louis Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Φαινεται οτι το pc μου αγαπαει πολυ το κινητο μου.. Λοιπον εχουμε και λεμε.. Συνδεω το κινητο (SE W550i) μεσω usb στον υπολογιστη, κανω οτι κανω, και μολις αποσυνδεω το καλωδιο απο τον υπολογιστη κανει επανεκινηση.. Εχω απενεργοποιησει την αυτοματη επανεκινηση.. ΔΕΝ πεταει μπλε οθονη, απλα επανεκινηση κανει. Να σημειωσω οτι μονο σημερα μου το κανει αυτο ενω τοσες μερες το δουλευα μια χαρα.. Καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 καλό θα ήταν να κάνεις ασφαλή κατάργηση υλικού, πριν αποσυνδέσεις ότι συνδέεις στην usb. έτσι θα αποφύγεις τυχόν προβλήματα, αλλά και πιθανό πρόβλημα με memory stick καρτούλες. καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις τους drivers της μητρικής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με w800. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 το προβλημα απ οτι φαινεται ειναι στο προγραμμα της SE το PC Suite.. Οταν το απεγκατεστησα δεν εκανε επανεκινησεις, μετα ομως που το βαλα παλι τα ιδια.. Αυτα με την εκδοση 1.10.36 του προγραμματος.. Τωρα κατεβαζω την 1.10.161 να δω αν εχει το ιδιο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. February 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 δυστυχως τιποτα με την 1.10.161 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Γιατί δεν δοκιμάζεις να χρησιμοποιήσεις το My Phone Explorer αντί για το πρόγραμμα της Σονυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 χμμ αυτο προσπαθουσα χθες ολη μερα αλλα απ οτι καταλαβα το my phone explorer (που παρεπιμπτοντως ειναι φοβερο προγραμμα) βλεπει το κινητο μονο οταν ειναι εγκατεστημενο το sonyericsson pc suite.. και δυστυχως αν εχω εγκατεστημενο το sonyericsson pc suite εχω το προβλημα με τις επανεκινησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς το PC Suite και δεν γνωρίζω αν πρέπει να υπάρχει το πρόγραμμα της εταιρείας δοκίμασε το FMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts