Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωριζει κανεις αν υπαρχει στην vodafone υπηρεσια που μπλοκαρει τις κλησεις απο αποκρυψεις ?Νομιζω αντιστοιχο υπαρχει στην wind.

όχι δυστυχώς δεν έχει. κοίταξε μήπως υποστηρίζει η συσκευή σου ή μήπως μπορείς να βρείς καμία ιντερνετική εφαρμογή.

Μου ειπαν απο τη vodafone οτι τα καρτοκινητα εχουν ελαχιστο χρεωση ομιλιας τα 3 λεπτα και μονο συμβολαια και καρτοπρογραμματα εχουν 1 λεπτο ενω στο site του cu λεει 1 λεπτο. ξερει κανεις ποιο ισχυει κανονικα?

3 λεπτά ελάχιστη έχουν τα αγοραστά πακέτα και τα λεπτά που σου κάνουν δώρο με την ανανέωση.

1 λεπτό ελάχιστη έχουν τα λεπτά που "τρως" από το υπόλοιπό σου.

Απ οτι καταλαβα, η "κάρτα" της CU ληγει στο εξαμηνο; Εβαλα σημερα για πρωτη φορα (απο τα τελη οκτωβρη που πηρα το πασο μου :P :lol: ) καρτα 5ευρη και στο vodafonecu.gr λεει πως ληγει 07/09/2013 ! :ninja: Ειναι η μοναδικη που το κάνει αυτό;

εντιτ: εχω σιγιου φοιτητικο

http://img11.imageshack.us/img11/7708/82a9e50b003c48598809d33.png

Edited by CHIEF
:superman:

Απ οτι καταλαβα, η "κάρτα" της CU ληγει στο εξαμηνο; Εβαλα σημερα για πρωτη φορα (απο τα τελη οκτωβρη που πηρα το πασο μου :P :lol: ) καρτα 5ευρη και στο vodafonecu.gr λεει πως ληγει 07/09/2013 ! :ninja: Ειναι η μοναδικη που το κάνει αυτό;

εντιτ: εχω σιγιου φοιτητικο

http://img11.imageshack.us/img11/7708/82a9e50b003c48598809d33.png

Η μοναδικη.Και εμενα μου την εσπασε..

και εμένα (εγώ το ήξερα) αλλά σήμερα ανανέωσα γιατί λήγει το νούμερο και μερικοί φίλοι έχουν ακόμα vodafone.

Ήμουνα σήμερα για καφέ και πέρασε μια κοπέλα της Vodafone που μοίραζε καρτούλες xClusive και πήρα μία μιας και έχασα αυτή που μου έδωσαν με το πάσο. Το θέμα όμως είναι, πότε θα ενεργοποιηθεί σαν φοιτητικό; Εκείνη δεν μου είπε κάτι σχετικά με τον παλιό αριθμό, παρά έβγαλε φωτογραφίες (ωραίο!) το πάσο μου και μου είπε ότι θα λάβω τα 500 λεπτά προς όλους, αλλά στο κινητό μου εμφανίζεται ως δίκτυο το "Vodafone GR" και όχι το "CU-X" που μου εμφανιζόταν με τον προηγούμενο αριθμό.

Ήμουνα σήμερα για καφέ και πέρασε μια κοπέλα της Vodafone που μοίραζε καρτούλες xClusive και πήρα μία μιας και έχασα αυτή που μου έδωσαν με το πάσο. Το θέμα όμως είναι, πότε θα ενεργοποιηθεί σαν φοιτητικό; Εκείνη δεν μου είπε κάτι σχετικά με τον παλιό αριθμό, παρά έβγαλε φωτογραφίες (ωραίο!) το πάσο μου και μου είπε ότι θα λάβω τα 500 λεπτά προς όλους, αλλά στο κινητό μου εμφανίζεται ως δίκτυο το "Vodafone GR" και όχι το "CU-X" που μου εμφανιζόταν με τον προηγούμενο αριθμό.

Αν είχες ήδη φοιτητικό αριθμό στην κατοχή σου, δεν μπορείς να έχεις δεύτερο. Πρέπει να αποδεσμευτεί το πρώτο και μετά νέα ενεργοποιήσεις σαν φοιτητικό τον άλλο αριθμό. Αυτό θέλει 1 εργάσιμη όταν είχα ρωτήσει στη Vodafone. (Ήθελα να αλλάξω τον αριθμό που μου δώσανε όταν πήρα την ταυτότητα, με τον δικό μου)

Αν είχες ήδη φοιτητικό αριθμό στην κατοχή σου, δεν μπορείς να έχεις δεύτερο. Πρέπει να αποδεσμευτεί το πρώτο και μετά νέα ενεργοποιήσεις σαν φοιτητικό τον άλλο αριθμό. Αυτό θέλει 1 εργάσιμη όταν είχα ρωτήσει στη Vodafone. (Ήθελα να αλλάξω τον αριθμό που μου δώσανε όταν πήρα την ταυτότητα, με τον δικό μου)

Είχα ενεργοποιήσει το xClusive που μου είχαν δώσει μαζί με το πάσο, αλλά μου έκλεψαν το κινητό και λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να πάω σε κατάστημα Vodafone για να πάρω νέα κάρτα SIM με τον ίδιο αριθμό και το ίδιο νόμιζα ότι θα μου έλεγε να κάνω και η κοπέλα, αλλά αντιθέτως μου έδωσε καινούργιο αριθμό, έβγαλε φωτοτυπία την ταυτότητα και υπέγραψα τα χαρτιά της ΕΕΤΤ.

Είχα ενεργοποιήσει το xClusive που μου είχαν δώσει μαζί με το πάσο, αλλά μου έκλεψαν το κινητό και λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να πάω σε κατάστημα Vodafone για να πάρω νέα κάρτα SIM με τον ίδιο αριθμό και το ίδιο νόμιζα ότι θα μου έλεγε να κάνω και η κοπέλα, αλλά αντιθέτως μου έδωσε καινούργιο αριθμό, έβγαλε φωτοτυπία την ταυτότητα και υπέγραψα τα χαρτιά της ΕΕΤΤ.

Μπες στο Skype και μιλά με την εξυπηρέτηση να δεις αν αποδεσμεύτηκε ο προηγούμενος αριθμός από την προσφορά.

Μπες στο Skype και μιλά με την εξυπηρέτηση να δεις αν αποδεσμεύτηκε ο προηγούμενος αριθμός από την προσφορά.

Δυστυχώς δεν έχω Skype και δεν μπορώ να εγκαταστήσω στον υπολογιστή απ'όπου μπαίνω καθώς δεν είναι δικός μου. Αν δω και δεν αλλάξει κάτι μέχρι τη Δευτέρα - Τρίτη, θα καλέσω στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας.

Παιδιά, αν ανανεώσεις πακέτα χρόνου ομηλίας πριν λήξει το προηγούμενο, τα λεπτά του προστίθονται στο καινούριο; Είχε ενεργοποιήσει η μητέρα μου λεπτά από το talk to vodafone 300 και τώρα που έκανε πάλι ενεργοποίηση φαίνεται έχει υπόλοιπο και τα προηγούμενα λεπτά, παρ'ότι έχουν περάσει πάνω από 30 μέρες από την ενεργοποιήση του προηγούμενου πακέτου. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν γράφει κάτι σχετικό στο site του cu.

Επίσης συνεχίζω να έχω διαθέσιμα καμιά 100ριά ευρώ χρόνο ομηλίας που μου περισεύει για μεταφορά με κόστος 2/3, δλδ πχ στα 20 ευρώ σας μεταφέρω 30 (χάνετε βέβαια το bonus ανανεωσης, αλλά δεν έχει και τίποτα τρομερές προσφορές ανανέωσης το cu και σίγουρα συμφαίρει αυτούς που ενεργοποιούν πακέτα).

Edited by Powerfull

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Παιδιά, αν ανανεώσεις πακέτα χρόνου ομιλίας πριν λήξει το προηγούμενο, τα λεπτά του προστίθενται στο καινούριο;

Ναι, προστίθενται.

Είχε ενεργοποιήσει η μητέρα μου λεπτά από το talk to vodafone 300 και τώρα που έκανε πάλι ανανέωση φαίνεται έχει υπόλοιπο και τα προηγούμενα λεπτά, παρ'ότι έχουν περάσει πάνω από 30 μέρες από την ενεργοποιήση του προηγούμενου πακέτου.

Κάποια άλλη προσφορά έχει πάρει. Το cu στέλνει σποραδικά μηνύματα προσφορών για δωρεάν λεπτά και sms προς vodafone με ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Χμ, ανανέωση έγραψα; Εννοούσα ενεργοποίηση του πακέτου. Αλλά φαντάζομαι με κάλυψε το πρώτο κομμάτι της απάντησής σου. :)

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Το νούμερό μου ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί. Κάλεσα το 1252 και μου λέει ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την ταυτοποίηση. Σε πόσο καιρό στέλνονται οι αιτήσεις ταυτοποίησης στα κεντρικά;

Τελικά κάθε φοιτητής μπορεί να πάρει παραπάνω από ένα Cu xClusive. Σήμερα στην ίδια καφετέρια που πήρα εγώ τις προάλλες τον αριθμό μου, ένας φίλος μου είπε στην κοπέλα ότι έχει ήδη ενεργό τον αριθμό που του έδωσαν με το πάσο του και ρώτησε αν γίνεται να πάρει ένα ακόμη. Η απάντηση ήτανε θετική και μάλιστα η κοπέλα του είπε ότι ο αριθμός θα λαμβάνει τις προσφορές και θα "διαβάζεται" σαν xClusive για 4 μόνο χρόνια και η αιτιολογία που δίνουν παραπάνω από ένα είναι ότι η εταιρεία, επειδή έχει απήχηση το πρόγραμμα, επιτρέπει στους υπαλλήλους να δίνουν παραπάνω νούμερα μόνο αν πρόκειται να αξιοποιηθούν.

Τελικά κάθε φοιτητής μπορεί να πάρει παραπάνω από ένα Cu xClusive. Σήμερα στην ίδια καφετέρια που πήρα εγώ τις προάλλες τον αριθμό μου, ένας φίλος μου είπε στην κοπέλα ότι έχει ήδη ενεργό τον αριθμό που του έδωσαν με το πάσο του και ρώτησε αν γίνεται να πάρει ένα ακόμη. Η απάντηση ήτανε θετική και μάλιστα η κοπέλα του είπε ότι ο αριθμός θα λαμβάνει τις προσφορές και θα "διαβάζεται" σαν xClusive για 4 μόνο χρόνια και η αιτιολογία που δίνουν παραπάνω από ένα είναι ότι η εταιρεία, επειδή έχει απήχηση το πρόγραμμα, επιτρέπει στους υπαλλήλους να δίνουν παραπάνω νούμερα μόνο αν πρόκειται να αξιοποιηθούν.

ΔΕΝ ισχυει.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ΔΕΝ ισχυει.

Δεν ξέρω. Του έδωσαν πακέτο Cu xClusive και έκανε ταυτοποίηση με το πάσο και τη ταυτότητά του και του είπαν ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχει ενεργοποιηθεί. :worry:

Edited by DonJuan

Μόλις είδα μια διαφήμιση στη τηλεοραση που με ανανέωση 20 ευρώ και με 69 ευρώ αγοράζεις ένα smartphone-μου διαφέυγει η μάρκα-αξίζει???

το smart 2 είναι. για τα χρήματά του αξίζει

βέβαια και στις αγγελίες εδώ κάνα 50ρι το δίνουν, οπότε δεν είναι ότι πρόλαβες και την super ευκαιρία, εκτός αν πράγματι χρειάζεσαι τηλέφωνο.

το smart 2 είναι. για τα χρήματά του αξίζει

Δεν ξέρω στνη αδελφή και στην γυναίκα μου πάλι κολάει και χάνει την σύνδεση του .

London for ever

Δε ξερω ρε παιδες αλλα εχω παρατηρηση πως στο απλο καρτοκινητο vodafone οταν κανεις ανανεωση καρτας τα δωρεαν λεπτα ομιλιας φευγουν "αερα". Με λιγα λογια δεν τα μετραει σωστα, το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

Την αλλη φορα ειχα κανει και το προγραμμα που σου εδινε 600' και απο περιεργια μετρουσα τις κλησεις 10 ωρες παντως ομιλιας δεν εγιναν οπως κανονικα θα επρεπε!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δε ξερω ρε παιδες αλλα εχω παρατηρηση πως στο απλο καρτοκινητο vodafone οταν κανεις ανανεωση καρτας τα δωρεαν λεπτα ομιλιας φευγουν "αερα". Με λιγα λογια δεν τα μετραει σωστα, το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

Την αλλη φορα ειχα κανει και το προγραμμα που σου εδινε 600' και απο περιεργια μετρουσα τις κλησεις 10 ωρες παντως ομιλιας δεν εγιναν οπως κανονικα θα επρεπε!

η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά, δηλαδή και 1 δευτερόλεπτο να μιλήσεις θα σε χρεώσουν 3 λεπτά από το πρόγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω. Του έδωσαν πακέτο Cu xClusive και έκανε ταυτοποίηση με το πάσο και τη ταυτότητά του και του είπαν ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχει ενεργοποιηθεί. :worry:

Κι εγώ ήξερα για μόνο μια ενεργοποιήση φοιτητικού πακέτου ανα άτομο.. Κράτα μας ενήμερους!

η ελάχιστη χρέωση είναι 3 λεπτά, δηλαδή και 1 δευτερόλεπτο να μιλήσεις θα σε χρεώσουν 3 λεπτά από το πρόγραμμα.

Ναι το ξερω αυτο, αλλα και παλι δεν μου βγαινουν! :ninja: Δε ξερω.... τελος παντων!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναι το ξερω αυτο, αλλα και παλι δεν μου βγαινουν! :ninja: Δε ξερω.... τελος παντων!

Αν το παρακολουθησεις με χαρτι και μολυβι θα δεις οτι δεν χρεωνει παραπανω απο οσο μιλας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πέρασα από ένα κατάστημα Vodafone διότι δε μου έχει ενεργοποιηθεί ακόμη ο αριθμός και η υπάλληλος αφού μου απενεργοποίησε το xClusive από τον προηγούμενο αριθμό, μου είπε ότι ο αριθμός δεν υπάρχει στο σύστημα και καλό θα ήταν, για μένα, να πάω με το πάσο και την ταυτότητά μου και να μου δώσει νέο αριθμό ο οποίος θα ενεργοποιηθεί σε 5 λεπτά.

Επειδή ο αριθμός που πήρα τώρα είναι πολύ εύκολος, αξίζει να περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας (και αν) ή καλύτερα να πάρω νέο;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked