Jump to content

ενοχλητικο προγραμμα

angski86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ενα σπαστικο προβλημα που μου εχει σπασει τα νευρα.στη γραμμη που φαινονται ποια προγραμματα τρεχουν εχουν εμφανιστει δυο εικονιδια ενα κιντρινο τριγωνακι και ενα κοκκινο χ και τα δυο οταν τα πατησω με πανε σε σελιδα για να αγορασω προγραμμα το ενα συγκεκριμενα με παραπεμπει στο adwarebazooka και το αλλο στο spyfalcon επισης παει και μου εγκαθιστα το προγραμμα απο μονο του καποια στιγμη και εκτος απο αυτο μου βγαζει συνεχεια ενα ενοχλητικο μηνυμα οτι και καλα ο υπολογιστης εχει μολυνθει και θελει να κατεβασω το προγραμμα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να τα βγαλω ;

εχω ενα σπαστικο προβλημα που μου εχει σπασει τα νευρα.στη γραμμη που φαινονται ποια προγραμματα τρεχουν εχουν εμφανιστει δυο εικονιδια ενα κιντρινο τριγωνακι και ενα κοκκινο χ και τα δυο οταν τα πατησω με πανε σε σελιδα για να αγορασω προγραμμα το ενα συγκεκριμενα με παραπεμπει στο adwarebazooka και το αλλο στο spyfalcon επισης παει και μου εγκαθιστα το προγραμμα απο μονο του καποια στιγμη και εκτος απο αυτο μου βγαζει συνεχεια ενα ενοχλητικο μηνυμα οτι και καλα ο υπολογιστης εχει μολυνθει και θελει να κατεβασω το προγραμμα μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να τα βγαλω ;

Ισως και να εχεις εγκαταστησει κατι αθελα σου απο καποια σελιδα που εχεις μπει....

Απο την προσθαφαιρεση προγραμματων δεν μπορεις να τα απεγκαταστησεις?

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

το βγαζω και ξαναμπαινει το θεμα ειναι οτι κατι με συνδεει εκει και μπαινει και μου εχουν σπασει και τα νευρα αυτα τα εικονιδια που μου βγαζουν μηνυματα

ypo8etw oti trexeis xp, opote katevase kapoio apo ayta ta 3 programmatakia(an dn variesai kalytera kai ta 3):

1) ms antispyware (prepei na nai akoma beta, 8a to vreis sto microsoft.com)

2) spybot s&d

3) adware se

valta kai ta tria na sou scannaroun to pc... logika 8a e3afanistoun ola ta enoxlhtika s/w pou les. :)

ως τωρα το spybot s&d και το adware 6 δεν εκαναν τιποτα το ms antispyware δεν μπορω να το κατεβασω απο τη σελιδα της microsoft ξερει κανενας που αλλου θα το βρω η κανα αλλο καλο προγραμματακι

Αν δε μπορείς να τα αφαιρέσεις με κάποιο anti-spyware πρόγραμμα, τότε κάνε φορμάτ το συντομότερο δυνατόν. Και τα δυο spywares που ανέφερες είναι πολύ επικίνδυνα και αν ψάξεις στο νετ πληροφορίες γι' αυτά΄θα δεις οτι μπορούν να σου κλέψουν μέχρι και τα στοιχειά της πιστωτικής σου αν τα εγκαταστήσεις κατά λάθος.

Κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δεις τα processes με τα οποία τρέχουν αυτά τα 2, να τα βάλεις στο google και να δεις αν υπάρχουν πληροφορίες για το πως να τα κάνεις remove χειροκίνητα από τη registry.

Η δική μου άποψη όμως έιναι να κάνεις format για να είσαι σίγουρος!

ωχ μη μου λες τετοια μια βδομαδα τον εχω αυτα ειναι σαν να μου κανουν διαφημιση με πανε σε αντιστοιχα προγραμματα και το ενα πιο ενοχλητικο ειναι το spyfalcon ελπιζω να βρω κατι να φυγουν απο δω

ως τωρα το spybot s&d και το adware 6 δεν εκαναν τιποτα το ms antispyware δεν μπορω να το κατεβασω απο τη σελιδα της microsoft ξερει κανενας που αλλου θα το βρω η κανα αλλο καλο προγραμματακι

Εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο αυτα τα δυο?

μηπως εκει που λεει ολα τα προγραμματα εχει κατι νεο που δεν το εχεις εγκαταστησει εσυ?

Κοιτα αν θες παλι στην πρασθαφαιρεση προγραμματων μηπως εκτος απο αυτα τα δυο υπαρχει και κατι αλλο το οποιο δεν το εχεις κανει εγκατασταση εσυ ο ιδιος

Μηπως εχει εγκατασταθει και toolbar στον explorer σου?

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

ωχ μη μου λες τετοια μια βδομαδα τον εχω αυτα ειναι σαν να μου κανουν διαφημιση με πανε σε αντιστοιχα προγραμματα και το ενα πιο ενοχλητικο ειναι το spyfalcon ελπιζω να βρω κατι να φυγουν απο δω

Μα ακριβώς επειδή σου κάνουν αυτά τα πράγματα πρέπει να φύγουν μέσα από το σύστημά σου. Όσο περισσότερο τα κρατάς τόσο το χειρότερο. Θα αρχίσει να χάνει και σε επιδόσεις το σύστημα. Αφαίρεσέ τα ΟΛΑ ή κάνε format.

Μα ακριβώς επειδή σου κάνουν αυτά τα πράγματα πρέπει να φύγουν μέσα από το σύστημά σου. Όσο περισσότερο τα κρατάς τόσο το χειρότερο. Θα αρχίσει να χάνει και σε επιδόσεις το σύστημα. Αφαίρεσέ τα ΟΛΑ ή κάνε format.

Δεν θα συνιστουσα το format....Δεν ειναι και η ποιο ευκολη λυση αυτο.

Καλο ειναι να κοιταξει τα ποιο απλα πρωτα!!!

Να δει τι περιττο υπαρχει εγκατεστημενο που δεν το ειχε...μετα να του κανει ενα scan με το antivirus που εχει και ας τρεξει και ενα καθαριστικο για την registry οπως το (ccleaner)

αυτο το καθαριστικο για την registry που μπορουμε να το βρουμε αλλιως αν εχεις να μου προτεινεις κανενα αλλο προγραμμα πες το

αυτο το καθαριστικο για την registry που μπορουμε να το βρουμε αλλιως αν εχεις να μου προτεινεις κανενα αλλο προγραμμα πες το

To Ccleaner?

Στο παρακατω link θα το βρεις και ειναι και free

http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tag=srch&qt=ccleaner&tg=dl-20

Τι να πω βρε παιδιά.. Γούστα είναι αυτά. Εμένα αν κολλούσε ο υπολογιστής κάτι τέτοιο δεν θα το ρίσκαρα απλά να το αφαιρέσω. Μπορεί να σου αφήσει προβλήματα και σε άλλα μέρη. Και το φορματ δεν είναι δα και κάτι το εξαιρετικό δύσκολο. Πιο δύσκολο είναι να χώνεσαι μέσα στη registry και να καθαρίζεις!

anyway.. όπως βολεύεται ο καθένας.

Δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις spyware για τα οποία μπορείς να βρεις αναλυτικές οδηγίες για να τα απομακρύνεις. Τα αντίστοιχα utilities πολλές φορές δεν τα καταφέρνουν, μπορεί να υπάρχουν όμως οδηγίες στο δίκτυο που αναφέρονται στο συγκεκριμένο spyware.

google;)

http://www.google.com/search?sourceid=gmail&q=instructions%20how%20to%20remove%20spyware

logika arketa 8a vreis kai sta site twn programmatwn pou anafer8hkan :)

ειμαι πολυ κοντα στη λυση του προβληματος απο οτι διαβασα φταει ενα συγκεκριμενο αρχειο το οποιο δεν μπορω να το διαγραψω γιατι λεει οτι χρησιμοποιειται καμια ιδεα;

σβήστο μέσα απο τον filemanager του Nero Burning Rome :rolleyes: Αλλίως χρησιμοποίησε κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά :)

ειμαι πολυ κοντα στη λυση του προβληματος απο οτι διαβασα φταει ενα συγκεκριμενο αρχειο το οποιο δεν μπορω να το διαγραψω γιατι λεει οτι χρησιμοποιειται καμια ιδεα;

Προσπαθησες να μπεις με Ασφαλης Λειτουργια (Safe mode) και να το διαγραψεις? :shifty:

an dn piasei tpt ap osa lene ta paidia, patas ctrl_alt_del kai dn sto vgazei, tre3e to msconfig kai des mhpws to fortwnei sto boot (kai dn to vlepei o taskmgr).. an nai 3etsekare to kai dokimase na to 3anadiagrapseis :)

Agapite file pou pas ksevrakotos sta agouria? (epitrepete i ekfrasi e? aloste gia paroimia prokeite). Den exeis diavasei/akousei pouthena oti me ligotero apo 10 lepta DIXOS kan na serfareis apla na exeis mpei sto internet ean den exeis ena typiko firewall kai kapoia typiki antivirus prostasia kathontai sto disko sou apeira spys kai scriptakia pou kanoune ti zoi ton windows kai ti diki sou dyskoli? .H lysi einai mia kai monadiki apla gonatizei ta systimata kai apaitei synxrona mixanakia. Min akouseis vlakeies peri gonatismatos games kai alla tetoia. Einai oti kalytero kai onomazete Norton Internet Security. Oi ypoloipoi na me sunxoresoune alla ta freewares kai kapoia alla aplos eite einai elipi eite kryvoun kati gia na sto dosoune dorean. Tipote safti ti zoi den einai dorean kai to ftino kreas to trone oi skyloi. More paroimies simera :) ... Akouse me kai vale internet security ...me ligi talaiporia th akatalaveis pos leitourgei kai tha exeis forever (sxedon dioti oti kleidonei ksekleidonei kai oti fylasete klevete) prostasia kai MHDEN popups kai ypopta arxei asto disko sou. Kostizei 53 euro sto plaisio (den to exoune spasei to 2006 gia logous kathara oikonomikous) kai exei 4 adeies xrisis....arkei na ginoune mesa se mia evdomada kai oi 4 energopoiisis...to kouti leei pano 1 xrisi...kai tha sou poune oloi mia xrisi..alla den einai mia ...einai teseris...pou simenei mazi me aous treis filous sou tha exeis prostasia gia 366 meres me download subscriptions (des sto site tis symantek perisoteres plirofories) kai apo viruses kai apo otidipote prokalei pain in the ass mesa sta windows... THE BEST apla...

kali tyxi

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.