tasosathan Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου επιβεβαιώνω οτι και σε εμενα ηρθαν τα απεριοριστα λεπτα/mb με ημ. ληξης 16/04/2026 και το υπολοιπο λήγει 16/05/2026 Αντε να δουμε! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Άρα δεν θα χρειαστεί να βάλετε καμιά κάρτα στο διάστημα αυτό. Μια χαρά!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 3 minutes ago, cu2goup said: Άρα δεν θα χρειαστεί να βάλετε καμιά κάρτα στο διάστημα αυτό. Μια χαρά!! Μήπως να πιέσουμε για άρση φραγής στο τρίμηνο για εισερχόμενες κλήσεις/μηνύματα; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Just now, sofos_k said: Μήπως να πιέσουμε για άρση φραγής στο τρίμηνο για εισερχόμενες κλήσεις/μηνύματα; αν μιλαμε για το δωρο, αφου το υπολοιπο ληγει σε 13 μηνες δεν θα υπαρχει καμμια φραγη 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 minute ago, HEO said: αν μιλαμε για το δωρο, αφου το υπολοιπο ληγει σε 13 μηνες δεν θα υπαρχει καμμια φραγη Θα το μάθουμε φαντάζομαι αλλά έχω την εντύπωση πως άλλο το πότε λήγει το υπόλοιπο (τυπικά δίμηνο), πότε δηλαδή μηδενίζονται τα χρήματα και άλλο πότε μπαίνει φραγή (τυπικά τρίμηνο). Σαν να θυμάμαι να λένε άτομα που είχαν πάρει δώρο απεριόριστα πέρσι/πρόπερσι πως μπήκε φραγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Ναι και εμενα μου μπήκαν ανανέωσα 25€ τζάμπα καθώς το υπόλιπο λήγει στης 12/07/2026 Edited 16 Απριλίου by eridion25 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 12 minutes ago, sofos_k said: Θα το μάθουμε φαντάζομαι αλλά έχω την εντύπωση πως άλλο το πότε λήγει το υπόλοιπο (τυπικά δίμηνο), πότε δηλαδή μηδενίζονται τα χρήματα και άλλο πότε μπαίνει φραγή (τυπικά τρίμηνο). Σαν να θυμάμαι να λένε άτομα που είχαν πάρει δώρο απεριόριστα πέρσι/πρόπερσι πως μπήκε φραγή. η φραγη μπαινει 1 μηνα ΜΕΤΑ την ληξη του υπολοιπου ενημερωση υπαρχει μονο για την ληξη του υπολοιπου Edited 16 Απριλίου by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Προσπαθω να στειλω 12€ στην μάνα μου και λαμβανω αυτο γιατι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Ή δεν είναι cu ή έχεις απαλλαγη φορου κινητής. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 4 minutes ago, kmpatra said: Ή δεν είναι cu ή έχεις απαλλαγη φορου κινητής. cu ειναι και τα δυο αλα ναι εχω παλαγη φορου δεν λειτουργει το vodafone sharing αμα εχεις απαλαγη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅 Edited 16 Απριλίου by aektzhs 1 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Οχι. 3 minutes ago, eridion25 said: cu ειναι και τα δυο αλα ναι εχω παλαγη φορου δεν λειτουργει το vodafone sharing αμα εχεις απαλαγη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 42 minutes ago, sofos_k said: Μήπως να πιέσουμε για άρση φραγής στο τρίμηνο για εισερχόμενες κλήσεις/μηνύματα; Μην καλείτε την εξυπηρέτηση πελατών για πράγματα που είναι υπερ σας... Φραγή μπαίνει 1 μήνα μετά από την ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου. Από τη στιγμή που η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου είναι μετά απο 1 χρονο, σημαίνει οτι θα ερθει φραγή σε 1 χρονο και 1 μηνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας... ΥΓ: τραβήξτε ένα σκρινσοτ για να έχετε αποδείξεις 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅 κατι παιζει με την παρτη σου, σιγουρα εχεις φιλαρακι τον Μητσο 🙂 πλακα-πλακα ομως κατι παιζει με την ημερομηνιες, η προηφουμενη φουρνια που ειχε παρει το δωρο δεν ειχε πει κατι για μεταθεση ημερομηνιας στους 13 μηνες μου κανει εντυπωση 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Just now, HEO said: κατι παιζει με την παρτη σου, σιγουρα εχεις φιλαρακι τον Μητσο 🙂 πλακα-πλακα ομως κατι παιζει με την ημερομηνιες, η προηφουμενη φουρνια που ειχε παρει το δωρο δεν ειχε πει κατι για μεταθεση ημερομηνιας στους 13 μηνες μου κανει εντυπωση Πάντως εγώ που κέρδισα σε προηγούμενο διαγωνισμό το ετήσιο unlimited,. έγινε ακριβώς αυτό με τους 13 μήνες στο υπόλοιπο. Οπότε μην αγχώνεστε δεν θα χρειαστεί καμιά ανανέωση. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Θεωρητικά μπορώ να βάλω το basic πακέτο μετά από ένα χρόνο 2 φορές αφού το υπολιπο λήγει στης 12/07/2026. Αναφερθώ θεωρητικά γιατί ίσος μάλλον αυξηθη η τιμή του πακέτου δεν είναι απατεονια Q/F2G που σου αδιαζει τα χρήματα άμα δεν έχεις data. Αλλά την Παρασκευή ταξιδεύω εκτός ΕΕ για να προστατεύσω από χρέωσης κτλπ αρκεί αυτή η επιλογη; η υπάρχει και και καπια άλλη υπηρεσία στο mycu για φργαη εξερχομένων κλησεων όταν βρίσκομαι σε περιαγωγη εκτός ΕΕ: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 31 minutes ago, aektzhs 1 said: Πρέπει να είμαι ο μοναδικός συνδρομητής με τόσο μακρά ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου. Όχι μόνο στην Vodafone αλλά γενικά 😅😅😅😅 Είδες άμα βάζεις καρδούλες σε όλους... 😉😉😂😂😂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 18 minutes ago, cu2goup said: Πάντως εγώ που κέρδισα σε προηγούμενο διαγωνισμό το ετήσιο unlimited,. έγινε ακριβώς αυτό με τους 13 μήνες στο υπόλοιπο. Οπότε μην αγχώνεστε δεν θα χρειαστεί καμιά ανανέωση. Ωραία. Μεσα στους 13 μηνες εβαλες καθολου λεφτα, για καποιο πακετο sms ή κάποια άλλη χρήση ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου σκέφτομαι να κάνω αλλαγή απο frog σε vodafone CU με το πακέτο των 49ευρώ για 6 μήνες με 10GB και απεριόριστη ομιλία. Ερωτήσεις, γιατί ποτέ δεν είχα vodafone καρτοκινητό: 1. πληρώνω στην αρχή τα 49ευρώ και μετά για 6 μήνες δεν θέλει οποιαδήποτε άλλη πληρωμή; Δηλαδή δεν θα κάνω ανανέωση κλπ 2. Σε πόσο χρόνο γίνεται συνήθως η αλλαγή; 3. Όταν παραλάβω την νέα sim απο vodafone πρέπει να κάνω κάτι ή αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η sim και σε πόσο χρόνο μετά; Ευχαριστώ 1 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 3 ώρες πριν, konstantinos77 said: Είδες άμα βάζεις καρδούλες σε όλους... 😉😉😂😂😂 Ο Καρδουλας ο αγαπούλας του Αεκτζη από τι βλέπω όσοι κέρδισαν το τελευτεο challenge της χαρίσανε Edited 16 Απριλίου by eridion25 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) 3 minutes ago, kmpatra said: Ωραία. Μεσα στους 13 μηνες εβαλες καθολου λεφτα, για καποιο πακετο sms ή κάποια άλλη χρήση ? Όχι.. 2 minutes ago, tempo said: σκέφτομαι να κάνω αλλαγή απο frog σε vodafone CU με το πακέτο των 49ευρώ για 6 μήνες με 10GB και απεριόριστη ομιλία. Ερωτήσεις, γιατί ποτέ δεν είχα vodafone καρτοκινητό: 1. πληρώνω στην αρχή τα 49ευρώ και μετά για 6 μήνες δεν θέλει οποιαδήποτε άλλη πληρωμή; Δηλαδή δεν θα κάνω ανανέωση κλπ 2. Σε πόσο χρόνο γίνεται συνήθως η αλλαγή; 3. Όταν παραλάβω την νέα sim απο vodafone πρέπει να κάνω κάτι ή αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η sim και σε πόσο χρόνο μετά; Ευχαριστώ Τα λεφτά θα τα δώσεις πληρώνοντας με κάρτα κατά την παραγγελία. Μαζί θα στείλεις και τα δικαιολογητικά. Ταυτότητα, selfie κλπ.. Μετά από 3-4 μέρες θα έρθει η σιμ με κούριερ. Όταν την παραλάβεις, θα ξεκινήσει η διαδικασία της φορητότητας. Οπότε υπολόγισε καμιά βδομάδα από τη μέρα που θα το ξεκινήσεις όλο αυτό, θα είσαι έτοιμος. Φυσικά και δεν θα ξαναδώσεις λεφτά για 6 μήνες. Edited 16 Απριλίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 hour ago, eridion25 said: Ναι και εμενα μου μπήκαν ανανέωσα 25€ τζάμπα καθοσος το υπολιπο λήγει στης 12/07/2026 Εσενα τωρα γιατι ληγει Ιουλιο? Ποτε εκανες την ανανέωση? Αφού μπήκαν τα απεριόριστα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 minute ago, kmpatra said: Εσενα τωρα γιατι ληγει Ιουλιο? Ποτε εκανες την ανανέωση? Αφού μπήκαν τα απεριόριστα? γιατί +2 μήνες από την ανανέωση 25€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Κατσε βρε. Ρωτάω πάλι πριν ή μετά από τα απεριόριστα έκανες στην ανανέωση? Γραφεις +2 μηνες ενω αφενός έκανες 25€ ανανέωση (αρα 3 μηνες επιπλέον) αφετέρου λες ληγει Ιουλιο του 26. Κάτι δεν κολλάει. Edited 16 Απριλίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 9 minutes ago, kmpatra said: Κατσε βρε. Ρωτάω πάλι πριν ή μετά από τα απεριόριστα έκανες στην ανανέωση? Γραφεις +2 μηνες ενω αφενός έκανες 25€ ανανέωση (αρα 3 μηνες επιπλέον) αφετέρου λες ληγει Ιουλιο του 26. Κάτι δεν κολλάει. Πριν μπουν τα απεριόριστα έκανα ανανέωση 25€ στης 11 Απριλίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts