στα ποιο πολλα motherboart το cd περιεχει...) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 to exo xasei to cd tis mitrikis moy.gi ayto. exete na moy proteinetai kanena kalo prog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 to exo xasei to cd tis mitrikis moy.gi ayto. exete na moy proteinetai kanena kalo prog? Ποια μητρικη εχεις? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 sothikes,den ksero. pos mporo na do? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 sothikes,den ksero. pos mporo na do? Στο συστημα απο τον πινακα ελεγχου...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexAAgIO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 kamia voithia an to laptop klinei logo cpu me reyma xwris bataria ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 kamia voithia an to laptop klinei logo cpu me reyma xwris bataria ?? Λογω θερμοκρασιας σβήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ψάχνω ένα application που να μετράει τη θερμοκρασία cpu σε laptop και συγκεκριμένα σε toshiba satellite. Καμία πρόταση? Το laptop κλείνει απότομα και θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι θέμα θερμοκρασίας πριν το στείλω για service για να το καθαρίσουν. Για να προλάβω κάποιους. Δεν έχω ιό στο laptop όυτε spyware, ούτε crashάρει πριν κλείσει. Απλά σβήνει άρα είναι κατά 99% θέμα υπερθέρμανσης. Τέλος, αναφέρω ότι έκανα αναζήτηση αλλά δε βρήκα παρόμοιο θέμα για temperature software για laptop και επίσης δεν το έβαλα στο επισημασμένο για τους φορητούς γιατί δεν είναι θέμα hardware. Ψάχνω software.. ;) Core temp... Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts