kormos Δημοσιεύτηκε February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2006 Καλησπερα... Ενα μικρο προβληματακι...:) Ειχα κανει ενα partition και ειχα βαλει για δοκιμη τα Microsoft Windows Vista Build 5270 32Bit Τα εσβησα αλλα στην εκκινηση μου δινει ακομα την επιλογη για το ποιο λειτουργικο θελω να επιλεξω ενω στην ουσια εχω μονο ενα....:blink: Μια σημειωση πως το λειτουργικο μου αυτη τη στιγμη ειναι το Microsoft Windows XP Professional Τι μπορω να κανω?:O Ευχαριστω εκ των προτερων...:) (ζητω συγνωμη αν μετα την ερευνα μου δεν εντοπισα κατι αναλογω με το προβλημα μου...) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 C:\boot.ini ή o υπολογιστης μου(δεξι κλικ)-> για προχωρημενους(αν εισαι)-> εκκινηση κ αποκατασταση Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] C:\boot\stage1="GRUB" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows" /noexecute=optin /fastdetect /noguiboot /bootlogo Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ή ποιο απλά start-> run -> στο κουτάκι πληκτρολογείς msconfig -> πας στη καρτέλα boot ini και πατάς check all boot paths Όποιο είναι invalid θα το διαγράψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ή ποιο απλά start-> run -> στο κουτάκι πληκτρολογείς msconfig -> πας στη καρτέλα boot ini και πατάς check all boot paths Όποιο είναι invalid θα το διαγράψει :) Στην καρτελα δεν υπαρχει boot.ini Αλλα SYSTEM.INI και win.ini Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Την καρτέλα που σε ρωτάει αν θές longhorn ή pre-longhorn πώς την παρακάμπτουμε? Αυτή προηγείται της καρτέλας επιλογής λειτουργικού που λέτε εσείς. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Στην καρτελα δεν υπαρχει boot.ini Αλλα SYSTEM.INI και win.iniΑποκλείεται. Τέταρτη καρτέλα είναι. General - System ini- Win ini- και μετά boot ini - services και start up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Αποκλείεται. Τέταρτη καρτέλα είναι. General - System ini- Win ini- και μετά boot ini - services και start up... Καλημερα...Και ομως δεν υπαρχει ;) Στο pc που εχω στη δουλεια μου ομως απ οτι ειδα υπαρχει αυτη η καρτελα :blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Καλησπέρα... Θα ήθελα μια βοήθεια όσοι μπορείτε :confused: Σε ένα pc υπάρχουν 3 διαφορετικά λειτουργικά (υπάρχει λόγος ας μην τον αναλύσουμε όμως...) Media Center , Server 2003 και Home Edition SP2 Πως ρυθμίζουμε το bootloader?:blink: Προσπαθώ αλλά μάταια....:wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 vale ton gag, 8a boleyteis.. http://gag.sourceforge.net/;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Έχω το εξής πρόβλημα. Στον υπολογιστή μου έχω εγκαταστήσει το TuneUp Utilities 2006 ( full έκδοση ) . Πριν λίγη ώρα, μετά από ένα restart αντί να ξεκινήσει να φορτώνει τα windows, μου βγάζει την οθόνη επιλογής λειτουργικού (παρόλο που έχω μόνο τα XP) και ως επιλογές έχει: Microsoft Windows XP Professional Microsoft Windows XP Professional TuneUp Backup Η τελευταία επιλογή είναι από το TuneUp Utilities 2006 και δεν ξέρω πότε δημιουργήθηκε και πως. Με ποιον τρόπο διαγράφεται και δεν ξαναδημιουργείται; Έχω απενεργοποιήσει τα restore points. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 logika mesa apo ta settings tou programmatos :O gia ri3e kai mia matia sto boot.ini.. 8a prepei na yparxei mia sxetikh grammh :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 logika mesa apo ta settings tou programmatos :O gia ri3e kai mia matia sto boot.ini.. 8a prepei na yparxei mia sxetikh grammh :) Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις του προγράμματος και δεν βρήκα τίποτα. Το boot.ini ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα, όντως υπάρχει αυτή η γραμμή. Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει μόνο η γραμμή στο boot.ini , με ενδιαφέρει να βρω και που αποθηκεύει το πρόγραμμα τα αρχεία επαναφοράς ώστε να τα σβήσω. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 logika mes ston fakelo tou, h sto root tou sklhrou se hiden & protected folders;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts