Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα χριστουγεννα που ειχε γινει κατι παρομοιο εκαναν εκδηλωση και εδωσαν τα δωρα http://www.techpress.gr/index.php/archives/46443

πλακα κανουν. δηλ εγω που ειμαι απο επαρχια και δεν μπορω λογω διαφορων λογων να παραστω στην εκδηλωση???? γτ να μην το παρω απο ενα καταστημα ή ενα κουριερ?

πλακα κανουν. δηλ εγω που ειμαι απο επαρχια και δεν μπορω λογω διαφορων λογων να παραστω στην εκδηλωση???? γτ να μην το παρω απο ενα καταστημα ή ενα κουριερ?

Λογικα για αυτο θα σε παρουν και τηλεφωνο ,δεν νομιζω οτι θα σε αναγκασουν να ερθεισ να το παρεισ εδω.

Κατσε πρωτα να δουμε τι εχει παιχτει γιατι στην σελιδα τουσ στο fb πολυ γραφουν οτι κερδιασαν,αλλα κανεισ απο την βοντα δεν μιλαει...

παντως το καλοκαιρι που ειχα κερδισει κατι εισιτήρια για τα mad επρεπε να παω στο mall για να τα παραλαβω.

παντως το καλοκαιρι που ειχα κερδισει κατι εισιτήρια για τα mad επρεπε να παω στο mall για να τα παραλαβω.

Ναι ενταξει και γω για τους 30 sec to mars aπο Mall pηγα και πηρα το εισητηριο.απλα τα χριστουγεννα που ειχε γινει ακριβως το ιδιο ειχαν κανει εκδηλωση.εξαλλου ειπαν οτι θα παρουν τηλεφωνο.

Εξακολουθουν να γραφουν παντως στο FB να γραφουν οτι κερδιζουν και να ρωτανε και κανενασ απο CU να μην απανταει.Βεβαια κανονικα θα πρεπε να παρουμε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να ρωτησουμε αλλα εγω δεν τολμαω :confused:

Edited by Zaxos7

πολυ το φοβαμαι οτι θα τα δωσουν σε καποια εκδηλψση για να γινει το αναλογο σοου, φωτος, καμερες κ συνεντευξεις, για να διαφημιστουν με τα δωρα. δε τα δινουν τζαμπα κ μουλωχτα, δεν συμφερει την βοντα. κριμα και μου ηρθε κουτι το δωρο αυτο τον καιρο. αναμένουμε το τηλεφωνημα λοιπον

Πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων.μου ειπαν οτι ισχυει και οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα..δεν γνωριζουν ακομα πως θα παραλαβουμε τα κινητα και σε 2 μερες θα επικοινωνησουν μαζι μας για τα στοιχεια μας και τον τροπο παραλαβης. :D

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-combo/cu-combo-600/

100 λεπτά προς όλους & 100 μηνύματα προς όλους & 60 mb,όλα αυτά με 7 ευρώ? Συν τα 500 λεπτά & 500 μηνύματα προς cu? Απίστευτο!

Samsung S8

100 λεπτά προς όλους & 100 μηνύματα προς όλους & 60 mb,όλα αυτά με 7 ευρώ? Συν τα 500 λεπτά & 500 μηνύματα προς cu?

K όταν βάλεις κάρτα 2 ευρώ σου δίνει 2 ώρες σε όλη τη vodafone!!!!

Aπίστευτο!!!!!

Samsung S8

100 λεπτά προς όλους & 100 μηνύματα προς όλους & 60 mb,όλα αυτά με 7 ευρώ? Συν τα 500 λεπτά & 500 μηνύματα προς cu?

Aπίστευτο!!!!!

κάρτα δέκα ευρώ θέλεις να πεις απο οτι καταλαβαίνω.

Κέρδισες 2ο τηλέφωνο μέσα σε 2 μέρες;

Οχι βρε. Ακούστηκε λάθος! Έχω ήδη ένα neo v και κέρδισα τώρα άλλο ένα!

Aπίστευτο!!!!!

και 120 λεπτά προς όλη τη Vodafone :)

Οχι βρε. Ακούστηκε λάθος! Έχω ήδη ένα neo v και κέρδισα τώρα άλλο ένα!

χαχα, λέω κι εγώ!!!

Καλορίζικο! :)

Tελικα υπαρχει κανενας καινουργιος στη cu που να πηρε δωρο? Γιατι απο τι διαβαζω και εδω και στο φβ μονο οι "καλοι" και οι παλιοι πελατες κερδισαν. Κριμα για εμας τους υπολοιπους :(

Tελικα υπαρχει κανενας καινουργιος στη cu που να πηρε δωρο? Γιατι απο τι διαβαζω και εδω και στο φβ μονο οι "καλοι" και οι παλιοι πελατες κερδισαν. Κριμα για εμας τους υπολοιπους :(

νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης. Δεν εχει να κανει με παλιους και νεους πελατες

[sIGPIC][/sIGPIC]

πηραα ενα ωραιο μπονους 2 ευρω απο την ανανεωση:lol::lol::(

Οτι παιρνει κανεις, καλο ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάρτα δέκα ευρώ θέλεις να πεις απο οτι καταλαβαίνω.

Εχεις δίκιο από βιασύνη έγινε το λάθος! 10 ευρώ κάρτα εννοούσα!

Samsung S8

Λοιπόν, με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone για το Neo V. Από 11 Μαΐου και μετά τα στέλνουν. Η παράδοση θα γίνει με κούριερ

Λοιπόν, με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone για το Neo V. Από 11 Μαΐου και μετά τα στέλνουν. Η παράδοση θα γίνει με κούριερ

λιγο αργα, αλλα για τζαμπα κινητο μια χαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked