Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 minutes ago, VIPdriver said:

Μόλις αρχίσουν περισσότεροι να κάνουν το ίδιο, θα το κόψει η βονταφον. 

Το εχω

σουβλαcom 

Σουβλατζίδικο μαζί με εταιρία τηλεπικοινωνιών 

τα ποιο νόστιμα μηνύματα έχουμε εμείς 

ή τα μηνύματα μας δεν παχαίνουν 

🤪🤪🤪🤪

5 minutes ago, Bas said:

685200315_icriphone_15_softbackax1000-bgf8f8f8_u2.thumb.jpg.493be0831f5f4ff690199c23d4d3f671.jpg

Θέλω και εγώ που την βρήκες ;;

🤩 τέλειο 

44 minutes ago, VIPdriver said:

Μόλις αρχίσουν περισσότεροι να κάνουν το ίδιο, θα το κόψει η βονταφον. 

εχεις ενα δικαιο αν το κοιταξεις απο αποσταση

αλλα στην πραγματικοτητα λυσεις οπως liquid, cashback, efood-smart pocket ή κυνηγι κουπονιων, ποσοι νομιζεις το κανουν; ελαχιστοι στο συνολο, και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ελαχιστους ειναι τα γατονια του myphone

δε λεω σε καποιους που ειχα πει καποιες ιδεες οικονομιας που συζηταμε εδω τις εφαρμοσαν αλλα ποσο τις κυνηγησαν μετα;;; αμφιβαλλω, το πραγμα θελει ενημερωση και θεληση

οι περισσοτεροι προτιμανε την πεπατημενη του συμβολαιου, απο ολους τους φιλους γνωστους συμφοιτητες συναδελφους κλπ γνωστους που εχω ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καρτοκινητα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδιά συγνώμη που το βάζω εδώ εάν εξυπηρετεί κάποιο μέλος. 

ΑΒ 3€ CU

EMTYXNTABH

48 minutes ago, HEO said:

εχεις ενα δικαιο αν το κοιταξεις απο αποσταση

αλλα στην πραγματικοτητα λυσεις οπως liquid, cashback, efood-smart pocket ή κυνηγι κουπονιων, ποσοι νομιζεις το κανουν; ελαχιστοι στο συνολο, και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ελαχιστους ειναι τα γατονια του myphone

δε λεω σε καποιους που ειχα πει καποιες ιδεες οικονομιας που συζηταμε εδω τις εφαρμοσαν αλλα ποσο τις κυνηγησαν μετα;;; αμφιβαλλω, το πραγμα θελει ενημερωση και θεληση

οι περισσοτεροι προτιμανε την πεπατημενη του συμβολαιου, απο ολους τους φιλους γνωστους συμφοιτητες συναδελφους κλπ γνωστους που εχω ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καρτοκινητα

Έχω το unlimited business στα 22€ εάν κρατήσει λίγους μήνες ακόμα η προσφορά του cu 200 σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα και να το γυρίσω ξανά σε cu. 

6 minutes ago, Antonio21 said:

Παιδιά συγνώμη που το βάζω εδώ εάν εξυπηρετεί κάποιο μέλος. 

ΑΒ 3€ CU

EMTYXNTABH

Έχω το unlimited business στα 22€ εάν κρατήσει λίγους μήνες ακόμα η προσφορά του cu 200 σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα και να το γυρίσω ξανά σε cu. 

Να δούμε άμα θα ξαναβγεί το unlimited 9 με 13 ευρώ και unlimited data 

Το έιχα πάρει για τον ανιψιό μου και μετά από λίγο καιρό μας έκαναν πρόταση για Unlimited συμβόλαιο στα 16€.

Πια και με google pay η ανανεωση.  Αν θυμαστε παλαιοτερα, για Vodafone CU μεσω Microsoft Store που καταργηθηκε εδω και 7-8 χρονια. Νομιζω οτι στα καρτοκινητα της ουτε η πρασινη δε δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Screenshot_20241121_214850_Viber.jpg