GEORGEGX20VF Δημοσιεύτηκε February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2006 Ενδιαφέρομαι για την αγορα dvd recorder.Η τιμή απο 60 μεχρι και 100 ευρω.(νομιζω με το συγκεκριμενο χρηματικο ποσο υπάρχουν αξιόλογες συσκευες ε?) να ειναι εσωτερικό και κατα προτίμηση να ειναι Pionner ή sony.Ποια εταιρεία ειναι καλύτερη?Ποιο μοντέλο απο αυτές? Επειδη θα το παρω μάλλον απο καποιο e-shop, αν μπορουσατε να μου δινεται και Link.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Ενδιαφέρομαι για την αγορα dvd recorder.Η τιμή απο 60 μεχρι και 100 ευρω.(νομιζω με το συγκεκριμενο χρηματικο ποσο υπάρχουν αξιόλογες συσκευες ε?) να ειναι εσωτερικό και κατα προτίμηση να ειναι Pionner ή sony.Ποια εταιρεία ειναι καλύτερη?Ποιο μοντέλο απο αυτές? Επειδη θα το παρω μάλλον απο καποιο e-shop, αν μπορουσατε να μου δινεται και Link.:)Plextor θα σου πρότεινα, είναι κορυφαία αλλά και λίγο ακριβά, πχ αυτό ή καλύτερα αυτό εδώ ;) Αν θες κάτι ποιο οικονομικό νομίζω pioneer και sony τα ίδια είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Πολύ πέραση έχουν και τα NEC... εγώ έχω το 4550 και δεν έχω πρόβλημα... Βέβαια παραδοσιακά τα plextor θεωρούνται τα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 to diko mou to sony me exei bgalei asproprosopo ayta ta 2 xronia poy to exw....... ta plextor den ta empisteyome.....exoyn men polu kalh piothta alla mporoyn na soy minoyn sto xeri anapasa stigmh ......... p.x. egw kai enas gnostos moy........ egw to sony autos to plextor....... kanoyme kai oi 2 peripoy 1-2 eggrafes th mera.......ekinos to exei paei gia eggyhsh 3 fores se ena xrono..... egw mexris stigmis kamia....... ta apotelesmata bgalta monos soy:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: oso gia protaseis agoras des edw kai edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effiek Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Επειδή έχω κατάστημα με είδη τεχνολογίας, κινητή τηλεφωνία και λοιπά, θα σου πω να πάρεις όποιο απ' τις τρεις μάρκες θέλεις (Pioneer Sony Nec) και κατά προτίμηση το πιο φθηνό αφού δεν παθαίνουν τίποτα και αν πάθουν τέλος πάντων μετά από κάμποσα χρόνια, ε, δεν έγινε και τίποτα! Πάρε καινούργιο! Τσάμπα είναι! Μη σκας με μικρολεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Αυτά τα δύο εχουν μεγάλη διαφορα στα χαρακτηριστικα ε? αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325578 και αυτό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333132 τι λέτε να προτιμήσω καλύτερα το δεύτερο και οτι βγει?Βασικα το sony δεν αναφερει πουθενά για dvd ram.αλήθεια τι ειναι το dvd ram? Ποια η διαφορα απο τα αλλα format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Το plextor δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα χρήματα που κοστίζει... Τα plextor ήταν καλά κάποτε, τώρα χαλάνε κι αυτά όπως και τα υπόλοιπα, το ίδιο συχνά. Πάρε ένα NEC, ούτε ακριβό είναι, ούτε προβλήματα έχει και οι επιδόσεις του είναι μια χαρά. Όσο για το dvd-ram που ρωτάς είναι ένα format που δεν πρόκειται να σου χρειαστεί, γιατί απλούστατα δεν είναι διαδεδομένο και ούτε πρόκειται να γίνει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Des to NEC 4551 ypostirizei kai labelflash Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Des to NEC 4551 ypostirizei kai labelflash Τι ακριβώς είναι το labelflash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 και κατι αλλο υπαρχει η δυνατοτητα να γραφω 7 giga σε ενα dvd? η χωρητικοτητα του dvd ειναι 4,7 gb. έχω ακουσει οτι υπαρχουν δισκοι που μπρορεις να γραψεις παραπανω,όπως 7 gb.ειναι αλήθεια κατι τετοιο? αν παρω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333132 θα μπορει να γραψει στα μεγαλυτερα δισκακια? αυτο ειναι μηπως to legomeno dual layer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 ola grafoun se dual layer alla ta diskakia einai panakriva Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Το plextor δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα χρήματα που κοστίζει... Τα plextor ήταν καλά κάποτε, τώρα χαλάνε κι αυτά όπως και τα υπόλοιπα, το ίδιο συχνά. Πάρε ένα NEC, ούτε ακριβό είναι, ούτε προβλήματα έχει και οι επιδόσεις του είναι μια χαρά. Όσο για το dvd-ram που ρωτάς είναι ένα format που δεν πρόκειται να σου χρειαστεί, γιατί απλούστατα δεν είναι διαδεδομένο και ούτε πρόκειται να γίνει. Κανένας δεν λέει ότι το plextor δεν χαλάει. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ που έχω plextor, αν χαλάσει, θα τρέξω το διαγνωστικό πρόγραμμα της εταιρίας, θα στείλω μεσω ιντερνετ το αποτέλεσμα και χωρίς να χρειαστεί να στείλω πίσω το χαλασμένο drive θα έρθει στο σπίτι μου ένα καινούργιο. Γι'αυτό αγοράζεις το plextor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Σπέπτομαι και εγώ για ένα dvd rw. To θέμα είναι επειδή έχω sata σκληρό αξίζει να το πάρω σε sata (100-130€) η να προτιμήσω το IDE; Θα κυκλοφορήσουν σιγά σιγά sata ή τα IDE θα επικρατήσουν μέχρι να έρθουν τα Blue-Ray; Αυτό που θα μου προσφέρει το sata θα είναι το μικρό καλώδιο, οπότε το χοντρό IDE θα πάρει δρόμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Κανένας δεν λέει ότι το plextor δεν χαλάει. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ που έχω plextor, αν χαλάσει, θα τρέξω το διαγνωστικό πρόγραμμα της εταιρίας, θα στείλω μεσω ιντερνετ το αποτέλεσμα και χωρίς να χρειαστεί να στείλω πίσω το χαλασμένο drive θα έρθει στο σπίτι μου ένα καινούργιο. Γι'αυτό αγοράζεις το plextor... Δηλαδή δίνεις πάνω από τα διπλάσια λεφτά ώστε στην περίπτωση που σου χαλάσει να σου στείλουν άλλο χωρίς να κάνεις καμιά κίνηση; Sorry, αλλά προτιμώ να δώσω 40 ευρώ αντί 90 και αν μου χαλάσει να δώσω άλλα 2 ευρώ στα τηλέφωνα με το service της αντιπροσωπείας για αντικατάσταση. @Gka Πάρε καλύτερα το IDE. Έχω ακούσει ότι μερικές μητρικές έχουν πρόβλημα και δεν συνεργάζονται καλά με τα SATA dvd-rws. Αξίζει να το ρισκάρεις μόνο και μόνο για ένα καλώδιο; Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Δηλαδή δίνεις πάνω από τα διπλάσια λεφτά ώστε στην περίπτωση που σου χαλάσει να σου στείλουν άλλο χωρίς να κάνεις καμιά κίνηση; Sorry, αλλά προτιμώ να δώσω 40 ευρώ αντί 90 και αν μου χαλάσει να δώσω άλλα 2 ευρώ στα τηλέφωνα με το service της αντιπροσωπείας για αντικατάσταση. @Gka Πάρε καλύτερα το IDE. Έχω ακούσει ότι μερικές μητρικές έχουν πρόβλημα και δεν συνεργάζονται καλά με τα SATA dvd-rws. Αξίζει να το ρισκάρεις μόνο και μόνο για ένα καλώδιο;Σωστά εξ' άλλου έχουν μεγάλη διαφορά τιμής. Πάντως η mb μου είναι Asus A8N SLI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Μάλλον το NEC 4551 Labelflash θα πάρω έχω ακούσει καλά λόγια, και γενικότερα για τα nec ότι είναι σκυλιά ;) http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=nec+4551&sp_catcode=SKROUTZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Για τα lite-on κανεις; Εγψ ειχα δυο lite on, ενα cd-rw και ενα dvd-rw to 832, παλιο βεβαια αλλα σκυλι και το πηρα σε πολυ καλη τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Για τα lite-on κανεις; Εγψ ειχα δυο lite on, ενα cd-rw και ενα dvd-rw to 832, παλιο βεβαια αλλα σκυλι και το πηρα σε πολυ καλη τιμη!Και αυτά έχουν ακουστεί εξίσου καλά λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Egw me NEC den tha 3anasxolithw... exw idi to 3500A kai mou ekane tin zwi dyskoli.... ase pou einai athlio reader! (apoti katalava ola ta NEC writers den einai spoudaia readers) ...prin 5 meres agorasa auto: Plextor PX-755A 16x16 Dual Layer DVD±RW ReWriter - (Black/Beige) - Retail (CD-033-PL) Plextor launches a new internal Premium DVD-ReWriter drive - the PX-755A. The PX-755A Premium is the World's fastest DVD-ReWriter to date. It is capable of 16x DVD+/-R and 10x DVD+R DL speeds and come with a comprehensive package of high-end features. - DVD+R 16X, DVD-R 16X - DVD+R9 10X, DVD+RW 8X - DVD-RW 6X - Read 16X, CD-RW 24X, Read 48X - Access time 150ms - Buffer Size : 2MB - Black bezel included - 2 year Collect & Return Warranty Available This Week Only for just £47.95 +VAT. to paraggila apo: http://www.overclockers.co.uk/acatalog/DVD_RW_Drives.html Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Γιατι να παρεις αυτο το plextor και να μην παρεις το liteon SHM-165P6S-02C; Liteon SHM-165P6S-02C 16x DVD±RW/RAM (Beige/Black/Silver) - Retail (CD-046-LO) The latest drive from liteon Offering all of the latest key writting features in one unit. This retail pack also includes three colour bezzels so if you change your case you have no need to change your drive. - DVD+R 16x, DVD-R 16X - DVD+R9 8X, DVD+RW 8X - DVD-RW 6X - DVD-RAM 5X - Read 16X, CD-RW 32X, Read 48X - Access time 160ms - Buffer Size : 2MB - Includes Nero Software Burning Suite Σχεδον τα ιδια χαρακτηριστηκα αλλα στην μιση τιμη. Εχει DVD+R9 8X ενω το plextor 10X αλλα εχει CD-RW 32X ενω το plextor 24X. Φυσικα θα μου πειτε σιγα τις διαφορες. Ακριβως! Αλλα η τιμη ειναι η μεγαλη διαφορα. Για να μην νομιζετε οτι αγαπω τα liteon ή κατι, το dvd rom μου ειναι plextor και το dvd-rom & cd-rw του αδελφου και αυτα plextor! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 giati protimw na dosw kati parapanw kai na agorasw mazi tin piotita tis PLEXTOR. Den akousa apo kanena gnwsto mou na exei provlima me plextor.. o aderfos sou? kanena provlima me ekeina pou exei? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Οχι κανενα απολυτος!!! Και εγω εχω ψηλα την plextor αλλα ειναι διπλασια σε τιμη, να το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 μάρκες dvrw: ΝΕC, Liteon, Plextor, LG. Από αυτό που έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος είναι ξεκάθαρα το NEC. Το Liteon έγραφε δισκάκια που συσκευή dvd (τηλεόρασης) ξεσκιζόταν και δεν κατάφερνε να τα διαβάσει. Επίσης χάλασε, μου το αντικατέστησαν με νεώτερο μοντέλο το οποίο πάλι ημιάθλια δισκάκια έγραφε. Όλα τα δισκάκια είχαν περάσει κανονικά και το verification. Αυτό ισχύει για όλα τα drives που γράφω. Το LG κάποια στιγμή του τη βάρεσε κι έκαψε κάμποσα δισκάκια, ακόμα κι από image, άγνωστο γιατί, μετά επανήλθε. Το Plextor έκανε τα διπλάσια χρήματα και χάλασε 2 φορές, ναι κι όμως. Έχω ξαναγράψει και παλιότερα ότι πριν από 7 χρόνια που τα cdr έκαναν από 90-100 χιλιάδες δραχμές, υπήρχαν τα plextor που έκαναν π.χ. 120 αλλά όντως ήταν καλύτερα ποιοτικά. Αυτό ήταν τότε. Τώρα όμως είναι κι αυτά όπως όλα τα υπόλοιπα, χαλάνε το ίδιο συχνά. Ρωτήστε έναν στη DHL που τα παραλαμβάνει να δείτε τι θα σας πει. End of story. Το NEC γράφει δισκάκια που διαβάζονται στις περισσότερες συσκευές και είναι αηδιαστικά πιο γρήγορο σαν reader τουλάχιστον από το Liteon. Κι επειδή δεν θέλω να βγάζω συμπεράσματα μόνο από τη δική μου εμπειρία, NEC έχουν αγοράσει πολλοί και όσους ξέρω δεν μου έχουν παραπονεθεί ποτέ, μα κανένας τους όμως. Εκτός από όλα αυτά όμως, είναι και φτηνά. Προσωπικά δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Το τελευταιο καλο plextor, 716A , οσοι το πηραν το πηραν. Αν και ειμαι φαν της plextor... Τα νεα μοντελα με μηχανισμο BenQ δεν τα εμπιστευομαι :worry: Παρτε NEC. Οχι για την ποιοτητα που αναφερουν μερικοι (lol) αλλα για το κοστος/αποδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδιά τελικά αγόρασα το sony. Μεχρι τώρα καλό φαινεται,aloste tha to deiksei stin poreia.έχω γραψει μεχρι τώρα 3 ταινίες ολα μια χαρα. Το προγραμμα που χρησιμοποιησα ειναι το clone dvd σε συνδιασμό με το anydvd(ξέρετε γιατι!). όμως οταν θελω να γράψω αρχεία(για πχ. photo ή ενα παιχνίδι) Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ? με το clone dvd δεν μπορω να τα γράψω αυτά. και κατι αλλο: μήπως εχει κανείς το cra -ck(key) για το clone dvd και το anydvd? όποιος το έχει ας μου στειλει ενα pm! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts