Harry636 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 17 minutes ago, VIPdriver said: Μόλις αρχίσουν περισσότεροι να κάνουν το ίδιο, θα το κόψει η βονταφον. Το εχω σουβλαcom Σουβλατζίδικο μαζί με εταιρία τηλεπικοινωνιών τα ποιο νόστιμα μηνύματα έχουμε εμείς ή τα μηνύματα μας δεν παχαίνουν 🤪🤪🤪🤪 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 minutes ago, Bas said: Θέλω και εγώ που την βρήκες ;; 🤩 τέλειο 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 44 minutes ago, VIPdriver said: Μόλις αρχίσουν περισσότεροι να κάνουν το ίδιο, θα το κόψει η βονταφον. εχεις ενα δικαιο αν το κοιταξεις απο αποσταση αλλα στην πραγματικοτητα λυσεις οπως liquid, cashback, efood-smart pocket ή κυνηγι κουπονιων, ποσοι νομιζεις το κανουν; ελαχιστοι στο συνολο, και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ελαχιστους ειναι τα γατονια του myphone δε λεω σε καποιους που ειχα πει καποιες ιδεες οικονομιας που συζηταμε εδω τις εφαρμοσαν αλλα ποσο τις κυνηγησαν μετα;;; αμφιβαλλω, το πραγμα θελει ενημερωση και θεληση οι περισσοτεροι προτιμανε την πεπατημενη του συμβολαιου, απο ολους τους φιλους γνωστους συμφοιτητες συναδελφους κλπ γνωστους που εχω ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καρτοκινητα 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Παιδιά συγνώμη που το βάζω εδώ εάν εξυπηρετεί κάποιο μέλος. ΑΒ 3€ CU EMTYXNTABH 48 minutes ago, HEO said: εχεις ενα δικαιο αν το κοιταξεις απο αποσταση αλλα στην πραγματικοτητα λυσεις οπως liquid, cashback, efood-smart pocket ή κυνηγι κουπονιων, ποσοι νομιζεις το κανουν; ελαχιστοι στο συνολο, και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ελαχιστους ειναι τα γατονια του myphone δε λεω σε καποιους που ειχα πει καποιες ιδεες οικονομιας που συζηταμε εδω τις εφαρμοσαν αλλα ποσο τις κυνηγησαν μετα;;; αμφιβαλλω, το πραγμα θελει ενημερωση και θεληση οι περισσοτεροι προτιμανε την πεπατημενη του συμβολαιου, απο ολους τους φιλους γνωστους συμφοιτητες συναδελφους κλπ γνωστους που εχω ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καρτοκινητα Έχω το unlimited business στα 22€ εάν κρατήσει λίγους μήνες ακόμα η προσφορά του cu 200 σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα και να το γυρίσω ξανά σε cu. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 6 minutes ago, Antonio21 said: Παιδιά συγνώμη που το βάζω εδώ εάν εξυπηρετεί κάποιο μέλος. ΑΒ 3€ CU EMTYXNTABH Έχω το unlimited business στα 22€ εάν κρατήσει λίγους μήνες ακόμα η προσφορά του cu 200 σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα και να το γυρίσω ξανά σε cu. Να δούμε άμα θα ξαναβγεί το unlimited 9 με 13 ευρώ και unlimited data 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Το έιχα πάρει για τον ανιψιό μου και μετά από λίγο καιρό μας έκαναν πρόταση για Unlimited συμβόλαιο στα 16€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 ώρες πριν, Harry636 said: Θέλω και εγώ που την βρήκες ;; 🤩 τέλειο https://www.redbubble.com/i/iphone-case/Greek-Food-Souvlaki-by-NiftyTrinket/106237482.WH2EV 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Πια και με google pay η ανανεωση. Αν θυμαστε παλαιοτερα, για Vodafone CU μεσω Microsoft Store που καταργηθηκε εδω και 7-8 χρονια. Νομιζω οτι στα καρτοκινητα της ουτε η πρασινη δε δινει αυτη τη δυνατοτητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts