konv Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Μπορεί να βοηθήσει κανείς και να μου πει πως μπορώ να κάνω τη σύνδεση μου στο internet πιο γρήγορη γιατί από τοτε που κατέβασα το service pack 2 συνεχώς αργούν και ανοίγουν πολύ αργά τα παράθυρα; Σημ. έχω pstn σύνδεση Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aklpts Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Μπορεί να βοηθήσει κανείς και να μου πει πως μπορώ να κάνω τη σύνδεση μου στο internet πιο γρήγορη γιατί από τοτε που κατέβασα το service pack 2 συνεχώς αργούν και ανοίγουν πολύ αργά τα παράθυρα; Σημ. έχω pstn σύνδεση Ευχαριστώ Bale dsl gia navreis tin ygeia sou. Me pstn ksexna to internet Παράθεση αντικες Πινακες ζωγραφικη εργα τεχνης antikes αντικεσ antiques in greece greek antiques Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Το πρόβλημα είναι γνωστό... Το SP2 περιορίζει τον αριθμό νέων connections - κάνοντας έτσι πολύ πιο αργά τα P2P προγράμματα. Λύση: http://wiki.shareaza.com/static/Troubleshoot.CantConnect#SP2 Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts