kormos Δημοσιεύτηκε February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2006 Καλημερα...Ηθελα να κανω μια ερωτηση... Επειδη δεν εχω ασχοληθει και αρκετα με το Outlook Express :cry: θελω να μαθω πως γινετε να μην αφηνω σημαδια πισω μου απο e-mails που στελνω.... Εκτος απο τη διαγραφη που κανω δηλαδη , υπαρχει καπου αλλου καποιο αρχειο το οποιο μπορει καποιος να δει τι και ποσα e-mail εχω στειλει :blink: Ευχαριστω εκ των προταιρων...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 γιατί δεν κάνεις identities που να θέλουν και password στο outlook για να μην μπορεί κανείς άλλος να έχει πρόσβαση στο mail σου γενικότερα; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Εχω password στο e-mail μου αλλα ηθελα γενικοτερα να ρωτησω αν κανεις μπορει να ελεγχει τι στελνω και τι οχι απο το e-mail μου....??? Στο C:\mail υπαρχουν κατι αρχεια του τυπου Εισερχόμενα.dbx , Απεσταλμένα.dbx κτλ οπως επισης ενα αρχειο cleanup text document που εκει καταγραφει το e-mail....:blink: Ετσι πιστευω δηλαδη.... Αυτα υπαρχει τροπος να ανανεωνται η να σβηνονται ωστε να μην μενουν σημαδια πισω.....:!: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Helppp :!: :!: :!: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Μην κάνεις bumping, αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Μπορείς να κλειδώσεις (χρησιμοποιώντας σχετικό λογισμικό) τους εν λόγω φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Μπορείς να κλειδώσεις (χρησιμοποιώντας σχετικό λογισμικό) τους εν λόγω φακέλους. Εργαζομαι σε εταιρια και δεν ξερω αν μπορω να το κανω αυτο :worry: Γιατι μπορει ο προισταμενος που εχει και την διαχειρηση του Server ισως αν καποια στιγμη χρειαστει κατι να μπω σε διαδικασιες να του εξηγω αλλα και να του πω τι???:O Μπορω να τα κανω διαγραφη αυτα τα αρχεια? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Κάλησπερα...:happy: Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα για το Outlook Express που δεν ξέρω αν έκανα καλά και έβαλα την απορία μου εδώ....:O Η ερώτηση μου έχει ως εξής... Υπάρχει τρόπος να στέλνεις κάποιο e-mail σε πολλούς παραλήπτες αλλά να μην βλέπουν μεταξύ τους ότι εχει αποσταλεί και αλλού???;) π.χ. Θέλω να στείλω ένα e-mail σε 3 παραλήπτες αλλά να βλέπουν ότι έχει αποσταλεί μόνο σε αυτόν (στον ένα δηλαδή) :blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Κάτι παρόμοιο γίνεται με το bcc, δες αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97779 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Κάτι παρόμοιο γίνεται με το bcc, δες αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97779 Επισκέφτηκα το topic :) Μόνο που θέλω μία ακόμα πληροφορία αν μπορείς.... Η επιλογή BCC πως ενεργοποιείτε? :O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Επισκέφτηκα το topic :) Μόνο που θέλω μία ακόμα πληροφορία αν μπορείς.... Η επιλογή BCC πως ενεργοποιείτε? :O Όταν πατήσεις στο Cc για να διαλέξεις σε ποιους θα το στείλεις υπάρχει και το Bcc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Όταν πατήσεις στο Cc για να διαλέξεις σε ποιους θα το στείλεις υπάρχει και το Bcc Ok...Ευχαριστώ πολύ:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts