Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άσχετα αυτά που λες και η voda έχει καρφουρ, κάτι πακέτα του Ολυμπιακού και διάφορα άσχετα εγώ λέω σαν βασική συνδρομητική βάση στη wind όλοι είναι free2go ενώ στη voda μισοί cu μισοί ala carte.

H προσφορά φυσικά και λέει τρελλά, βασικά η προσφορά της wind εμπλουτισμένη είναι οπότε όπως και της wind κι αυτή λέει ακόμα πιο τρελλά, εμένα δεν έχει κανένας cu όμως οπότε δε θα μπορούσα να την εκμεταλλευτώ δυστυχώς...

ΥΓ: το θέμα είναι η voda απάντησε έτσι τυχαία ή θα ξεκινήσει επιθετική πολιτική γιατί πχ στις γιορτές που έβγαλαν όλοι πακετάκι για τα συμβόλαια κοιμόταν, λέτε σιγά σιγά να αποφασίσει να διεκδικήσει το κομμάτι που έχει χάσει;; μακάρι για να αλλάξουν και λίγο τα πράγματα γιατί πολύ στασιμότητα τα τελευταια χρόνια

Epanalamvanw, h Q exei panw apo 1 ek. sundeseis kai apotelei poly megalo kommati ths pelateiakhs vashs ths wind.

άσχετα αυτά που λες και η voda έχει καρφουρ, κάτι πακέτα του Ολυμπιακού και διάφορα άσχετα εγώ λέω σαν βασική συνδρομητική βάση στη wind όλοι είναι free2go ενώ στη voda μισοί cu μισοί ala carte.

H προσφορά φυσικά και λέει τρελλά, βασικά η προσφορά της wind εμπλουτισμένη είναι οπότε όπως και της wind κι αυτή λέει ακόμα πιο τρελλά, εμένα δεν έχει κανένας cu όμως οπότε δε θα μπορούσα να την εκμεταλλευτώ δυστυχώς...

ΥΓ: το θέμα είναι η voda απάντησε έτσι τυχαία ή θα ξεκινήσει επιθετική πολιτική γιατί πχ στις γιορτές που έβγαλαν όλοι πακετάκι για τα συμβόλαια κοιμόταν, λέτε σιγά σιγά να αποφασίσει να διεκδικήσει το κομμάτι που έχει χάσει;; μακάρι για να αλλάξουν και λίγο τα πράγματα γιατί πολύ στασιμότητα τα τελευταια χρόνια

μακαρι να ειναι η πρωτη κινηση απο μια σειρα κινησεων επιθετικης πολιτικης και οχι απλα μια σπασμοδικη κινηση - απαντηση για να μαζεψει τα ασυμαζευτα για ενα χρονο.. και μετα.. "εχει ο θεος..":lol:

Αν ήταν η ζήλια ψώρα....:lol:

Αν δεν ηταν η ζηλεια ψωρα, θα την κατηγορουσατε (οπως γινεται) οτι κοιμαται.

Οταν η ζηλεια ειναι ψωρα, παλι την κατηγορεις.

Τουλαχιστον εμεινε η μειωση.

Σειρα τα συμβολαια.

Epanalamvanw, h Q exei panw apo 1 ek. sundeseis kai apotelei poly megalo kommati ths pelateiakhs vashs ths wind.

η Q είναι Q δεν είναι wind αυτό λέω τόση ώρα, όπως και η frog (μπορεί να ανήκει στη cote) αλλά ειναι frog δεν είναι άλλο οικονομικό πρόγραμμα στο ιδιο δίκτυο. Στη Q πρέπει να κάνεις φορητότητα για να πας στη wind ενώ wind καρτοκινητοί ανεξάρτητα το οικονομικό πρόγραμμα που ανήκουν θεωρούνται free2go όλοι δε ξεχωρίζουν μέσα στο ίδιο δίκτυο σε άλλα πακέτα αυτό εξηγώ τόση ώρα τόσο ακατανόητο είναι πια;

Το καλό στη voda είναι τα mms και οι βιντεοκλήσεις γιατί το ιντερνετ λίγοι θα το εκμεταλευτούν πιστευώ

Σειρα τα συμβολαια.

Εκεί είναι που η voda με τόσο φάσμα που έχει αγοράσει μπορεί να χτυπήσει αλλά θα το κάνει; στις γιορτές δεν απάντησε σε κάτι που όλοι περιμέναμε χρόνια η voda ν΄αρχίσει το χορό με δωρεάν ενδοδικτυακές κάποιες ώρες τη μέρα όπως στην Αγγλία, για να δούμε...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μυριζομαι πολλες κωλοτουμπες:lol:

εκει που η προσφορα της wind.. "δεν ελεγε", της vodafone να θεωρειται τελεια.

TakeOverNet, κ γω αυτο περιμενω. να κανουν κατι επιτελους κ για τα συμβολαια.

δε γινεται να δινουν πληθωρα επιλογων στα καρτοκινητα, κ στα συμβολαια να μη μπορεις να ωφεληθεις. εισαι κ ο σταθερος πελατης με τη δεσμευση του παγιου.

αυξησαν τις χρεωσεις, αλλα δε προσφερουν κανενα πακετο ομιλιας ή μηνυματων παραπανω.

Πολύ καλή απάντηση στην αντίστοιχη της WIND.... Αλλά για όσους άπιστους Θωμαδες και είρωνες αρχίζουν και βγάζουν τα εσώψυχά τους, υπενθυμίζω ΓΙΑΤΙ πρεπει να έχουμε επιτέλους ανταγωνισμό. Αν δεν υπήρχε η προσφορά της WIND θα έκανε τίποτα η "αγαπημένη" σας πολυεθνική??? Μην κοιτάμε μόνο μπροστά στη μύτη μας. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ είναι να έχουμε φθηνότερη επικοινωνία...

ps το CU προς τους άλλους είναι κατά 40% ακριβότερο από αυτό της WIND. Μήπως θα έπρεπε να κάνει και μια μείωση?(0,35/λεπτό έναντι 0,25/λεπτό του F2G) Ή να αντιγράψει τις νέες χρεώσεις του FROG(0.21/λεπτό)?

Εντάξει, έγραψαν τα παληκάρια! Είναι από τις λίγες φορές, που πραγματικά χαίρομαι πολύ που έχω CU. Χαίρομαι που δεν επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις μου ότι η Vodafone δεν θα απαντήσει και επίσης χαίρομαι που δεν αντέγραψαν το πακέτο του ανταγωνισμού, αλλά το βελτίωσαν και στην τιμή, αλλά και στις προσφερόμενες υπηρεσίες... Εμένα προσωπικά με έσωσαν, θα μιλάω με την οικογένειά μου και με κάποιους φίλους μου μόνο με 9€ καθαρή χρέωση.

Τα 3€ είναι ποσό που εγώ συνήθως το χρειάζομαι για να επικοινωνώ με άλλα δίκτυα (ίσως και κάτι παραπάνω), οπότε μια χαρά μου ήρθε. Επίσης τα 30MB Internet είναι ευκαιρία νομίζω να τα χρησιμοποιήσουμε από κανένα messenger! ;-)

Για το τέλος πιστεύω ένα μεγάλο ατού και σε αυτό, αλλά και στο αντίστοιχο πακέτο του F2G, είναι ότι συνδυάζεται με όλα τα άλλα πακέτα ομιλίας. Έτσι το CU all day που έχει τα σταθερά, δεν ακυρώνεται και έχεις τη δυνατότητα να το ενεργοποιείς, μόνο για τα σταθερά πλέον. Απ' την άλλη δε σε περιορίζει στα 60 λεπτά ομιλίας την ημέρα προς CU... ;-)

Σίγουρα θα βολέψει πολύ κόσμο το νέο πακέτο - προσφορά...

Έχω και μια ερώτηση να κάνω! Το πακέτο των 130 SMS προς όλους με 5€, μπορεί να συνδυαστεί με την νέα προσφορά? Έψαξα, αλλά δεν βρήκα να αναφέρει κάτι το site!

Πολύ καλή απάντηση στην αντίστοιχη της WIND.... Αλλά για όσους άπιστους Θωμαδες και είρωνες αρχίζουν και βγάζουν τα εσώψυχά τους, υπενθυμίζω ΓΙΑΤΙ πρεπει να έχουμε επιτέλους ανταγωνισμό. Αν δεν υπήρχε η προσφορά της WIND θα έκανε τίποτα η "αγαπημένη" σας πολυεθνική??? Μην κοιτάμε μόνο μπροστά στη μύτη μας. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ είναι να έχουμε φθηνότερη επικοινωνία...

ps το CU προς τους άλλους είναι κατά 40% ακριβότερο από αυτό της WIND. Μήπως θα έπρεπε να κάνει και μια μείωση?(0,35/λεπτό έναντι 0,25/λεπτό του F2G) Ή να αντιγράψει τις νέες χρεώσεις του FROG(0.21/λεπτό)?

Συμφωνώ σε όλα... Σίγουρα όταν υπάρχει ανταγωνισμός, το κέρδος είναι στην τσέπη του καταναλωτή. Γι' αυτό, ΜΠΡΑΒΟ στην WIND, αλλά ΜΠΡΑΒΟ και στην Vodafone, γιατί η μια έκανε την πρώτη κίνηση, και η δεύτερη ακολούθησε κάνοντας το παραπάνω βήμα.

Το CU όντως έχει ακριβή ομιλία προς άλλους αριθμούς, αλλά μην ξεχνάς ότι η WIND, έχει την δέσμευση τιμής και τα προσφέρει αυτά. Οι κανονικές χρεώσεις του F2G είναι διαφορετικές. Πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να πέσουν οι βασικές χρεώσεις στο CU. Είναι αρκετά ψηλά και για αρκετό καιρό, οπότε είναι ώρα να πέσουν, συμφωνώ μαζί σου! Τώρα που έπεσαν και τα τέλη τερματισμού, θεωρώ ότι θα πέσουν και στο CU, όπως έγινε με το Frog και όπως προβλέπω ότι θα γίνει σε όλα τα συμβόλαια ή καρτοκινητά.

Πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να πέσουν οι βασικές χρεώσεις στο CU. Είναι αρκετά ψηλά και για αρκετό καιρό, οπότε είναι ώρα να πέσουν, συμφωνώ μαζί σου!
Αν απαντούσε και στο frog με 0,20€/λεπτό... Μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξος ε;

Αν απαντούσε και στο frog με 0,20�/λεπτό... Μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξος ε;

χε χε χε... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! :)

Τωρα "ανακαλυψα" :mad: οτι προς αλλα δυκτια ειναι πιο φθηνα απο CU και οχι αλο a la carte !!!!! :mad:

ενω ηταν αντιθετα !!!

CU προς CU = 0,294 € / Λεπτο

CU προς αλλα δυκτια = 0,348 € / Λεπτο *

a la carte προς παντου = 0,354€ / Λεπτο

και εχει και φθηνοτερο sms ! Aπλα δεν εχει πακετα στος αλλους προορισμους αλλα μονο σε CU !

Aκομα και το 3λεπτο του ala carte το αφησαν με παλιες τιμες 0,3927€ /λεπτο (μεχρι 3 λεπτα)

παω για μεταφορα απο a la catre σε CU εχει και τα 1000 λεπτα και 1000 sms και το δωρεαν ιντερνετ !

*Οι χρεώσεις ισχύουν εφόσον ο συνδρομητής αποστείλλει κενό SMS στο 1288. Διαφορετικά οι χρεώσεις είναι ως εξής: Vodafone CU με Vodafone, OTE, Wind, Cosmote, Q-Telecom 0,0097€ / δευτ., αποστολή γραπτού μηνύματος (προς Ελληνικά δίκτυα) 0,0857 € / SMS.

Λοιπόν! Με μια πιο προσεκτική ματιά στους όρους της νέας υπηρεσίας, έχω 2 ερωτήματα:

1) Γράφει ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα SMS. Καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα πακέτα SMS προς CU, αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με το πακέτο CU SMS 130 με 5€ τον μήνα προς όλους? Αν το δοκίμασε κάποιος ή ξέρει, ας μας πει!

2) Γράφει στους όρους το παρακάτω:

"Τα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30 MB Mobile Internet θα είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό σου την πρώτη ημέρα κάθε μήνα και θα ισχύουν για όλο το μήνα."

Αυτό σημαίνει ότι για τον μήνα Ιανουάριο έχω μόνο μια βδομάδα καιρό για να καταναλώσω τα διαθέσιμα λεπτά, SMS και MB? Ή διαβάζω κάτι λάθος? Αν δεν κάνω λάθος αν είχα F2G, αν το ενεργοποιούσα στις 25 Γενάρη 2009, θα είχα την προσφορά ως τις 25 Γενάρη 2010. Στο CU θα την έχω ως τις 31 Δεκέμβρη 2009 και κάθε πρώτη του μήνα θα ανανεώνεται η προσφορά? Γιατί έτσι όπως τα γράφει, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω!

ναι ειναι ανα μηνα απο 1 εως 31 ! και οχι οποτε το κανεις !

απο την μια ειναι καλο για να μην μπερδεύεσαι ! :cool:

αφου σχεδον τσαμπα ειναι , δεν θα γινει τιποτα αν δεν ξοδεψεις και τα 1000 εως της 31 !

Για 7 μερες 1000 λεπτα ! δηλ.142 λεπτα και 142 smsτην ημερα (των πρωτο μηνα) !

η Q είναι Q δεν είναι wind αυτό λέω τόση ώρα, όπως και η frog (μπορεί να ανήκει στη cote) αλλά ειναι frog δεν είναι άλλο οικονομικό πρόγραμμα στο ιδιο δίκτυο. Στη Q πρέπει να κάνεις φορητότητα για να πας στη wind ενώ wind καρτοκινητοί ανεξάρτητα το οικονομικό πρόγραμμα που ανήκουν θεωρούνται free2go όλοι δε ξεχωρίζουν μέσα στο ίδιο δίκτυο σε άλλα πακέτα αυτό εξηγώ τόση ώρα τόσο ακατανόητο είναι πια;

Το καλό στη voda είναι τα mms και οι βιντεοκλήσεις γιατί το ιντερνετ λίγοι θα το εκμεταλευτούν πιστευώ

Η Q είναι WIND μια και δεν υφίσταται ως ανεξάρτητη εταιρία. To ότι η q-card αντιμετωπίζεται κατα αυτό το τρόπο από τη WIND είναι θέμα της WIND. Λες και δεν είναι ένα πακέτο καρτοκινητής της ίδιας εταιρείας. Και καθώς έχει πάρα πολλούς πελάτες, o ισχυρισμός ότι όλοι σχεδόν οι πελάτες καρτοκινητής της Wind είναι f2g απλώς δεν υφίσταται. Άποψη μου και δεν καταλαβαίνω γιατι ταράζεσαι...:O Κουβέντα κάνουμε.

Δεν διαφωνεί κανείς. Απλώς όπως είπες είναι μια πολύ καλύτερη απάντηση και δείχνει πως η Vodafone έχει αρχίσει και ξυπνάει. Αυτό που απλώς έχει σχολιαστεί είναι ότι η Wind στη θέση που βρίσκεται (τρίτη και καταχρεωμένη) επιβάλλεται να κάνει τέτοιες δυναμικές προσφορές. Το γιατι βέβαια το κάνει δεν αφορά τους καταναλωτές, από τους οποίους μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση αυτή.:) Και ακόμα πιο θετικό το ότι και μεγαλύτερες εταιρείες απαντούν με καλύτερες προτάσεις. Αυτό θα πει ανταγωνισμός.

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ότι αφορά τις βασικές χρεώσεις.

να κανω μια χαζη ερωτηση??? :)

''Η κατανάλωση των 1000 λεπτών γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά από την πάροδο των 3 πρώτων λεπτών η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο''

αυτο τι ακριβος σημαινει???οτι θα πρεπει να μιλαμε 3 λεπτα να το κλεινουμε

κ να ξαναπερνουμε για να μην χρεωνουμε την καρτα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

να κανω μια χαζη ερωτηση??? :)

''Η κατανάλωση των 1000 λεπτών γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και μετά από την πάροδο των 3 πρώτων λεπτών η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο''

αυτο τι ακριβος σημαινει???οτι θα πρεπει να μιλαμε 3 λεπτα να το κλεινουμε

κ να ξαναπερνουμε για να μην χρεωνουμε την καρτα??

Όχι, καμία σχέση! Αν μιλήσεις κάτω από 3 λεπτά, σου αφαιρεί 3 λεπτά από τα 1000. Αν μιλήσεις σε μια κλήση πάνω από 3 λεπτά, για παράδειγμα 3 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο, σου αφαιρεί 3 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο από τα 1000 κ.ο.κ.

ναι ειναι ανα μηνα απο 1 εως 31 ! και οχι οποτε το κανεις !

απο την μια ειναι καλο για να μην μπερδεύεσαι ! :cool:

αφου σχεδον τσαμπα ειναι , δεν θα γινει τιποτα αν δεν ξοδεψεις και τα 1000 εως της 31 !

Για 7 μερες 1000 λεπτα ! δηλ.142 λεπτα και 142 smsτην ημερα (των πρωτο μηνα) !

Μάλιστα, κατάλαβα, ευχαριστώ! Όσο νωρίτερα δηλαδή, τόσο το καλύτερο! :happy:

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο άλλο μου ερώτημα? Το ξαναγράφω:

"Γράφει στους όρους ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα SMS. Καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα πακέτα SMS προς CU, αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με το πακέτο CU SMS 130 με 5€ τον μήνα προς όλους? Αν το δοκίμασε κάποιος ή ξέρει, ας μας πει!"

Όχι, καμία σχέση! Αν μιλήσεις κάτω από 3 λεπτά, σου αφαιρεί 3 λεπτά από τα 1000. Αν μιλήσεις σε μια κλήση πάνω από 3 λεπτά, για παράδειγμα 3 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο, σου αφαιρεί 3 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο από τα 1000 κ.ο.κ.

σευχαριστω φιλε μου... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μάλιστα, κατάλαβα, ευχαριστώ! Όσο νωρίτερα δηλαδή, τόσο το καλύτερο! :happy:

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο άλλο μου ερώτημα? Το ξαναγράφω:

"Γράφει στους όρους ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα SMS. Καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα πακέτα SMS προς CU, αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με το πακέτο CU SMS 130 με 5€ τον μήνα προς όλους? Αν το δοκίμασε κάποιος ή ξέρει, ας μας πει!"

Πολυ σημαντικο αυτο το θεμα... κανεις δεν ξερει ;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Τα 1000 SMS δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλα πακέτα SMS ή το πακέτο φωνής και μηνυμάτων Talk a lot, όταν υπάρχουν υπολειπόμενα SMS από την προσφορά.

Αν υπάρχουν υπολειπόμενα SMS από πακέτο SMS CU ή πακέτο φωνής και SMS CU Talk a lot, πριν ενεργοποιηθούν τα 1000 SMS της προσφοράς τότε τα 1000 SMS ενεργοποιούνται κανονικά και θα καταναλώνονται πρώτα τα SMS από το πακέτο με την συντομότερη ημερομηνία λήξης. Στην ίδια περίπτωση αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης του CU No limit και ενεργοποιηθούν τα 1000 SMS, θα απενεργοποιηθεί η αυτόματα ανανέωση του CU No limit και θα γίνει ημερήσιο (24 ώρες). Με το πέρας των 24 ωρών θα έχουν ισχύ τα 1000 SMS της προσφοράς.

Τα 30MB Mobile Internet μπορούν να συνδυαστούν ταυτόχρονα με πακέτα Surf & Mail και θα καταναλώνονται πρώτα τα 30ΜΒ της προσφοράς.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

τελικα δεν ισχυει για SMS... Μεγαλη απογοητευση....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Λοιπόν! Με μια πιο προσεκτική ματιά στους όρους της νέας υπηρεσίας, έχω 2 ερωτήματα:

1) Γράφει ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα SMS. Καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα πακέτα SMS προς CU, αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με το πακέτο CU SMS 130 με 5€ τον μήνα προς όλους? Αν το δοκίμασε κάποιος ή ξέρει, ας μας πει!

2) Γράφει στους όρους το παρακάτω:

"Τα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 30 MB Mobile Internet θα είναι διαθέσιμα στο λογαριασμό σου την πρώτη ημέρα κάθε μήνα και θα ισχύουν για όλο το μήνα."

Αυτό σημαίνει ότι για τον μήνα Ιανουάριο έχω μόνο μια βδομάδα καιρό για να καταναλώσω τα διαθέσιμα λεπτά, SMS και MB? Ή διαβάζω κάτι λάθος? Αν δεν κάνω λάθος αν είχα F2G, αν το ενεργοποιούσα στις 25 Γενάρη 2009, θα είχα την προσφορά ως τις 25 Γενάρη 2010. Στο CU θα την έχω ως τις 31 Δεκέμβρη 2009 και κάθε πρώτη του μήνα θα ανανεώνεται η προσφορά? Γιατί έτσι όπως τα γράφει, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω!

1. Ναι μπορεί να συνδιαστεί με το 5 130!

2. για την πρώτη φορά που το ενεργοποιείς ισχύουν για 31 μέρες. Δηλαδή 25/1 με25/2. Μετα 1 Φεβρουαρίου θα λάβεις άλλα 1000+1000+30 μέχρι τέλος Φερβουαρίου και πάει λέγοντας. Μετά είναι ανά μήνα.

telika bori na sidiasti h prosfora me to paketo twn 130 mhnymatwn nai h oxi?o enas lei nai k o allos oxi.ti isxii telika?bori kapios na dwsi ipeuthinh apadhsh h o kathenas lei ayto pu katalaveni asxeta an isxii h oxi?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω πρόβλημα!

Είχα μια Vodafone Ala carte.

Την έκανα CU, κάνωντας απλά μια κλήση στο 1266.

Έγινε κανονικά η αλλαγή.

Δηλαδή στο 1252 λέει ότι είμαι cu, έχω όλες τις υπηρεσίες της cu, και χρεώνομαι κανονικά σαν cu.

Υπάρχει ένα πρόβλημα!

όταν στέλνω τον αριθμό κάποιου στο 1253 για να δω αν έχει CU, μου λέει ότι "Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να είστε χρήστης CU".

Επίσης, όταν κάποιο CU κάνει ακριβώς το ίδιο για το νούμερο μου, του λέει ότι δεν είμαι χρήστης CU.(ενώ στην πραγματικότητα, στα πακέτα προς CU που έχει, με βλέπει κανονικά)

Τι φταίει?

Μήπως πρέπει να περιμένω 2-3 μέρες? (σήμερα άλλαξα σε CU)

Έχω πρόβλημα!

Είχα μια Vodafone Ala carte.

Την έκανα CU, κάνωντας απλά μια κλήση στο 1266.

Έγινε κανονικά η αλλαγή.

Δηλαδή στο 1252 λέει ότι είμαι cu, έχω όλες τις υπηρεσίες της cu, και χρεώνομαι κανονικά σαν cu.

Υπάρχει ένα πρόβλημα!

όταν στέλνω τον αριθμό κάποιου στο 1253 για να δω αν έχει CU, μου λέει ότι "Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να είστε χρήστης CU".

Επίσης, όταν κάποιο CU κάνει ακριβώς το ίδιο για το νούμερο μου, του λέει ότι δεν είμαι χρήστης CU.(ενώ στην πραγματικότητα, στα πακέτα προς CU που έχει, με βλέπει κανονικά)

Τι φταίει?

Μήπως πρέπει να περιμένω 2-3 μέρες? (σήμερα άλλαξα σε CU)

Kαι εγω το ιδιο που το εκανα χθες το βραδυ ! αλλα το Call Me Back δουλευει ! Δεν ξερω

1. Ναι μπορεί να συνδιαστεί με το 5 130!

2. για την πρώτη φορά που το ενεργοποιείς ισχύουν για 31 μέρες. Δηλαδή 25/1 με25/2. Μετα 1 Φεβρουαρίου θα λάβεις άλλα 1000+1000+30 μέχρι τέλος Φερβουαρίου και πάει λέγοντας. Μετά είναι ανά μήνα.

Μπορεις να ποσταρεις αν το ειδες καπου γραμμενο αυτο και αναφερομαι στο 1 ;

γιατι εγω αλλα ειδα στο site της εταιρειας...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked