fabo114 Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Tι ??? Γι'αυτο ηταν κλειστο αυτο στο πολυδροσο οταν ειχα παει πριν λιγο καιρο ??Κριμα...ηθελα να φαω λιγες τουμπες ακομα........ :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 ( 1 Ιαν. 2004 , 22:33) Tι ??? Γι'αυτο ηταν κλειστο αυτο στο πολυδροσο οταν ειχα παει πριν λιγο καιρο ??Κριμα...ηθελα να φαω λιγες τουμπες ακομα........ :p :p kala re fabo pou to ksethapses auto to thema? apo to noembrio exei na postarei anthrwpos... :p :p :D :D kseskonizes kai to thymithikes? :p :p filika panta... :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Χαχα.......πλακα πλακα ετσι ειναι....τωρα ειδα την ημερομηνια.....:p :p....δεν πειραζει.......αντε ρε παιδια φυσηχτε ολοι μαζι να καθαρισουμε τις αραχνες.......:p :p :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod (17 Νοέ. 2003 , 17:51) Παιδες δωστε μου τα φωτα σας, θελω να παω σε ενα παγοδρομιο και το παγοδρομιο του Μοσχατου εχει κλεισει (εδω και 2 χρονια). Που υπαρχουν αλλα παγοδρομια σε Αττικη και Πειραια..... Thank you...... http://www.avidlearner.com/Images/prd-light-bulb.jpg Στην ταράτσα μου, ΔΕΚ - ΦΕΒ, κάθε ξημέρωμα, 00:00 - -6:00 :lol: :lol: :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ρε παιδιά τελικά για τους ολυμπιακούς ξέρουμε χτίσανε τίποτα που να έμεινε;; Τώρα θα μου πείτε κι εμένα που το ξέθαψα το thread! :lol: Βασικά googlαρα τη λέξη παγοδρόμιο μπάς και βρώ τίποτα γιατί πάει καιρός τώρα που το μοναδικό παγοδρόμιο που είδαν τα μάτια μου είναι αυτή η αηδία που βάζουν στο Ζάπειο κάθε Χριστούγεννα και χωράει 40 άτομα μετά βίας [κι άν πέσει ένας, είναι τόσο μικρή η απόσταση μεταξύ τους που πέφτουν τουλάχιστον άλλοι 15 σαν τα ντόμινο :lol: ], και, εννοείται, ούτε που το σκέφτηκα να περιμένω 2 ώρες στην ουρά για ένα τέταρτο... ούτε 5 τούμπες δεν προλαβαίνεις να φάς... Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ρε παιδιά έκλεισε και το παγοδρόμιο του Αμαρουσίου;; :mad: Έκλεισε το του Μοσχάτου ,που ήταν κοντά μας και πηγαίναμε συχνά και πήγε στο Μαρούσι. Τώρα έκλεισε και του Αμαρουσίου;;; :wacko: Δλδ εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το σπόρ (γκούχου-γκούχου ,no comments plz!!! :p ) που θα πηγαίνουμε;; :blink: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ειχα δει μια πινακιδα π ελεγε ice skating ΑΓ.αναργυρους σε μια κεντρικη οδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ειχα δει μια πινακιδα π ελεγε ice skating ΑΓ.αναργυρους σε μια κεντρικη οδο... Κοίτα, κατά πώς το κόβω, μάλλον η πινακίδα θα έδειχνε προς εθνική οδό, κατά Βουλγαρία μεριά... :p Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ειχα δει μια πινακιδα π ελεγε ice skating ΑΓ.αναργυρους σε μια κεντρικη οδο... Υπαρχει παγοδρομιο στην αρχη της Λ.Πετρουπολεως. Οπως ανεβαινεις προς Πετρουπολη στο αριστερο σου χερι υπαρχει ενα μεγαλο καταστημα με ρουχα, το Euro Outlet Center. Στο ιδιο κτιριο υπαρχει και παγορδομιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Υπαρχει παγοδρομιο στην αρχη της Λ.Πετρουπολεως. Οπως ανεβαινεις προς Πετρουπολη στο αριστερο σου χερι υπαρχει ενα μεγαλο καταστημα με ρουχα, το Euro Outlet Center. Στο ιδιο κτιριο υπαρχει και παγορδομιο. Αλήθεια;;;; :!: Please, πές μου λεπτομέρειες, άν ξέρεις φυσικά...Είναι μεγάλο, τί είσοδο έχει, κάποιο τηλέφωνο και τα σχετικά! Και πάνω απο' όλα, άν είσαι σίγουρος ότι λειτουργεί ακόμα! :happy: Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Δυστυχως δεν ξερω λεπτομεριες. Παντως νομιζω οτι λειτουργει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Για Θεσσαλονικη γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα παγοδρομιο??? Παντα μου αρεσε και θα ηθελα να μαθω... Αλλα απο οτι διαβασα στα προηγουμενα Post στην Ελλαδα εχουμε ελλειψη!!!!!:( Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Υπαρχει παγοδρομιο στην αρχη της Λ.Πετρουπολεως. Οπως ανεβαινεις προς Πετρουπολη στο αριστερο σου χερι υπαρχει ενα μεγαλο καταστημα με ρουχα, το Euro Outlet Center. Στο ιδιο κτιριο υπαρχει και παγορδομιο. αυτο λεω...σε ενα μεγαλο ασπρο κτιριο χωρις πολλα παραθυρα κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Για Θεσσαλονικη γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα παγοδρομιο??? Παντα μου αρεσε και θα ηθελα να μαθω... Αλλα απο οτι διαβασα στα προηγουμενα Post στην Ελλαδα εχουμε ελλειψη!!!!!:( οχι...:mad: :( ειχαμε ενα πολυ καλο,μεγαλο σα χωρο και με πολυ καλη ποιοτητα δαπεδου..ουτε που 8υμαμαι ποσα χρονια εχει που εκλεισε.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
confidential Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Λοιπόόόόόόόν!!!!!!!! :D Τάξτε μου!!! :p Ανοίγει παγοδρόμιο μέσα στο Village Park στου Ρέντη!!!Οι πληροφορίες μου [σ.σ. 2 φίλες μου που είναι εκεί τώρα] μου λένε ότι ανοίγει σε μία βδομάδα, είναι λίγο παραπάνω σε μέγεθος απο το μισό του Αμαρουσίου [αυτό στη Σάμου λέω], και η είσοδος λέει θα είναι 20 €....Επειδή η συνεννόηση ήταν λίγο μπουζούκι, δεν εγγυόμαι για την ακρίβεια των λεπτομεριών αλλά το σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα καινούργιο παγοδρόμιο! Απο το τίποτα, καλό είναι κι αυτό..... :) Ελπίζω να έφτιαξα το κέφι σε κάποιους απο σας! Παράθεση http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ICE SKATING ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Λ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 41 (3ος ΟΡΟΦΟΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavs1979 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Kalispera paides. telika to pagodromio sto Village anoikse alla min fantastite tipota to ousiastiko... Einai kalo mono gia na mas figei to axti alla oxi gia synexeia epeidi einai mikro. To pagodromio stin Petroupoli einai xalia ...Ego den tha to elega pagodromio alla plastikodromio!:) Tora kati sovaro ... An exei kapoios kapoies plirofories na mporesei na mou dosei tha xaroume oloi mas sto telos ... Skeftomai edo kai kana 3mino na anoiko ego pagodromio alla distyxos yparxei prob stin sylogi pliroforion gia to pos anoigei ena pagodromio kai ti apaitiseis xriazontai logo tou oti den yparxei kanena ... den exo kapoio endiasmo gia to pososto epityxias h apotyxias tou pagodromiou( an tha xaso lefta diladi) emena mou arkei na ksanazontanepsoun oi omospondies kai na xaroume pago emeis kai ta paidia mas kai siga siga tha gelasei ligo to xeilaki mas .... An loipon exei kapoios plirofories pou mporei na voithisei pls mail me ikonomoustavros@hotmail.com thx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 αν εχεις εσυ μερος στην Αθηνα 5 στρεμματα ποσα χρειαζονται τα ξαναλεμε αν αξιζει το ολο σκηνικο...σιγουρα δεν θα ειναι ακριβο.. εφοσον στηνουν ξεστεινουν καθε τοσο σε διαφορα μερη παγοδρομια,πχ.πλατεια κοτζια αθηνα καθε χριστουγεννα,σε σταδια για event σχετικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavs1979 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 gia ta 5 stremata den ksero ..afto pou ksero omos einai oti den thelo ypethrio ice skating alla gipedo san afto peripou pou eixe to moschato ...tou moschatou den itan 5 stremata.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Φιλε Σταυρο, δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω με τις πληροφοριες που ζητας αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι συχνος πελατης σου. Τα 20 ευρω δεν ειναι αρκετα για το Village????Πως ειναι η πιστα σε συγκριση με την αντιστοιχη στο Ζαππειο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kafros_ Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 http://www.thepetitionsite.com/takeaction/376171999?ltl=1167342259 παιδια βρήκα αυτό επίσης τα 20 ευρώ του village park είναι πολλά σε σχέση με του αμαρουσίου.. επίσης κοιτάχτε αυτο http://www.athinorama.gr/travel/articles/default.asp?i=1520&c=parnassos Το παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά 10:00-22.00, με εισιτήριο € 3. Με € 6 επιπλέον σας ενοικιάζουν παγοπέδιλα. με δουλεύετε??καλύτερα να παμε με κλαουδάτο παρνασο με 15 ευρώ να σκασουμε και 6 για τα παγοπέδιλα και να δουμε και λιγη οραία θέα να χορτάσουμε χιονισμένο τοπιο...αυτά είναι..οχι να παμε village park και να κανουμε ώρες ο καθένας απο κεί που βρίσκεται μες την κίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εγω που είχα πάει στο παγοδρόμιο του village ήταν 10€ την 1 1/2 ώρα. :) 20€ μήπως είναι για την διπλάσια ώρα;; ;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Κάτι άκουσα για παγοδρόμιο στο Mediterranean Cosmos :w00t: Έχει πάρει τίποτα το ώτο σας? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ε ενα ταξιδακι στην θεσσαλονικη και λιγο πατιναζ δεν θα μας χαλασει νομιζω... Δεν εχω ακουσει κατι παντως:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 εχει παγοδρομιο στην Μαρινα του Φλοισβου για οσους ενδιαφερονται κοστιζει 10 ευρω την μια ωρα (με ενοικιαση παγοπεδιλων) ο τυπος που ειναι εκει μου ειπε οτι ειναι ανοιχτα 10πρωι-10 βραδυ και θα ειναι μεχρι 10 Ιανουαριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts