Jump to content

Ανανέωση ή αγορά κουτιού;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα dsl για 3 μηνες απο την Hol με την προσφορα που ειχε το RAM και μου εληξε οποτε σκεφτομαι ή να κανω μια συνδεση με την Hol ή καποια αλλη εταιρεια ή να παρω καποια απο τα κουτια(εχω μοντεμ και η γραμμη μου ειναι ηδη dsl)!!

Γινεται αυτο με το κουτι, και ποιο με συμφερει περισσοτερο κουτι ή απλα νεα συνδεση???Τι μου προτεινετε??

Κρυβεται τιποτα πισω απο τα κουτια με καποιες δεσμευσεις??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Λοιπόν...

Το ADSL in-a-box, θέλει να έχεις απλή γραμμή (PSTN ή ISDN). Μετά τους 3 ή 6 μήνες (άν πιάσεις την προσφορά), μπορείς εάν θέλεις να συνεχίσεις με κανονική σύνδεση.

Το Conn-X kai to ONDSL kit, νομίζω έχουν υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία (10 μήνες το Conn-X και 6μήνες to ONDSL)

Για τα άλλα τα κουτιά δέν ξέρω.. Πάντως άν μπορείς να πληρώνεις κάθε μήνα γύρω στα 30 ευρώ, κάνε μια αορίστου χρόνου σε μία εταιρία...

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Δηλαδη τωρα που ηδη εχω γραμμη dsl δεν μπορω και δεν με συμφερει να παρω κουτι???

Με τα κουτια υποχρεωνεσε σε καποια εταιρια για ορισμενο διαστημα???

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

pano kato ta idia lefta vgenoun an valeis to pagio tou ote kai oso pio polous mines desmeuese me kouti tosa perissotera glitoneis. to mionektima tou koutiou an boreis na to peis mionektima einai oti tha prepei na kaneis etisi gia to kenourgio kouti pou tha perneis ligo prin energopiithei na akironeis thn idi iparxousa adsl grami kai na sou erxete kenourgia. alla sthn ousia den einai tipota ayto giati den meneis katholou xoris adsl. kata thn gnomi mou kalitera na pareis kouti etimo.

Δηλαδη τωρα που ηδη εχω γραμμη dsl δεν μπορω και δεν με συμφερει να παρω κουτι???

Καλύτερα θα ήταν να μην πάρεις κουτί τώρα! Αφού έχεις γραμμή, κράτα την και βρες και έναν ISP...

Καλύτερα θα ήταν να μην πάρεις κουτί τώρα! Αφού έχεις γραμμή, κράτα την και βρες και έναν ISP...

orea ta les alla pes kai gia pion logo na parei sindesi kai oxi kouti. px. i pio ftini sindesi pou borei na vrei me pagio kai sindesi einai pano kato (pio pano vasika) 30 euro ton mhna. diladi an se 3,5 mhnes an den exoun pesei tragika oi times tha exei apoplirosei mia 6mhnh adistixi koutosindesi. to mionektima me tis koutosindeseis einai oti prepei na beis se mia diadikasia(pou tha parei sinolika giro sta 20 lepta) etisis energopiisis neas gramis adsl (kai as exeis idi) kai otan etoimastei prin energopiithei na kaneis mia etisi diakopis ths idi iparxousas (to exo rotisei ayto se hol kai forthnet kai ginete) etsi oste na mhn mineis oute 1 mera xoris adsl.

oso parapano desmeuese tosa perissotera kerdizeis alla pano apo 6 mhnes den tha to ekana ego giati tha peftoun sinexos oi times. gia ton mono logo pou tha desmeuomoun pano apo 6 mhnes einai to 12hno ths hol gia 1024

orea ta les alla pes kai gia pion logo na parei sindesi kai oxi kouti. px. i pio ftini sindesi pou borei na vrei me pagio kai sindesi einai pano kato (pio pano vasika) 30 euro ton mhna. diladi an se 3,5 mhnes an den exoun pesei tragika oi times tha exei apoplirosei mia 6mhnh adistixi koutosindesi. to mionektima me tis koutosindeseis einai oti prepei na beis se mia diadikasia(pou tha parei sinolika giro sta 20 lepta) etisis energopiisis neas gramis adsl (kai as exeis idi) kai otan etoimastei prin energopiithei na kaneis mia etisi diakopis ths idi iparxousas (to exo rotisei ayto se hol kai forthnet kai ginete) etsi oste na mhn mineis oute 1 mera xoris adsl.

oso parapano desmeuese tosa perissotera kerdizeis alla pano apo 6 mhnes den tha to ekana ego giati tha peftoun sinexos oi times. gia ton mono logo pou tha desmeuomoun pano apo 6 mhnes einai to 12hno ths hol gia 1024

Εγώ το λέω για να μην αναγκάζεται να κόβει τη γραμμή και να την ξαναενεργοποιεί και μετά αν θέλει να αλλάξει ISP φτου κι απ' την αρχή πάλι (σε μερικά κουτιά). Εκτός από τα λεφτά είναι και η "ταλαιπώρια" (να περιμένει να ξαναενεργοποιηθεί η γραμμή πχ)

Εγώ το λέω για να μην αναγκάζεται να κόβει τη γραμμή και να την ξαναενεργοποιεί και μετά αν θέλει να αλλάξει ISP φτου κι απ' την αρχή πάλι (σε μερικά κουτιά). Εκτός από τα λεφτά είναι και η "ταλαιπώρια" (να περιμένει να ξαναενεργοποιηθεί η γραμμή πχ)

simfono se ayto kai to eipa apo thn arxi, alla i oli diadikasia pernei sinolika 20 lepta to poli kai den meneis oute mia mera xoris adsl

to mionektima me tis koutosindeseis einai oti prepei na beis se mia diadikasia(pou tha parei sinolika giro sta 20 lepta) etisis energopiisis neas gramis adsl (kai as exeis idi) kai otan etoimastei prin energopiithei na kaneis mia etisi diakopis ths idi iparxousas (to exo rotisei ayto se hol kai forthnet kai ginete) etsi oste na mhn mineis oute 1 mera xoris adsl.

Είσαι σίγουρος για αυτό?

Έχω δηλαδή εγώ γραμμή ΟΤΕ,παίρνω adsl-in-a-box στέλνω τα χαρτιά και μετά απο καμια εβδομάδα ζητάω διακοπή της γραμμής του ΟΤΕ?

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

πολυ αμφιβάλλω ότι θα δουλέχει σωστά αυτό και είναι τελείως χαζό, να μείνεις χωρίς γραμμή τελικά για μέρες, πόσο μάλλον να σου φάει κανένας άλλος τη πόρτα και να πάρεις απάντηση ότι δεν έχουν πόρτες. Αλήθεια το κομμάτι της συνδρομής του κοτιού δε μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει χωρίς να ενεργοποιήσει τη γραμμή; Αν όχι, τότε προτείνω να ξεχάσεις την ιστορία του κουτιού...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Από ότι γνωρίζω για να συνεχίσεις να έχεις ενεργοποιημένη γραμμή ADSL μόνο άν συνεχίσεις στην ίδια εταιρεία (στο όνομα της οποίας έχει ενεργοποιήσει την γραμμή ο ΟΤΕ) μπορείς με την ίδια ενεργοποιημένη γραμμή

να έχεις εκ νέου ΑDSL. Αν αλλάξεις εταιρεία θέλεις τα πάντα από την αρχή αφού η παλιά εταιρεία θα ζητήσει απενεργοποίηση πλέον της γραμμής σου απ τον ΟΤΕ που έχει την διαχείριση και κυριότητα των γραμμών.

Δεν γίνεται.

Δεν μου το έχει πει κάποιος ξάδερφος ή θεία.

Απλά πήγα να το κάνω και έφαγα την πόρτα:p

Πολύ απλά, πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί η πόρτα που έχεις , ώστε να μπορέσεις να κάνεις άιτηση για γραμμή adsl .

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Από ότι γνωρίζω για να συνεχίσεις να έχεις ενεργοποιημένη γραμμή ADSL μόνο άν συνεχίσεις στην ίδια εταιρεία (στο όνομα της οποίας έχει ενεργοποιήσει την γραμμή ο ΟΤΕ) μπορείς με την ίδια ενεργοποιημένη γραμμή

να έχεις εκ νέου ΑDSL. Αν αλλάξεις εταιρεία θέλεις τα πάντα από την αρχή αφού η παλιά εταιρεία θα ζητήσει απενεργοποίηση πλέον της γραμμής σου απ τον ΟΤΕ που έχει την διαχείριση και κυριότητα των γραμμών.

Την γραμμη την ενεργοποιησα μονος μου καθως ειπα στον ΟΤΕ θελω dsl γραμμη και δεν παρενεβη κανενας αλλος φορεας ασχετα αν μετα βρηκα συνδεση με την HOL!!Οποτε δεν δεσμευομαι απο κανεναν και δεν νομιζω να εχω προβλημα!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

Δεν γίνεται.

Δεν μου το έχει πει κάποιος ξάδερφος ή θεία.

Απλά πήγα να το κάνω και έφαγα την πόρτα:p

Πολύ απλά, πρέπει πρώτα να ελευθερωθεί η πόρτα που έχεις , ώστε να μπορέσεις να κάνεις άιτηση για γραμμή adsl .

ela omos poy ginete. pare thn hol thlefono na deis oti tha soy poun pos ginete. xodrika ginete metavivasi ths gramhs poy exeis apo ton enan forea ston allon kai h diakopi pou kaneis esi otan einai etoimh i grami einai tipiko gia thn metavivasi sou apo ton 1 forea ston allon

ela omos poy ginete. pare thn hol thlefono na deis oti tha soy poun pos ginete. xodrika ginete metavivasi ths gramhs poy exeis apo ton enan forea ston allon kai h diakopi pou kaneis esi otan einai etoimh i grami einai tipiko gia thn metavivasi sou apo ton 1 forea ston allon

Τι να σου πώ, αν η HOL είναι η εξαίρεση μπράβο της. Εγώ σε Forthnet, Otenet και Altecnet που προσπάθησα να το κάνω για να γλυτώσω χρόνο η απάντηση ήταν ΟΧΙ.

Το κακό είνα ότι δεν έχει κανα σύντομο πακέτο που να συμφέρει.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Την γραμμη την ενεργοποιησα μονος μου καθως ειπα στον ΟΤΕ θελω dsl γραμμη και δεν παρενεβη κανενας αλλος φορεας ασχετα αν μετα βρηκα συνδεση με την HOL!!Οποτε δεν δεσμευομαι απο κανεναν και δεν νομιζω να εχω προβλημα!!

Από ό,τι έχω καταλάβει, επειδή και εγώ ψάχνω για dsl αυτήν την περίοδο:

Αφού έχεις ήδη γραμμή, κράτα την και βρες κάποια σύνδεση από όποιον ISP θες. Μην πάρεις κάποιο κουτί, γιατί θα χάσεις την γραμμή που έχεις, θα μείνεις χωρίς γραμμή μέχρι να ενεργοποιηθεί το κουτί (πάνω από εβδομάδα) και μόλις τελειώσει θα χάσεις εκ νέου την γραμμή και θα πρέπει να κάνεις ξανά αίτηση και να ελπίζεις ότι θα υπάρχει ελεύθερη πόρτα!

Εξαίρεση ίσως αποτελεί το κουτί της ΟΤΕnet (ondslkit). Με αυτό προαιρετικά μπορείς να κρατήσεις την γραμμή μόλις τελείωσει το κουτί, και να συνεχίσεις με OTEnet ή να βαλεις άλλον ISP, αλλά και πάλι όχι κουτί. Αν ξαναβάλεις κουτί ξαναχάνεις την σύνδεση (και την πόρτα) μέχρι να ξαναμπεί...

Αυτό γίνεται γιατί κύριος της γραμμής είναι κάθε φορά η εταιρεία που πουλάει το κουτί, και μόλις τελειώνει απλά παίρνει την γραμμή πίσω για να σε αποθαρρύνει να πας σε άλλον ISP...

Aπό ό,τι κατάλαβα δλδ, τα κουτιά είναι για περιστασιακή/ευκαιριακή χρήση μόνο. Εγώ π.χ. θα ήθελα ένα μέχρι να πάω φαντάρος (σε 3 μήνες) αλλά ο ΟΤΕ δεν έχει πόρτες στην περιοχή μου. Φαύλος κύκλος...

Aν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με.

Όταν αγοράζεις κουτί, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το πάγιο της γραμμής και το τέλος ενεργοποίησής της. Δεν ξέρω αν γίνεται να πάρεις ένα κουτί και να χρησιμοποίσεις μόνο την παροχή Internet και όχι τη γραμμή, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό... Αφού θα σου βγει πολύ ακριβότερα.

Με το OnDSL Kit μπορείς να κρατήσεις τη γραμμή σαν να μην ήταν από κουτί (σαν να την ενεργοποίησες κανονικά από τον πΟΤΕ). Για 3 μήνες όμως δεν σε ενδιαφέρει αν σε δεσμεύει ή όχι η γραμμή αφού ουτως ή άλλως θα την κόψεις μετά...

Όταν αγοράζεις κουτί, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το πάγιο της γραμμής και το τέλος ενεργοποίησής της. Δεν ξέρω αν γίνεται να πάρεις ένα κουτί και να χρησιμοποίσεις μόνο την παροχή Internet και όχι τη γραμμή, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό... Αφού θα σου βγει πολύ ακριβότερα.

Wild Guess: Είσαι πάμπλουτος και ψάχνεις τρόπους να ξοδέψεις τα λεφτά σου... :p

δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν κάνω λάθος. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να κόψεις την παλιά γραμμή για να βάλεις το κουτί...

Με το OnDSL Kit μπορείς να κρατήσεις τη γραμμή σαν να μην ήταν από κουτί (σαν να την ενεργοποίησες κανονικά από τον πΟΤΕ). Για 3 μήνες όμως δεν σε ενδιαφέρει αν σε δεσμεύει ή όχι η γραμμή αφού ουτως ή άλλως θα την κόψεις μετά...

γιατί να μην κρατήσεις μετά την γραμμή όμως; Εκτός αν βγήκε κάποια νέα προσφορά σε κουτί...

γιατί να μην κρατήσεις μετά την γραμμή όμως; Εκτός αν βγήκε κάποια νέα προσφορά σε κουτί...

Αυτό το είπα για σένα συγκεκριμένα, επειδή θα πας φαντάρος είπες... Αν την κρατήσεις πρέπει να την πληρώνεις όσο την κρατάς :confused: