t300 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Στο 510 βγάζει μόνο το γνωστό από παλία μενού με 3 επιλογές: Πληροφ.υπηρεσ. Δοκιμ.συσκευής Λεκτικά Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Επομένως τι κάνουμε για να μη φορτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Στις επάφες, επειδή είναι αποθηκευμένες από άλλο κινητό, Siemens, δεν μπορώ πατώντας ένα γράμμα να πάει στο συγκεκριμένο γράμμα γιατί είναι με λατινικούς χαρακτήρες προφανώς. Η συσκευή απο μόνη της έχει χωρίσει τις επαφές σε αυτές που έχουν αρχικό γράμμα ελληνικό και σε αυτές που έχουν λατινικό σαν αρχικό, πώς το διορθώνω αυτό;;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Πως μπορω να βγαλω την δονηση απο το ξυπνητηρι; θελω να εχω δονηση οταν με καλουνε αλλα οχι να τριζει πανω στο κομοδινο καθε πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos1982 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 ενδιαφερομαι να παρω αυτο το bluetooth headset για το κ510, το εχει κανεισ να μου πει ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978020&product=950505 εχετε να προτεινεται κανεανα αλλο?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 εχω το 702 (παλιοτερο μοντελο το φτηνο) και λειτουργει αψογα το μονο προβλημα που ειδα μια φορα ηταν οταν εκλεισα το bluetooth απο το κινητο, αργοτερα οταν το ενεργοποιησα ξαναβρηκε το ακουστικο αλλα δεν μετεφερε τις κλησεις εκει πλεον πριν ανοιξω το ακουστικο φροντιζω να ανοιξω πρωτα το bluetooth του τηλεφωνου και να το κλεινω παντα τελευταιο και δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstef Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Πριν λιγους μήνες απόκτησα το Κ510 ενω μεχρι τώρα είχα Νοκια. Με sms δεν ασχολούμε αλλα προσπάθησα να στειλω μερικα στις γιορτες και δεν με αφηνε να γράψω πάνω απο 70 χαρακτήρες χωρις να με χρεώσει δευτερο μήνυμα. Τα Νοκια έχουν 160 χαρακτήρες ως μεγιστο μέγεθος γιατι το Κ510 έχει μόνο 70? Μπορεί να άλλαξει αυτό και πως? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Απενεργοποίησε τους Εθνικούς χαρακτήρες από το μενού Πρόσθετα, Επιλογές γραφής που υπάρχει στη συγγραφή των μηνυμάτων. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstef Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σωστος multiPetros ευχαριστώ πολύ Τώρα μεγάλωσε το μήνυμα στους 160 χαρακτήρες ομως δεν μπορεί να γράψει με μικρους χαρακτήρες αλλα μόνο κεφαλαία στα ελληνικά αλλα στα αγγλικα γράφει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis19 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Γεια σας.Χθες αποφασισα να κανω upgrade το K510i ,λογο οτι κολλουσε αρκετα , τι το ηθελα ομως??:lol:Μολις ολοκληρωθηκε η διαδικασια ,δεν ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο, γιατι ναι μεν εφτασε στο 100% το upgrade service , στο τελος εγραψε "Η αναβαθμιση απετυχε".Tελος παντων εγω οταν μπηκα στο κινητο μου, εκπληκτος βλεπω γλωσσα αγγλικα το μενου , παω να την αλλαξω και τιποτα, μονο τα αγγλικα υπηρχαν και καμια αλλη γλωσσα (προ-upgrade υπηρχαν αρκετες).Σα να μην εφτανε αυτο ,παω στην Camera και μου πεταει ενα μυνημα που ελεγε οτι εχω τους παλιους Drivers 4.0 και θελει τους 5.0.Στο Current Software version μου ειναι :CXC1250231R4EA031 Sony Ericsson.Πειτε μου τι να κανω, βρηκα καποια προγραμματακια οπως το XS++ , SETOOL ,Davinci αλλα κανενα απο αυτα δεν βλεπει - μπαινει στο κινητο μου.Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts