Jump to content

Παγοδρόμια

trod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.cosmo.gr/images/pagodromio_210308.jpg

εννοει αυτο που ειναι στο οακα κ ειναι κ σκεπαστο...Το παγοδρόμιο βρίσκεται απέναντι από τα γήπεδα του τένις, στο σύμπλεγμα του ΟΑΚΑ, και σε χώρο που παραχώρησε ο δήμος Αμαρουσίου, και εκεί στεγάζονται πλέον οι εθνικές ομάδες του χόκεϊ του πάγου και του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η εγκατάσταση του παγοδρομίου, κόστισε 400.000 ευρώ

ώρες λειτουργίας τις καθημερινές θα είναι από τις 14:00 ως τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 ως τις 23:00.

το παγοδρόμιο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Όπως οδηγείτε στην Κηφισίας, αφού περάσετε το νοσοκομείο Υγεία στο αριστερό σας χέρι, θα δείτε μία ταμπέλα που γράφει ΟΑΚΑ. Κρατάτε δεξιά και στη διχάλα στρίβετε δεξιά. Μετά από λίγο θα συναντήσετε μία ακόμα διχάλα που βρίσκεται κάτω από μια γέφυρα και μια ταμπέλα που δείχνει δεξιά και γράφει “Πυροσβεστικός σταθμός”. Εκεί θα στρίψετε δεξιά. Μετά από λίγο θα ξαναδείτε μια ταμπέλα που θα γράφει “πυροσβεστικός σταθμός” και δείχνει αριστερά. Αγνοήστε τη, εκτός κι αν θέλετε να γνωρίσετε πυροσβέστες. Με το που περάσετε και αυτή την ταμπέλα θα το δείτε στο δεξί σας χέρι. Φτάσατε.10ε εισοδος περισυ>>

http://news.pathfinder.gr/sports/464227.html

ανοιξε κ μια μικρη πιστα στην μαρινα φλοισβου.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=967271&lngDtrID=253

• 2 weeks later...
Ξέρει κανείς αν λειτουργεί το παγοδρόμιο ακόμα?Είχα ακούσει ότι θα έκλεινε τον Ιούνιο.
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

• 4 months later...

Χαιρομαι που το topic που ανοιξα εχει παραμεινει ζωντανο μετα απο τοσα χρονια ;)

Λοιπον εγω θα παω σημερα στο Blanos Sports Park που λεει οτι εχει παγοδρομιο και bowling και cinema κτλ. Αν ειναι καλο θα γραψω πληροφοριες γιατι για να βρω που ειναι μου βγηκε η πιστη.

Αντε μετα απο 7 χρονια θα παω σε παγοδρομιο :p

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Λοιπον εχω καλα νεα. Πηγα στο Blanos Sports Park και εχει παγοδρομιο :yahoo::yahoo:

Το εισητηριο ειναι 12 Ευρω και το παγοδρομιο ειναι αρκετα καλο. Τα πεδιλα ειναι οκ μιας και ειναι καινουργια και δεν εχει ακομα αρκετο κοσμο ετσι το ευχαριστιεσαι περισσοτερο θα μπορουσα να πω ;)

Τωρα το πως πας. Επειδη δεν υπαρχει καμια πληροφορια πουθενα εκτος απο το οτι ειναι στα Σπατα θα σας γλιτωσω αρκετο χρονο με το να σας δωσω οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορω για να αποφυγετε την ωρα που εκανα εγω για να το βρω.

Συντεταγμενες: 37.974295N 23.929417E

Google Maps: Πατηστε Εδω

Και για οσους εχουν το Destinator οριστε και ετοιμο το waypoint για να μην ψαχνετε καθολου (απλα un-zip και κανετε copy το αρχειο μεσα στον φακελο Favorites που ειναι μεσα στο DestinatorApps και μετα υπαρχει καινουργια κατηγορια μεσα στους Αγαπημενους Προορισμους που λεγεται ice)

Ελπιζω να βοηθησα αρκετα οσους θελουν να πανε σε παγοδρομιο ;)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Φίλε trod καταπληκτικος,,πιο κατατοπιστικος δεν γινεται να γινεις:lol::D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Καλησπέρα,

παγοδρόμιο υπάρχει και στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.icehockey.gr και στο group του facebook μας: http://www.facebook.com/group.php?gid=11331755367&ref=ts

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε οποιονδήποτε αγώνα του πρωταθλήματος θέλετε (είσοδος ελεύθερη).

Δυστυχώς το παγοδρόμιο δεν είναι ανοικτό για το κοινό, μιας και κατασκευάστηκε για τις ανάγκες των αθλημάτων hockey επί πάγου και καλλιτεχνικού. Όποιος θέλει βέβαια μπορεί να γίνει αθλητής του καλλιτεχνικού ή του χόκεϋ επί πάγου και να απολαύσει έπειτα τον πάγο !

Λοιπον εχω καλα νεα. Πηγα στο Blanos Sports Park και εχει παγοδρομιο :yahoo::yahoo:

Το εισητηριο ειναι 12 Ευρω και το παγοδρομιο ειναι αρκετα καλο. Τα πεδιλα ειναι οκ μιας και ειναι καινουργια και δεν εχει ακομα αρκετο κοσμο ετσι το ευχαριστιεσαι περισσοτερο θα μπορουσα να πω ;)

επιτελους παγοδρομιο!!!! εχω χρονια να κανω και θελω να θυμηθω τις ηρωικες μου τουμπες. τα 12 ευρω για ποση ωρα ειναι?

επιτελους παγοδρομιο!!!! εχω χρονια να κανω και θελω να θυμηθω τις ηρωικες μου τουμπες. τα 12 ευρω για ποση ωρα ειναι?

Για οσο κατσεις. Απλα δεν εχει βγαινω και μετα απο 1 ωρα ξαναμπαινω. Αν βγεις πρεπει να δωσεις παλι 12 ευρω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Παντως για οποιον παει να παρει και γαντια και κυριως τζιν να φοραει καθως εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παγο και κανει κρυο εκει μεσα.Ειναι καταπληκτικα και περνας ωραια.Το γνωριζω προσωπικα γιατι πηγα σημερα.

Παντως για οποιον παει να παρει και γαντια και κυριως τζιν να φοραει καθως εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παγο και κανει κρυο εκει μεσα.Ειναι καταπληκτικα και περνας ωραια.Το γνωριζω προσωπικα γιατι πηγα σημερα.

σε ποιο παγοδρομιο πηγεσ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

είχε ανοίξει ένα πρόσφατα στην γλυφάδα σε ένα υπέθριο γήπεδο μπάσκετ αλλά το νίκησε η ζέστη. πιστεύω επειδή είχε τεράστια επιτυχία να ξανανοίξει απο χειμώνα

σε ποιο παγοδρομιο πηγεσ?

Σε αυτο που εβαλα εγω μαλλον.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2801249

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

το παγοδρομιο στο blanos sports park ξερετε μεχρι ποτε θα ειναι ανοιχτο?Αν οχι,οποιος παει ας το ρωτησει :p για μας που σπουδαζουμε επαρχια και τελειωνουμε Ιουλιο εξεταστικες

το παγοδρομιο στο blanos sports park ξερετε μεχρι ποτε θα ειναι ανοιχτο?Αν οχι,οποιος παει ας το ρωτησει :p για μας που σπουδαζουμε επαρχια και τελειωνουμε Ιουλιο εξεταστικες

Κοιτα, δεν ειναι μονο παγοδρομιο αλλα bowling κτλ αρα θεωρητικα δεν θα κλεισει ποτε. Δηλαδη πρεπει να παει χαλια σαν δουλεια και να κλεισει ολο το οποιο το βλεπω χλωμο.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

σιγουρα,το γνωριζω αυτο...Απλως ρωταω για το παγοδρομιο γιατι ερχονται ψηλες θερμοκρασιες στην Αθηνα.....και μπορει να το κλεισουν τους καυτους μηνες

Ναι παιδια sorry ξεχασα να γραψω.Στα Σπατα πηγα στο παγοδρομιο.Λογικα δεν θα κλεισει το παγοδρομιο γιατι ειναι κλειστο σε αιθουσα με ψυξη για να διατηρητε και οχι ανοιχτο.

• 2 months later...
Επισκέπτης
pote piges file sta spata??einai megalo??mexri ti wra einai??

πηγα εγω σημερα.α.12 ευρω.η πιστα ηταν αδεια και πηγα στις 5¨30 το απογευμα.μετα ηρθαν μαξ 8 ατομα.η πιστα δυστυχως ειναι σχεδον η μιση απο του πολυδροσου αλλα αναλογικα με τον κοσμο ειναι μια χαρα.πραγματι θελει γαντακια και μποθφανακι εκειμεσα αρκετο κρυο.ειναι σχετικα κοντα στο αττικο παρκο.πρωτο χιλιομετρο σπατον πικερμιου κατι τετοιο.ελαχιστες πινακιδες υπαρχουν δυστυχως.ανετο παρκινγ.τα παγοπεδιλα καινουρια αλλα απλα οπως ειναι του πολυδροσου δηλαδη το κλασικο το σκληρο.νορμαλ παγο κατω αλλα δεν γινετε νερο ευτυχως οπως γινοταν στο πολυδροσο.παει και απο αττικη οδο αλλα και απο την νεα λεωφορο σπατων και στριβουμε αριστερα για αττικο παρκο και μετα ευθεια και στο κεντρο υγειας αριστερα μετα και βγαινουμε .αυτα τα λιγα.γενικα ωραιο ειναι