pexths Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 ε λογικά όλο και κάποια εφημερίδα θα δίνει και την άλλη βδομάδα απο οτι φαινεται ειναι μεγαλης διαρκειας προσφορα και νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο. πολυ πιθανο να συνεχιστει λοιπον και την επομενη κυριακη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res13628.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Τελικα το pointmania συνεχιζει να λειτουργει κανονικα? Ειχα ακουσει οτι θα διακοπει ... βασικα εχω ενεργοποιησει το cash back μπορω να γραφτω και στο pointmania ? αν το καρτοκινητό σου έχει ενεργοποιηθεί μετά τις 4/9 δεν μπορείς να εγγραφείς στο pointmania. Αν είναι ενεργοποιημένο πριν τις 4.9 τότε μπορείς να έχεις και τα 2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σε CU το Pointmania ισχύει κανονικά πάντως! Στο Νέο Καρτοκινητό, έχουν γράψει κάποια παιδιά εδώ ότι θα ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου, μετά θα καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σε CU το Pointmania ισχύει κανονικά πάντως! Στο Νέο Καρτοκινητό, έχουν γράψει κάποια παιδιά εδώ ότι θα ισχύει μέχρι τέλος του χρόνου, μετά θα καταργηθεί. παιδια δεν λεω καλο και το pointmania, αλλα σαν το κασ μπακ δεν υπαρχει. τι να το κανεις το ποιντμανια οταν παιρνεις 20% επιστροφη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πάντως παιδιά εγώ γέλασα, πήγα πριν από 1 εβδομάδα και ζήτησα να αλλάξω το συμβόλαιο vodafone 240 που είχα σε καρτοκινητό, και με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν πως μου δίνου από 82 ευρώ επιδότηση που είχα 170, για να μην το αλλάξω. :) Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Πάντως παιδιά εγώ γέλασα, πήγα πριν από 1 εβδομάδα και ζήτησα να αλλάξω το συμβόλαιο vodafone 240 που είχα σε καρτοκινητό, και με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν πως μου δίνου από 82 ευρώ επιδότηση που είχα 170, για να μην το αλλάξω. :) δειγμα πανικου και ανωργανοσιας να το πω? και που εισαι ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Εντάξυ, εγώ πιστεύω πως οι περισσότεροι πελάτες του νέου καρτοκινητού θα είναι οι ίδιοι οι πελάτες των συμβολαίων της vodafone, που και τους έρχεται φτηνότερα και δεν χρειάζεται να μπλέκουν με φορητότητες. :P Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Εντάξυ, εγώ πιστεύω πως οι περισσότεροι πελάτες του νέου καρτοκινητού θα είναι οι ίδιοι οι πελάτες των συμβολαίων της vodafone, που και τους έρχεται φτηνότερα και δεν χρειάζεται να μπλέκουν με φορητότητες. :P και εγω ετσι πιστευω αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν αυτος ο σκοπος της vodafone. ειναι σαν να κανει κακο στον εαυτο της. το ιδανικοτερο θα ητανε να προσελκυε πελατες απο τις αλλες εταιριες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Αν σκέφτεται να παρατήσει τα συμβόλαια και να εστιάσει στα καρτοκινητά πάντως είναι μια θαυμάσια κίνηση... Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 δειγμα πανικου και ανωργανοσιας να το πω? και που εισαι ακομα. Μεσα επεσες. Εντελως ανοργανωτοι. ΗΜΑΡΤΟΝ! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Αν σκέφτεται να παρατήσει τα συμβόλαια και να εστιάσει στα καρτοκινητά πάντως είναι μια θαυμάσια κίνηση... θαυμασια κινηση για εμας τους καρτοκινητους, αλλα για την ιδια την εταιρια δεν ξερω ποσο καλα ειναι. και αν κρινω απο τον τροπο που σκυλιαζουν να σου κανουν συμβολαιο δεν νομιζω να εχουν εστιασει τοσο πολυ στα καρτοκινητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 θαυμασια κινηση για εμας τους καρτοκινητους, αλλα για την ιδια την εταιρια δεν ξερω ποσο καλα ειναι. και αν κρινω απο τον τροπο που σκυλιαζουν να σου κανουν συμβολαιο δεν νομιζω να εχουν εστιασει τοσο πολυ στα καρτοκινητα Παιδιά κόσμο θέλουν να μαζέψουν αρχικά... Προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο, δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο τώρα. Όταν μαζέψουν πελατεία, τότε θα μας πιπιλίζουν το μυαλό να κάνουμε συμβόλαιο και κάποιους θα καταφέρουν... Στην πελατειακή βάση χτυπάνε τώρα πάντως... Προσπαθούν να μαζέψουν από παντού και να γίνουν οι πιο ανταγωνιστικοί και οι πιο πλήρης από δίκτυα και υπηρεσίες, για να τους ακολουθήσει ο κόσμος. Όταν αποκτήσεις την πελατειακή βάση, τότε με το κατάλληλο μάνατζμεντ, ένα ποσοστό από αυτούς θα τους καταφέρεις να κάνουν αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Παιδιά κόσμο θέλουν να μαζέψουν αρχικά... Προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο, δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο τώρα. Όταν μαζέψουν πελατεία, τότε θα μας πιπιλίζουν το μυαλό να κάνουμε συμβόλαιο και κάποιους θα καταφέρουν... Στην πελατειακή βάση χτυπάνε τώρα πάντως... Προσπαθούν να μαζέψουν από παντού και να γίνουν οι πιο ανταγωνιστικοί και οι πιο πλήρης από δίκτυα και υπηρεσίες, για να τους ακολουθήσει ο κόσμος. Όταν αποκτήσεις την πελατειακή βάση, τότε με το κατάλληλο μάνατζμεντ, ένα ποσοστό από αυτούς θα τους καταφέρεις να κάνουν αυτό που θες. πολυ σωστο, οπως το λες ειναι. με την διαφορα ομψς οτι χανεις αρκετο κοσμο απο τα ηδη υπαρχοντα συμβολαια σου που μετακινουνται στην καρτοκινητη. οποτε το ολο εγχειρημα ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι. βεβαια κατι παραπανω θα ξερουν για να το κανουν, δεν το αφηνουν στην τυχη και οτι συμβει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 θαυμασια κινηση για εμας τους καρτοκινητους, αλλα για την ιδια την εταιρια δεν ξερω ποσο καλα ειναι. και αν κρινω απο τον τροπο που σκυλιαζουν να σου κανουν συμβολαιο δεν νομιζω να εχουν εστιασει τοσο πολυ στα καρτοκινητα Ναι μωρέ, ειρωνικά το λέω. Επειδή δεν νομίζω πως δεν ξέρουν τι κάνουν εκεί στη vodafone, (εκτός αν πρόκειται για μαγική ιδέα που του κατέβηκε μια μέρα κάποιου και την εφάρμοσε), τα σενάρια που μπορώ να σκεφτώ εγώ ότι παίζουν με τις γνώσεις μου στα οικονομικά είναι : 1) Βγάζω μια καλή προσφορά σε καρτοκινητή, open ended, με πακέτα οικονομικά κτλ,κτλ,κτλ και σιγά σιγά αποσύρω τα συμβόλαιά μου και εστιάζω εκεί. Μάλλον απίθανο, ειδικά αφού η vodafone έχει μεγάλο μερίδιο στα συμβόλαια. 2) Βγάζω μια καλή προσφορά σε καρτοκινητή, για να τραβήξω κόσμο από τις υπόλοιπες εταιρίες και (μιας και δεν υπάρχουν συμβόλαια και ιστορίες στη μέση) σε 1-2 μήνες κόβω την προσφορά και αρχίζω πάλι τις κλασικές προσφορές που είναι μόνο για vodafone, ελπίζοντας πως δεν θα φύγουν όλοι οι καινούριοι πελάτες μου. Ακόμα καλύτερα, το συνδιάζω και με μια πρόταση συμβολαίου (στις τιμές που είχα πάντα) γι αυτούς που έχουν έρθει, για να μην μπλέκουν με φορητότητες και ιστορίες. Τι κερδίζω : Καινούριους πελάτες που θα έρθουν από άλλες εταιρίες. Πολλοί θα φύγουν μόλις βγάλω την προσφορά, αλλά ορισμένοι θα μείνουν και πιθανόν να τους βγάλω και συμβόλαιο με σωστό management (όπως είπε πιο πάνω και ο άλλος φίλος) Τι χάνω : Δημιουργώ εκνευρισμό προς το όνομά μου όταν κόψω την προσφορά. Ξέρουμε όλοι πόσο ενδιαφέρει τις ελληνικές επιχειρήσεις η καλή τους οικόνα στον πελάτη, έτσι; :P Χάνω και ορισμένους χρήστες συμβολαίου δικούς μου που πιθανόν αλλάξουν στην καινούρια καρτοκινητή, αν έχει λήξει το συμβόλαιό τους (οι περισσότεροι έχουν πάρει επιδότηση, οπότε δεν μπορούν να φύγουν). Όμως γλυτώνω την επιδότησή τους, και ορισμένοι απ'αυτούς θα ξανακάνουν και συμβόλαιο μόλις τελειώσει η προσφορά (σε 1-2 μήνες). Έτσι και αλλιώς, όσοι δεν έχουν πάρει επιδότηση αλλά είναι ακόμα με σύνδεση μάλλον σκέφτονταν ήδη να διακόψουν τη σύνδεσή τους και να κάνουν κάρτα, ή να πάνε αλλού. Γιατί δεν κάνω κάτι αντίστοιχο με συμβόλαια; Γιατί δεν μπορώ να τα καταργήσω 2 μήνες μετά, ή θα είναι πιο δύσκολο να το κάνω. Πιστεύω πως αυτοί που θα κερδίσω, θα είναι περισσότεροι από τις απόλειες που θα έχω. Εγώ πιστεύω πως η vodafone δεν θα κρατήσει αυτές τις προσφορές στην καρτοκινητή για καιρό. Αν σκέφτονταν να μειώσουν γενικά τις τιμές, θα βγάζαν την προσφορά ταυτόχρονα με ανταγωνιστικά συμβόλαια. Το κάνουν για να τραβήξουν όσους μπορούν με μια προσφορά που είναι εύκολα ανακλίσιμη. Ο λόγος που αλλάζω παρ'ότι δεν πιστεύω πως θα την χρησιμοποιώ για καιρό, είναι γιατί τώρα που θα σταματήσω να δουλεύω ιδιαίτερα θα μηλάω λιγότερο, αλλά χρειάζομαι να κρατήσω το νούμερο για να μπορούν να με βρίσκουν. Το 90% των κλήσεών μου σε κινητά είναι ενώ βρίσκομαι στο σπίτι, και αυτές μπορώ να τις κάνω μέσω voip με χρέωση 5-10 λεπτά το λεπτό. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ^Μου άρεσε που κάθησες και έγραψες αναλυτικά έστω και αυτό το υποθετικό σενάριο! thnx! Συνήθως δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι εταιρείες και κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο μένω χαζή να προσπαθώ να φανταστώ είχαν στο νου τους όταν έβγαζαν την κάθε κουλή προσφορά :O. Λύστε μου και μια άλλη απορία: για σχετικά light ή έστω μέτριους χρήστες συμφέρει το καρτοκινητό έτσι; (το ξέρω ότι γενικεύω) Για αυτούς τους χρήστες το μόνο δέλεαρ είναι η ΣΥΣΚΕΥΗ. Σωστά; Άρα, αν δεν θέλεις συσκευή, όλα αυτά τα πακέτα τύπου Vodafone 20 ή Unlimited 20 δεν συμφέρουν σε σχέση με το Νέο Καρτοκινητό, ή με το Carrefour ή το International πχ. Έτσι έχω καταλάβει, πέφτω έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ^Μου άρεσε που κάθησες και έγραψες αναλυτικά έστω και αυτό το υποθετικό σενάριο! thnx! Συνήθως δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι εταιρείες και κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο μένω χαζή να προσπαθώ να φανταστώ wtf είχαν στο νου τους όταν έβγαζαν την κάθε κουλή προσφορά :O. Λύστε μου και μια άλλη απορία: για σχετικά light ή έστω μέτριους χρήστες συμφέρει το καρτοκινητό έτσι; (το ξέρω ότι γενικεύω) Για αυτούς τους χρήστες το μόνο δέλεαρ είναι η ΣΥΣΚΕΥΗ. Σωστά; Άρα, αν δεν θέλεις συσκευή, όλα αυτά τα πακέτα τύπου Vodafone 20 ή Unlimited 20 δεν συμφέρουν σε σχέση με το Νέο Καρτοκινητό, ή με το Carrefour ή το International πχ. Έτσι έχω καταλάβει, πέφτω έξω; ακριβως ετσι ειναι. ακομα και τους οχι τοσο light χρηστες τους συμφερει το καρτοκινητο απλα θεωρουν υποτιμητικο να εχουν καρτοκινητο. η συνδεση ειναι της μοδας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 απλα θεωρουν υποτιμητικο να εχουν καρτοκινητο. η συνδεση ειναι της μοδας :lol:χα χα χα! Όπως τα λές είναι! Ο κλασσικός τύπος του Ελληναρα με τα αμέτρητα κόμπλεξ... Ξέρω άτομο που του έχουν κόψει το σταθερό, πολλές φορές δεν εχει καν χρήματα να φάει, αλλά παρόλα αυτά... το κινητό κινητό! (Σύνδεση) Ούτε λόγος να τη διακόψει! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 :lol:χα χα χα! Όπως τα λές είναι! Ο κλασσικός τύπος του Ελληναρα με τα αμέτρητα κόμπλεξ... Ξέρω άτομο που του έχουν κόψει το σταθερό, πολλές φορές δεν εχει καν χρήματα να φάει, αλλά παρόλα αυτά... το κινητό κινητό! (Σύνδεση) Ούτε λόγος να τη διακόψει! και μαλιστα αγανακτουνε οταν καθυστερουνε να πληρωσουνε και η κακια εταιρια τους κοβει την γραμμη. οταν εχεις φτασει στο σημειο να μιλας 150 λεπτα με 10 ευρω(βαζω και το κασ μπακ μεσα), δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι να μην εχεις καρτοκινητο? μαγκια ειναι, να καλυπτεις τις πραγματικες σου αναγκες με τα λιγοτερα χρηματα, οχι καταντια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 ακριβως ετσι ειναι. ακομα και τους οχι τοσο light χρηστες τους συμφερει το καρτοκινητο απλα θεωρουν υποτιμητικο να εχουν καρτοκινητο. η συνδεση ειναι της μοδας Ποιά μόδα? 16 χρόνια μόδα? Τέτοια διαχρονικότητα ούτε η Chanel... Kαλώς ή κακώς και τα συμβόλαια έχουν τα θετικά τους. Π.χ αξιοπρεπή πακέτα mobile internet ή full roaming σε όλες τις χώρες. Επίσης αντί για συσκευή (αν δεν χρειάζεσαι) μπορείς να πάρεις έκπτωση στο πάγιο. Σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω πως η αναλογία παγίου-χρόνου ομιλίας είναι πολύ χειρότερη από τις χρεώσεις των καρτοκινητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Ποιά μόδα? 16 χρόνια μόδα? Τέτοια διαχρονικότητα ούτε η Chanel... Kαλώς ή κακώς και τα συμβόλαια έχουν τα θετικά τους. Π.χ αξιοπρεπή πακέτα mobile internet ή full roaming σε όλες τις χώρες. Επίσης αντί για συσκευή (αν δεν χρειάζεσαι) μπορείς να πάρεις έκπτωση στο πάγιο. Σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω πως η αναλογία παγίου-χρόνου ομιλίας είναι πολύ χειρότερη από τις χρεώσεις των καρτοκινητών. για ενα τεραστιο ποσοστο κατοχων συνδεσεων ειναι μοδα για να μην πω κατι αλλο. και το ξαναλεω. με 10 ευρω σε ποιο πακετο συνδεσης μιλας 150 λεπτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Ποιά μόδα? 16 χρόνια μόδα? Τέτοια διαχρονικότητα ούτε η Chanel... Kαλώς ή κακώς και τα συμβόλαια έχουν τα θετικά τους. Π.χ αξιοπρεπή πακέτα mobile internet ή full roaming σε όλες τις χώρες. Επίσης αντί για συσκευή (αν δεν χρειάζεσαι) μπορείς να πάρεις έκπτωση στο πάγιο. Σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω πως η αναλογία παγίου-χρόνου ομιλίας είναι πολύ χειρότερη από τις χρεώσεις των καρτοκινητών. ...full roamimg εχουν τα καρτοκινητα σε ολες σχεδον τις χωρες της Ευρωπης...τωρα αν οι χρηστες συμβολαιων ειναι τοσο ταξιδιαρηδες που πανε εκει που τα καρτοκινητα δεν εχουν full roaming...τι να πω....:p... πολυ χειροτερη οχι....χειροτερη ναι.... τεσπα...καποιους σιγουρα τα συμβολαια συμφερουν π.χ. επαγγελματιες, αλλα απο εκει και περα ο κοσμος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ....ειναι χαιβανια οπως ελεγε η γιαγια μου :lol:....δεν ψαχνει τιποτα....πιστευει οτι του λενε....και δεν συμβαινει μονο στα κινητα αυτο....παντου το ιδιο ειναι..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 με 10 ευρω σε ποιο πακετο συνδεσης μιλας 150 λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 με 10 ευρω σε ποιο πακετο συνδεσης μιλας 150 λεπτα? με τα νεα σουπερ πακετα με κοστος 12 ευρω. 12-2,4(κασ μπακ)=9,6 για 150 λεπτα προς ολα τα δικτυα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 σωστος,αλλα και τα 100 μυνηματα το μηνα περιπου ποσο θα μου βγουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts