Jump to content

αποσυνδεω το κινητο, κλεινει το pc...

louis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαινεται οτι το pc μου αγαπαει πολυ το κινητο μου.. Λοιπον εχουμε και λεμε.. Συνδεω το κινητο (SE W550i) μεσω usb στον υπολογιστη, κανω οτι κανω, και μολις αποσυνδεω το καλωδιο απο τον υπολογιστη κανει επανεκινηση.. Εχω απενεργοποιησει την αυτοματη επανεκινηση.. ΔΕΝ πεταει μπλε οθονη, απλα επανεκινηση κανει. Να σημειωσω οτι μονο σημερα μου το κανει αυτο ενω τοσες μερες το δουλευα μια χαρα..

Καμια ιδεα???

καλό θα ήταν να κάνεις ασφαλή κατάργηση υλικού, πριν αποσυνδέσεις ότι συνδέεις στην usb. έτσι θα αποφύγεις τυχόν προβλήματα, αλλά και πιθανό πρόβλημα με memory stick καρτούλες.

καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις τους drivers της μητρικής σου.

το προβλημα απ οτι φαινεται ειναι στο προγραμμα της SE το PC Suite.. Οταν το απεγκατεστησα δεν εκανε επανεκινησεις, μετα ομως που το βαλα παλι τα ιδια..

Αυτα με την εκδοση 1.10.36 του προγραμματος.. Τωρα κατεβαζω την 1.10.161 να δω αν εχει το ιδιο προβλημα..

χμμ αυτο προσπαθουσα χθες ολη μερα αλλα απ οτι καταλαβα το my phone explorer (που παρεπιμπτοντως ειναι φοβερο προγραμμα) βλεπει το κινητο μονο οταν ειναι εγκατεστημενο το sonyericsson pc suite.. και δυστυχως αν εχω εγκατεστημενο το sonyericsson pc suite εχω το προβλημα με τις επανεκινησεις...

δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς το PC Suite και δεν γνωρίζω αν πρέπει να υπάρχει το πρόγραμμα της εταιρείας

δοκίμασε το FMA