Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλή χρονιά σε όλους...

Έλειπα στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα γι΄αυτό απείχα απτο forum.

Tο site που σας είχα υποσχεθεί για το m600i έχει ήδη ανεβεί δοκιμαστικά αλλά εκκρεμούν κάποιες διορθώσεις για το public release. :p

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

de ginete file mou oute me ton deutero tropo me tin rodela(jog dial)?

kai gia to allo thema,diladi 30%downoad k meta 100%egatastasi??ara oute esena to download pige sto 100%?

oxi καταλαβες αλλο

πηγε 30% download k meta 100% download κατευθειαν κ μετα αρχισε την εγκατασταση κανονικα ωσπου οταν εφτασε στο 100% εμεινε εκει επ απειρον

Μήπως εκτός από το P990 αναβαθμίστηκε και το Μ600. Το λέω γιατί διαβάζω στο mysymbian αυτό:

Firmware update for P990i and M600i now available

Sony Ericsson have released firmware updates for the P990i and M600i UIQ3-based smartphones. P990i firmware has been updated to R4A13 and M600i new firmware version is R5A12. Updates bring bug fixes, stability improvements and slightly more free operating memory. For detailed information please see this thread on our Discussion forum. You can update your phone using Sony Ericsson Update Service.

EDIT:

Επιβεβαιώνεται ότι αναβαθμίστηκε και το FW του M600. Δεν κάνει κανένας από εσας την αναβάθμιση να μας πει τι βελτιώσεις παρατηρεί;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ ‘άτυχος’ του Μ600 ιδιοκτήτης είμαι (μετά το P800, παράλληλα με το Ρ910). Η μπαταρία μου κρατά ατελείωτα αλλά κτυπά συνέχεια ότι είναι άδεια! Το έστειλα από κει που ήρθε και επέστρεψε αναβαθμισμένο και με νέα μπαταρία παρακαλώ! Τα ίδια κτυπά ότι είναι άδειο ενώ κρατά βδομάδα ολάκερη! Το ξανάστειλα από εκεί που ήρθε και επέστρεψε πλέον με νέο σώμα και εκ νέου καινούργια μπαταρία!!! Τα ίδια, μετά από πολύ ψάξιμο και προσοχή διαπίστωσα πως αυτά συμβαίνουν μόνο και εφόσον η sim που έχω μέσα στο Μ600 είναι του αυτή του συμβολαίου μου της vodafone, όταν βάζω μια b-free παίζει ok σε όλα και με μία ala catre που μου δόθηκε μαζί με την συσκευή έχει πρόβλημα για τις πρώτες ώρες (όταν μπαίνει μετά την συμβολαίου) που την χρησιμοποιώ και μετά είναι ok!!!. Λέω να αλλάξω κάρτα sim (όμως παίζει ok στο Ρ910). Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο ή παρόμοιο; Η αλήθεια είναι ότι από το κατάστημα (που είχα κάνει την αγορά) με ταλαιπώρησαν αρκετά αλλά από την ίδια την vodafone ήταν απίστευτα ok σε όλα, όμως υπάρχει προβλημα.

Πριν απο περιπου 3 ωρες περασα την αναβαθμιση.

Πολυ πιο γρηγορο απο πριν χωρις κοληματα και γενικα κανενα προβλημα.

Μπορει να ανοιξει και το πιο μεγαλο αρχειο αδιαμαρτηρητα (Video Excel Word....)

Το μονο που δεν εχω βρει ακομα ειναι πως γινετε να γραψω μυνημα με 160 χαρακτηρες.

Οποιος βρει κατι................

Καλημερα.

Περισσοτερο ψαξιμο αυριο γιατι εχουμε και δουλειες.........

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

τα μηνύματα (ιδιαίτερα σε Ελληνικά) γιατί τα χρεώνει ως 2?

ακόμα και όταν το μήνυμα είναι σχετικά μικρό...:mad: :confused:

"There's a story still unread"

Χθές έκανα και εγώ την αναβάθμιση...τίποτα σπουδαίο!!νομίζω το κινητό δεν αναβαθμίστηκε(παρέμεινε η R9ea001) αναβαθμίστηκαν τα oganizer CDA κτλ..

το πρόβλημα με τα sms παραμένει...η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι ότι όταν πέρνεις τηλέφωνο υπάρχει ακόμη ένα soft key για την ανοιχτή ακρόαση..τπτ παραπάνω

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Χθές έκανα και εγώ την αναβάθμιση...τίποτα σπουδαίο!!νομίζω το κινητό δεν αναβαθμίστηκε(παρέμεινε η R9ea001) αναβαθμίστηκαν τα oganizer CDA κτλ..

το πρόβλημα με τα sms παραμένει...η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι ότι όταν πέρνεις τηλέφωνο υπάρχει ακόμη ένα soft key για την ανοιχτή ακρόαση..τπτ παραπάνω

akrivos etsi...prepi na parameni i idia r9ea001 aloste prin ksekinisi i anavathmisi grafi kati tou stil an thimame kala perioorismeni lipsi,i periorismeni anavathmisi kati teito telos panton..anavathmizi koula pragmata opos organizer k kati alla..to mono pou kanane giati tin ekane 1 filos,mazi tin kaname ego den tin ekana akomi ine na vgazi otan sindeis to usb sto pc minima min aferite to kalodiomna mporis na metavis apo metafora arhion se litourgia tilefonou horis na aposindesis to tilefono apo ton ipologisti,k kati alla mikro pragmata ahrista k anousia..mallon riksane to varos sto p990 k emas mas grapsane sta .... tous

aaa psemata,ehi perisoteri free ram alla den ide diafora apo afto stis litourgies o filos mou,crashari opou crashare k ta loipa

Παιδια χθες το πηρα, μπορει να μου πει καποιος πως γινεται να βαλω mp3 για ήχο? εστω και με καποιο εξωτερικο προγραμμα?

ti enois pos ginete??

pas sto komati pou thelis epilegis perisotera apo tin epilogi kato deksia tis othonis-diahirisi arhiou-orismo os iho klisis

akrivos etsi...prepi na parameni i idia r9ea001 aloste prin ksekinisi i anavathmisi grafi kati tou stil an thimame kala perioorismeni lipsi,i periorismeni anavathmisi kati teito telos panton..anavathmizi koula pragmata opos organizer k kati alla..to mono pou kanane giati tin ekane 1 filos,mazi tin kaname ego den tin ekana akomi ine na vgazi otan sindeis to usb sto pc minima min aferite to kalodiomna mporis na metavis apo metafora arhion se litourgia tilefonou horis na aposindesis to tilefono apo ton ipologisti,k kati alla mikro pragmata ahrista k anousia..mallon riksane to varos sto p990 k emas mas grapsane sta .... tous

aaa psemata,ehi perisoteri free ram alla den ide diafora apo afto stis litourgies o filos mou,crashari opou crashare k ta loipa

Πραγματικα ζαλιστηκα για να διαβασω τη εχεις γραψει και παλι δεν καταλαβα. Σου ειναι δυσκολο να γραφεις στα Ελληνικα?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

την έκανα κ εγώ σήμερα την αναβάθμιση (ο Θεος να την κάνει...:rolleyes:)

το μόνο καλό είναι ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με τα sms που δεν άνοιγαν κ την αναγνώριση των αριθμών που υπήρχαν ήδη στις επαφές μου.

Κατατάλλα......ΕΛΕΟΣ:mad:

• Αναζήτηση στις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες στην αρχή:!:
  • sms μέχρι 70χαρ.:!:
  • qwerty πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά:!:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Α και το άλλο super duper feature που πρόσθεσαν είναι ότι όταν είναι κλειδωμένο το κινητό σου λέει να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο επιστροφής για να ξεκλειδώσει!!!!Ουάου

βασικά πιστεύω πως το πρόβλημα των ελληνικών δεν οφείλεται στην μαμα....αλλά στην εδώ ελληνική αντιπροσωπεία που κοιμάται!!!μήπως να στέλναμε κανα mail διαμαρτηρίας???έτσι να δούμε τι θα γίνει?γιατί ας μην ξεχνάμε οτι στην αρχη το κινητό μπορούσε και έστελνε κανονικά 160 χαρακτήρες...μετά την έκαναν την μαμακεια

Α και το άλλο super duper feature που πρόσθεσαν είναι ότι όταν είναι κλειδωμένο το κινητό σου λέει να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο επιστροφής για να ξεκλειδώσει!!!!Ουάου

βασικά πιστεύω πως το πρόβλημα των ελληνικών δεν οφείλεται στην μαμα....αλλά στην εδώ ελληνική αντιπροσωπεία που κοιμάται!!!μήπως να στέλναμε κανα mail διαμαρτηρίας???έτσι να δούμε τι θα γίνει?γιατί ας μην ξεχνάμε οτι στην αρχη το κινητό μπορούσε και έστελνε κανονικά 160 χαρακτήρες...μετά την έκαναν την μαμακεια

εγώ είμαι μέσα!!!

άντε δηλώστε μερικοί ακόμη συμμετοχή να στείλουμε κάνα mail μπας κ δούμε άσπρη μέρα στα ελληνικά:mad:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ωραία λοιπόν κάποιο καλό παιδάκι να συντάξει το mail (8 πήρα στην έκθεση)...και εγώ το υπογράφω, το στέλνω οτι αποφασίσουμε τελος πάντων...

θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και απο τα παιδιά του Ρ990 να στείλουμε μια κοινή, η μια βοήθεια για την σύνταξη

(επειδή απ οτι είδα έχουν ξεκινήσει και αυτοί ανάλογο thread)

Καλή ιδέα, συμφωνώ.

Επίσης μιας και ποστάρω να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς που είναι ο μετρητής δεδομένων του κινητού για να ξέρω περίπου πόσα δεδομένα έχω κατεβάσει με το browsing. Για vf Live μενού κατα προτίμηση

Καλή ιδέα, συμφωνώ.

Επίσης μιας και ποστάρω να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανείς που είναι ο μετρητής δεδομένων του κινητού για να ξέρω περίπου πόσα δεδομένα έχω κατεβάσει με το browsing. Για vf Live μενού κατα προτίμηση

πάνε στη διαχείριση συνδέσεων κ πάτα πάνω στον κάθε λογαριασμό κ θα σου πει αναλυτικά

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Παιδια και εγω ειμαι μεσα για το mail στην μαμα ericsson

Μαρεσει παρα πολυ το qwerty πληκτρολογιο και ειναι κριμα να μην το χρησιμοποιουμε

bb pin 2564C061

Ξέρει μήπως κανείς που μπορώ να πάω στην Πάτρα και να μου αφαιρέσουν το vodafone live menu από το κινητό και να μου βάλουν το κανονικό??

ρε παιδια η τελευταια εκδοση ποια ειναι τωρα?

p.s. και εγω μεσα ειμαι για το μαιλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Αντε να δουμε ασπρη μερα, για μενα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι η απουσια ξυπνητηριου οταν το κινητο ειναι απενεργοπιημενο, πραγμα επικειως απαραδεκτο για επαγγελματικο τηλεφωνο....

Κι εγώ ‘άτυχος’ του Μ600 ιδιοκτήτης είμαι (μετά το P800, παράλληλα με το Ρ910). Η μπαταρία μου κρατά ατελείωτα αλλά κτυπά συνέχεια ότι είναι άδεια! Το έστειλα από κει που ήρθε και επέστρεψε αναβαθμισμένο και με νέα μπαταρία παρακαλώ! Τα ίδια κτυπά ότι είναι άδειο ενώ κρατά βδομάδα ολάκερη! Το ξανάστειλα από εκεί που ήρθε και επέστρεψε πλέον με νέο σώμα και εκ νέου καινούργια μπαταρία!!! Τα ίδια, μετά από πολύ ψάξιμο και προσοχή διαπίστωσα πως αυτά συμβαίνουν μόνο και εφόσον η sim που έχω μέσα στο Μ600 είναι του αυτή του συμβολαίου μου της vodafone, όταν βάζω μια b-free παίζει ok σε όλα και με μία ala catre που μου δόθηκε μαζί με την συσκευή έχει πρόβλημα για τις πρώτες ώρες (όταν μπαίνει μετά την συμβολαίου) που την χρησιμοποιώ και μετά είναι ok!!!. Λέω να αλλάξω κάρτα sim (όμως παίζει ok στο Ρ910). Έχει ακούσει κανείς κάτι τέτοιο ή παρόμοιο; Η αλήθεια είναι ότι από το κατάστημα (που είχα κάνει την αγορά) με ταλαιπώρησαν αρκετά αλλά από την ίδια την vodafone ήταν απίστευτα ok σε όλα, όμως υπάρχει προβλημα.

file ki egw eiha to idio provlima opws mporeis na deis edw.. kai lithike me update tou firmware sto amesws epomeno apo afto pou ehei apo ti mana tou

opote mallon tsaba etrehes gia bataries

dokimase to

Αντε να δουμε ασπρη μερα, για μενα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι η απουσια ξυπνητηριου οταν το κινητο ειναι απενεργοπιημενο, πραγμα επικειως απαραδεκτο για επαγγελματικο τηλεφωνο....

LOL :lol: Εγώ το έμαθα σήμερα με την άσχημη, όταν ξύπνησα μια ώρα αργότερα για πολύ σημαντικό μάθημα. Και όταν άνοιξα το κινητό τότε μου "θύμισε" να ξυπνήσω μια ώρα αρχύτερα!

• The title was changed to Sony Ericsson M600i