Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επιβεβαιώνω οτι και σε εμενα ηρθαν τα απεριοριστα λεπτα/mb με ημ. ληξης 16/04/2026 και το υπολοιπο λήγει 16/05/2026

Αντε να δουμε!

3 minutes ago, cu2goup said:

Άρα δεν θα χρειαστεί να βάλετε καμιά κάρτα στο διάστημα αυτό. Μια χαρά!!

Μήπως να πιέσουμε για άρση φραγής στο τρίμηνο για εισερχόμενες κλήσεις/μηνύματα;

Just now, sofos_k said:

Μήπως να πιέσουμε για άρση φραγής στο τρίμηνο για εισερχόμενες κλήσεις/μηνύματα;

αν μιλαμε για το δωρο,

αφου το υπολοιπο ληγει σε 13 μηνες δεν θα υπαρχει καμμια φραγη

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 minute ago, HEO said:

αν μιλαμε για το δωρο,

αφου το υπολοιπο ληγει σε 13 μηνες δεν θα υπαρχει καμμια φραγη

Θα το μάθουμε φαντάζομαι αλλά έχω την εντύπωση πως άλλο το πότε λήγει το υπόλοιπο (τυπικά δίμηνο), πότε δηλαδή μηδενίζονται τα χρήματα και άλλο πότε μπαίνει φραγή (τυπικά τρίμηνο).

Σαν να θυμάμαι να λένε άτομα που είχαν πάρει δώρο απεριόριστα πέρσι/πρόπερσι πως μπήκε φραγή.

Ναι και εμενα μου μπήκαν ανανέωσα 25€ τζάμπα καθώς το υπόλιπο λήγει στης 12/07/2026

Edited by eridion25

12 minutes ago, sofos_k said:

Θα το μάθουμε φαντάζομαι αλλά έχω την εντύπωση πως άλλο το πότε λήγει το υπόλοιπο (τυπικά δίμηνο), πότε δηλαδή μηδενίζονται τα χρήματα και άλλο πότε μπαίνει φραγή (τυπικά τρίμηνο).

Σαν να θυμάμαι να λένε άτομα που είχαν πάρει δώρο απεριόριστα πέρσι/πρόπερσι πως μπήκε φραγή.

η φραγη μπαινει 1 μηνα ΜΕΤΑ την ληξη του υπολοιπου

ενημερωση υπαρχει μονο για την ληξη του υπολοιπου

Edited by HEO

4 minutes ago, kmpatra said:

Ή δεν είναι cu ή έχεις απαλλαγη φορου κινητής.

cu ειναι και τα δυο αλα ναι εχω παλαγη φορου δεν λειτουργει το vodafone sharing αμα εχεις απαλαγη;

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅

Edited by aektzhs 1

Οχι.

3 minutes ago, eridion25 said:

cu ειναι και τα δυο αλα ναι εχω παλαγη φορου δεν λειτουργει το vodafone sharing αμα εχεις απαλαγη;

42 minutes ago, sofos_k said:

Μην καλείτε την εξυπηρέτηση πελατών για πράγματα που είναι υπερ σας...

Φραγή μπαίνει 1 μήνα μετά από την ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου. Από τη στιγμή που η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου είναι μετά απο 1 χρονο, σημαίνει οτι θα ερθει φραγή σε 1 χρονο και 1 μηνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας...

ΥΓ: τραβήξτε ένα σκρινσοτ για να έχετε αποδείξεις 

9 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅

κατι παιζει με την παρτη σου, σιγουρα εχεις φιλαρακι τον Μητσο 🙂

πλακα-πλακα ομως κατι παιζει με την ημερομηνιες, η προηφουμενη φουρνια που ειχε παρει το δωρο δεν ειχε πει κατι για μεταθεση ημερομηνιας στους 13 μηνες

μου κανει εντυπωση

Just now, HEO said:

κατι παιζει με την παρτη σου, σιγουρα εχεις φιλαρακι τον Μητσο 🙂

πλακα-πλακα ομως κατι παιζει με την ημερομηνιες, η προηφουμενη φουρνια που ειχε παρει το δωρο δεν ειχε πει κατι για μεταθεση ημερομηνιας στους 13 μηνες

μου κανει εντυπωση

Πάντως εγώ που κέρδισα σε προηγούμενο διαγωνισμό το ετήσιο unlimited,. έγινε ακριβώς αυτό με τους 13 μήνες στο υπόλοιπο. Οπότε μην αγχώνεστε δεν θα χρειαστεί καμιά ανανέωση.

Θεωρητικά μπορώ να βάλω το basic πακέτο μετά από ένα χρόνο 2 φορές αφού το υπολιπο λήγει στης 12/07/2026. Αναφερθώ θεωρητικά γιατί ίσος μάλλον αυξηθη η τιμή του πακέτου δεν είναι απατεονια Q/F2G που σου αδιαζει τα χρήματα άμα δεν έχεις data. Αλλά την Παρασκευή ταξιδεύω εκτός ΕΕ για να προστατεύσω από χρέωσης κτλπ αρκεί αυτή η επιλογη; η υπάρχει και και καπια άλλη υπηρεσία στο mycu για φργαη εξερχομένων κλησεων όταν βρίσκομαι σε περιαγωγη εκτός ΕΕ:

SmartSelect_20250416_182348_Call settings.jpg

31 minutes ago, aektzhs 1 said:

Είδες άμα βάζεις καρδούλες σε όλους... 😉😉😂😂😂

18 minutes ago, cu2goup said:

Πάντως εγώ που κέρδισα σε προηγούμενο διαγωνισμό το ετήσιο unlimited,. έγινε ακριβώς αυτό με τους 13 μήνες στο υπόλοιπο. Οπότε μην αγχώνεστε δεν θα χρειαστεί καμιά ανανέωση.

Ωραία. Μεσα στους 13 μηνες εβαλες καθολου λεφτα, για καποιο πακετο sms ή κάποια άλλη χρήση ?

σκέφτομαι να κάνω αλλαγή απο frog σε vodafone CU με το πακέτο των 49ευρώ για 6 μήνες με 10GB και απεριόριστη ομιλία.

Ερωτήσεις, γιατί ποτέ δεν είχα vodafone καρτοκινητό:

1. πληρώνω στην αρχή τα 49ευρώ και μετά για 6 μήνες δεν θέλει οποιαδήποτε άλλη πληρωμή; Δηλαδή δεν θα κάνω ανανέωση κλπ

2. Σε πόσο χρόνο γίνεται συνήθως η αλλαγή;

3. Όταν παραλάβω την νέα sim απο vodafone πρέπει να κάνω κάτι ή αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η sim και σε πόσο χρόνο μετά;

Ευχαριστώ

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

3 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Είδες άμα βάζεις καρδούλες σε όλους... 😉😉😂😂😂

Ο Καρδουλας ο αγαπούλας του Αεκτζη από τι βλέπω όσοι κέρδισαν το τελευτεο challenge της χαρίσανε

Edited by eridion25

3 minutes ago, kmpatra said:

Ωραία. Μεσα στους 13 μηνες εβαλες καθολου λεφτα, για καποιο πακετο sms ή κάποια άλλη χρήση ?

Όχι.. 

2 minutes ago, tempo said:

σκέφτομαι να κάνω αλλαγή απο frog σε vodafone CU με το πακέτο των 49ευρώ για 6 μήνες με 10GB και απεριόριστη ομιλία.

Ερωτήσεις, γιατί ποτέ δεν είχα vodafone καρτοκινητό:

1. πληρώνω στην αρχή τα 49ευρώ και μετά για 6 μήνες δεν θέλει οποιαδήποτε άλλη πληρωμή; Δηλαδή δεν θα κάνω ανανέωση κλπ

2. Σε πόσο χρόνο γίνεται συνήθως η αλλαγή;

3. Όταν παραλάβω την νέα sim απο vodafone πρέπει να κάνω κάτι ή αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η sim και σε πόσο χρόνο μετά;

Ευχαριστώ

Τα λεφτά θα τα δώσεις πληρώνοντας με κάρτα κατά την παραγγελία.

Μαζί θα στείλεις και τα δικαιολογητικά. Ταυτότητα, selfie κλπ..

Μετά από 3-4 μέρες θα έρθει η σιμ με κούριερ.

Όταν την παραλάβεις, θα ξεκινήσει η διαδικασία της φορητότητας.

Οπότε υπολόγισε καμιά βδομάδα από τη μέρα που θα το ξεκινήσεις όλο αυτό, θα είσαι έτοιμος.

Φυσικά και δεν θα ξαναδώσεις λεφτά για 6 μήνες.

Edited by cu2goup

1 hour ago, eridion25 said:

Ναι και εμενα μου μπήκαν ανανέωσα 25€ τζάμπα καθοσος το υπολιπο λήγει στης 12/07/2026

Εσενα τωρα γιατι ληγει Ιουλιο? Ποτε εκανες την ανανέωση? Αφού μπήκαν τα απεριόριστα?

1 minute ago, kmpatra said:

Εσενα τωρα γιατι ληγει Ιουλιο? Ποτε εκανες την ανανέωση? Αφού μπήκαν τα απεριόριστα?

γιατί +2 μήνες από την ανανέωση 25€

Κατσε βρε. Ρωτάω πάλι πριν ή μετά από τα απεριόριστα έκανες στην ανανέωση? Γραφεις +2 μηνες ενω αφενός έκανες 25€ ανανέωση (αρα 3 μηνες επιπλέον) αφετέρου λες ληγει Ιουλιο του 26. Κάτι δεν κολλάει.

Edited by kmpatra

9 minutes ago, kmpatra said:

Κατσε βρε. Ρωτάω πάλι πριν ή μετά από τα απεριόριστα έκανες στην ανανέωση? Γραφεις +2 μηνες ενω αφενός έκανες 25€ ανανέωση (αρα 3 μηνες επιπλέον) αφετέρου λες ληγει Ιουλιο του 26. Κάτι δεν κολλάει.

Πριν μπουν τα απεριόριστα έκανα ανανέωση 25€ στης 11 Απριλίου