Jump to content

Otenet και OndslKit - Μου ζητάνε αποδεικτικό διακοπής!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το απίστευτό. Πριν από 1 μήνα έκανα αίτηση διακοπής στα κεντρικά γραφεία της Otenet στην τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη και επειδή έχω ακόμα ίντερνετ και έπρεπε να είχε λήξει πριν απο 3 μέρες, παίρνω τηλ και τι ακούω ;

Δεν έχουμε καμία αίτηση! Έχετε κάποιο αποδεικτικό της διακοπής ;

Τι αποδεικτικό ρε παιδιά ; Νοιώθω λίγο "χαζός" εώς πολύ, που δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή να το ζητήσω.

Περιμένω στην αναμονή και τι ακούω; Το δεύτερο απίστευτο. Η αίτηση έχει φτάσει σε εμάς μισή, και η άλλη μισή είναι με στραβά γράμματα!

Οπότε τώρα πρέπει να ξαναπάω στα κεντρικά της Οτενέτ και να ξαναστείλω την αίτηση με σημείωση στις παρατηρήσεις ότι έχει ξανασταλεί στις 24-1 με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και αμέσως μετά να τηλεφωνήσω στο cc και να μιλήσω με κάποοιν υπέυθυνο.

Τρεχαγυρευόπουλος δηλαδή! Τι ανευθυνότητα είναι αυτή; Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Ας γίνει καμιά στραβή ..Έτσι και δώ λογαριασμό ΟΤΕ ή Οτενέτ με adsl πάγιο μέσα, θα κάνω 177 καταγγελίες σε 30 διαφορετικούς θεσμικούς οργανισμούς :p

Η αίτηση αποστάλη μισή και με στραβά γράμματα....... :blink: :wacko:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε πες τους!!! :tease:

Ξέρεις που σπάζομαι περισσότερο ;

Στο ότι τηλεφώνησα 2 φορές.

Την πρώτη φορά δεν βρίσκανε καν την αίτηση.Δεν υπήρχε καν με στραβά γράμματα και μου ζητούσαν απόδειξη ότι την έχω όντως στείλει και δεν λέω ψέμματα.

Την δεύτερη φορά πήρα και καλά λέγοντας ότι θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο ondslKit και δε μπορώ επειδή είναι ακόμα ενεργοποιημένο το παλιό.

Ξαφνικά και ώς διαμαγείας η αίτηση βρέθηκε με στραβά γράμματα...

Τα συμπεράσματα δικά σας και δικά μου φυσικά.

Βασικά έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο και να ζητήσεις επιβεβαίωση της παραλαβής της αίτησης σου την στιγμή που την έστειλες η 1-2 μέρες μετά!

Και εγώ που είχα στείλει παλιότερα αίτηση διακοπής... μετά από μια μέρα τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα αν παρέλαβαν την αίτηση και αν όλα ήταν εντάξει, επειδή δεν είχαν ενημερωθεί ακόμα από το αντίστοιχο τμήμα, μου είπαν ότι θα με τηλεφωνήσουν την επόμενη, πράγμα που έγινε και με ενημέρωσαν ότι όλα ήταν εντάξει!

Επειδή στείλαμε μια αίτηση δεν θεωρείται δεδομένο ότι έχει παραληφθεί η όλα είναι εντάξει με την συμπλήρωση της και καλό είναι να ζητάμε επιβεβαίωση! ;)

Ξαναπήγα από τα κεντρικά της Otenet, έστειλα ξανά την αίτηση με email ώστε να μην σχετίζεται με μελάνι αυτή τη φορά και η υπάλληλος μου είπε ότι όλα είναι οκ και δεν θα μου έρθει έξτρα λογαριασμός.

Το αστείο είναι ότι μου κόπηκε 2 μέρες μετά η σύνδεση Οτενέτ, αλλά εξακολουθώ να έχω την γραμμή του ΟΤΕ. Η αίτηση έλεγε διακοπή και των 2..

Έχω στείλει 3 emails και δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Ένα μεγάλο εύγε στην εξυπηρέτηση πελατών της Otenet εδώ πιστεύω ότι αρμόζει:wacko: :down:

Στην αίτηση που έστειλα ηλεκτρονικά έβαλα και τηλέφωνο επικοινωνίας, σε περίπτωση που έχουνε χάσει το σταθερό μου..!

Άντε να δούμε...Εγώ το κόβω να έρχεται λογαριασμός ΟΤΕ.

Δεν θα το αφήσω έτσι πάντως, αυτό είναι σίγουρο..

Το απίστευτό. Πριν από 1 μήνα έκανα αίτηση διακοπής στα κεντρικά γραφεία της Otenet στην τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη και επειδή έχω ακόμα ίντερνετ και έπρεπε να είχε λήξει πριν απο 3 μέρες, παίρνω τηλ και τι ακούω ;

Δεν έχουμε καμία αίτηση! Έχετε κάποιο αποδεικτικό της διακοπής ;

Τι αποδεικτικό ρε παιδιά ; Νοιώθω λίγο "χαζός" εώς πολύ, που δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή να το ζητήσω.

Περιμένω στην αναμονή και τι ακούω; Το δεύτερο απίστευτο. Η αίτηση έχει φτάσει σε εμάς μισή, και η άλλη μισή είναι με στραβά γράμματα!

Οπότε τώρα πρέπει να ξαναπάω στα κεντρικά της Οτενέτ και να ξαναστείλω την αίτηση με σημείωση στις παρατηρήσεις ότι έχει ξανασταλεί στις 24-1 με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και αμέσως μετά να τηλεφωνήσω στο cc και να μιλήσω με κάποοιν υπέυθυνο.

Τρεχαγυρευόπουλος δηλαδή! Τι ανευθυνότητα είναι αυτή; Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Ας γίνει καμιά στραβή ..Έτσι και δώ λογαριασμό ΟΤΕ ή Οτενέτ με adsl πάγιο μέσα, θα κάνω 177 καταγγελίες σε 30 διαφορετικούς θεσμικούς οργανισμούς :p

φίλε όλα αυτά περι του στραβά γράμματα και #@!$@#$ είναι απλές δικαιολογίες γιατί όλοι όσους ξέρω που έχουν dsl τους έχει συμβεί...

Se auto euteges esu eprepe na tous eleges pos i8eles adsl 1024/512 me ISDN kai 8a mou eleges meta oti i8eles an den vriskane tin aitisi

Ναι δεν το ξέραμε οτι πρέπει στην Ελλάδα να κάνουμε 1024 μαγκανίες προκειμένου οι εταιρίες να σεβαστούν τα βασικά δικαιώματα που έχουμε σαν καταναλωτές...:whip:

:mobile:

Ναι δεν το ξέραμε οτι πρέπει στην Ελλάδα να κάνουμε 1024 μαγκανίες προκειμένου οι εταιρίες να σεβαστούν τα βασικά δικαιώματα που έχουμε σαν καταναλωτές...:whip:

Προφανώς ο φίλος αστειεύεται :)

Σήμερα, είναι μεγάλη μέρα!

Η αξιότιμη Οτενέτ , απάντησε στο email μου ύστερα από 9 μέρες:respect:

Μου είπανε λοιπόν ότι η σύνδεση μου έχει διακοπεί στις 7 του μήνα, κάτι που γνωρίζω και έχω διαπιστώσει.

Αυτό που δεν μου είπαν, είναι γιατί ακόμη συνεχίζει η γραμμή του ΟΤΕ!

Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση την προϊγούμενη εβδομάδα, μου είπαν ότι είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα και ότι σε 2 μέρες θα έχει διακοπεί.

Έλα όμως που συνεχίζεται εδώ και 1 εβδομάδα..

Θα μάθω επίσημα μετά από άλλες 9 μέρες, στο απαντητικό email που θα λάβω από την Otenet:lol:

Γιατί ανεπίσημα ελπίζω να το μάθω αύριο μεθαύριο και να τελειώνω μ'αυτήν την ιστορία.:mad:

Όταν μας ζητάνε απόδειξη για κάθε αίτηση που κάνουμε, η μόνη λύση που προκύπτει είναι να τους βάζουμε να μας τυπώνουν/παρέχουν απόδειξη για κάθε αίτηση που κάνουμε :lol:

Προφανώς ο φίλος αστειεύεται :)

Σήμερα, είναι μεγάλη μέρα!

Η αξιότιμη Οτενέτ , απάντησε στο email μου ύστερα από 9 μέρες:respect:

Μου είπανε λοιπόν ότι η σύνδεση μου έχει διακοπεί στις 7 του μήνα, κάτι που γνωρίζω και έχω διαπιστώσει.

Αυτό που δεν μου είπαν, είναι γιατί ακόμη συνεχίζει η γραμμή του ΟΤΕ!

Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση την προϊγούμενη εβδομάδα, μου είπαν ότι είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα και ότι σε 2 μέρες θα έχει διακοπεί.

Έλα όμως που συνεχίζεται εδώ και 1 εβδομάδα..

Θα μάθω επίσημα μετά από άλλες 9 μέρες, στο απαντητικό email που θα λάβω από την Otenet:lol:

Γιατί ανεπίσημα ελπίζω να το μάθω αύριο μεθαύριο και να τελειώνω μ'αυτήν την ιστορία.:mad:

Με τα πακετα ετσι συμβαινει, αργει να κοπει η γραμμη. Χρησιμοποιησε τη με καποιο ντεμο.

Με τα πακετα ετσι συμβαινει, αργει να κοπει η γραμμη. Χρησιμοποιησε τη με καποιο ντεμο.

Εννοείται ότι έχω σύνδεση από αλλού , αλλά το βλέπω απίθανο να αφήνουν ένα μήνα κούτρα γραμμή ΟΤΕ.

Ποιος ο λόγος; Εγώ περίμενα άντε σε 5-6 μέρες να κοπεί.. Για αυτό και μου γεννήθηκε η υποψία λάθους.

Εννοείται ότι έχω σύνδεση από αλλού , αλλά το βλέπω απίθανο να αφήνουν ένα μήνα κούτρα γραμμή ΟΤΕ.

Ποιος ο λόγος; Εγώ περίμενα άντε σε 5-6 μέρες να κοπεί.. Για αυτό και μου γεννήθηκε η υποψία λάθους.

Μπα κουτρα θα τη βγαλεις αφου εχει κοπει η συνδρομη :happy: