Jump to content

Sony Ericsson M600i

GiannisKr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια με την ενταση αναπαραγωγης οταν σε καλουν τι γινεται??

εχω το νοκια 6280 και δεν ειμαι ικανοποιημενος

reveur-voyageur.blogspot.com

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για αναβάθμιση απο το σπίτι του Μ600 τι σημεία πρέπει να προσέξω??

την προτείνετε?το έχει ένας φίλος και επειδή του παρουσιάζει κάποια κολλήματα στην συσκευή μου ζήτησε να του το αναβαθμίσω.:)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

για αναβάθμιση απο το σπίτι του Μ600 τι σημεία πρέπει να προσέξω??

την προτείνετε?το έχει ένας φίλος και επειδή του παρουσιάζει κάποια κολλήματα στην συσκευή μου ζήτησε να του το αναβαθμίσω.:)

Ναι, είναι πολύ απλό! Στην περίπτωση που έχεις dsl, γιατί αν έχεις απλή γραμμή, άστο καλύτερα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

φιλε μου δες εδω...

Καλο downloading ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ/ΘΕΜΑΤΩΝ/ΒΙΝΤΕΟ/ΗΧΩΝ από το μεγαλύτερο briefcase για P990 (αλλά και για Μ600,W950)!!

(αλλα και βοηθεια και υποστήριξη για κάθε θέμα για το UIQ3 τηλεφωνο σας Ρ990,Μ600,W950)

ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 350ΜΒ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ P990 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ!!!!!!!!!

http://img412.imageshack.us/img412/4026/555bi7.jpg

Σχετικά με το πρόβλημα των SMS:

- Όταν αγόρασα το Μ600 (10/2006) είχε την πρώτη (!) ίσως έκδοση λειτουργικού R1 κλπ. Αντιμετώπιζα χίλια δυο προβλήματα, αλλά κανένα με τα μηνύματα - 160+ ελληνικότατοι χαρακτήρες ανά SMS!!! Διάβαζα τα σχετικά στο forum και γελούσα ..χαιρέκακα. Μέχρι που πήρα τη μεγάλη απόφαση και αναβαθμίστηκα πρόσφατα. Τώρα μου κόπηκε το γέλιο έχοντας τη κακή συνήθεια να γράφω πολλά και μεγάλα SMS.

- Μέχρι να αποφασίσει η SE να διορθώσει το πρόβλημα, υπάρχει κάποια λύση: Γράφεις κεφαλαία χρησιμοποιώντας το κανονικο πληκτρολόγιο, που είναι τελικά πολύ πιο εύχρηστο από το εικονικό και δεν ταλαιπωρείς και την οθόνη, παραλείποντας τους χαρακτήρες που υπάρχουν μόνο στα ελληνικά. Στη συνέχεια κάνεις edit με το εικονικό στο δεύτερο tab με τους ειδικούς χαρακτήρες που περιλαμβάνει και τους ελληνικούς, προσθέτοντας ότι λείπει και έχεις τους 160 πολυπόθητους χαρακτήρες! Ακούγεται πολύπλοκο, αλλά στη πράξη δεν είναι και τόσο χάλια...

Σχετικά με το πρόβλημα των SMS:

- Όταν αγόρασα το Μ600 (10/2006) είχε την πρώτη (!) ίσως έκδοση λειτουργικού R1 κλπ. Αντιμετώπιζα χίλια δυο προβλήματα, αλλά κανένα με τα μηνύματα - 160+ ελληνικότατοι χαρακτήρες ανά SMS!!! Διάβαζα τα σχετικά στο forum και γελούσα ..χαιρέκακα. Μέχρι που πήρα τη μεγάλη απόφαση και αναβαθμίστηκα πρόσφατα. Τώρα μου κόπηκε το γέλιο έχοντας τη κακή συνήθεια να γράφω πολλά και μεγάλα SMS.

- Μέχρι να αποφασίσει η SE να διορθώσει το πρόβλημα, υπάρχει κάποια λύση: Γράφεις κεφαλαία χρησιμοποιώντας το κανονικο πληκτρολόγιο, που είναι τελικά πολύ πιο εύχρηστο από το εικονικό και δεν ταλαιπωρείς και την οθόνη, παραλείποντας τους χαρακτήρες που υπάρχουν μόνο στα ελληνικά. Στη συνέχεια κάνεις edit με το εικονικό στο δεύτερο tab με τους ειδικούς χαρακτήρες που περιλαμβάνει και τους ελληνικούς, προσθέτοντας ότι λείπει και έχεις τους 160 πολυπόθητους χαρακτήρες! Ακούγεται πολύπλοκο, αλλά στη πράξη δεν είναι και τόσο χάλια...

η αλλιώς γράφεις greeklish :lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καταρχήν, καλημέρα σε όλους.

Διάβασα με ενδιαφέρον όλα τα μηνύματα του thread καθώς πριν μερικές μέρες απέκτησα κι εγώ ένα M600i.

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον j_krom. Το κινητό αφού ανοίξει και βάλω pin κολλάει στην μάυρη οθόνη με το σήμα της SE δείχνωντας και ένα μικρό ψηφιακό ρολογάκι, που εξαφανίζεται μόλις κάνεις κλικ επάνω του. Μάλλον ζπάρχει πρόβλημα με το swissmanager.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το Firmaware Update, καθώς δεν έχω syncrhonised επαφές και ημερολόγιο και θα χάσω αρκετά δεδομένα. Υπάρχει τρόπο να κάνω boot σε safe mode ή κάτι τέτοιο;

Επιπλέον το user manual είναι λίγο ασαφές. Αναφέραται στο master reset χωρίς να λέει πώς γίνεται; Και ο χαρακτηρισμός υπονοεί οτί εφόσον υπάρχει master θα υπάρχει και κάποιο είδος minor reset, είναι έτσι;

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια

εμένα 2-3 φορές μου έχει κάνει επανεκκίνηση,

και βγάζει μήνυμα μετά..."για λόγους ασφαλείας" :(

"There's a story still unread"

Καταρχήν, καλημέρα σε όλους.

Διάβασα με ενδιαφέρον όλα τα μηνύματα του thread καθώς πριν μερικές μέρες απέκτησα κι εγώ ένα M600i.

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον j_krom. Το κινητό αφού ανοίξει και βάλω pin κολλάει στην μάυρη οθόνη με το σήμα της SE δείχνωντας και ένα μικρό ψηφιακό ρολογάκι, που εξαφανίζεται μόλις κάνεις κλικ επάνω του. Μάλλον ζπάρχει πρόβλημα με το swissmanager.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψω το Firmaware Update, καθώς δεν έχω syncrhonised επαφές και ημερολόγιο και θα χάσω αρκετά δεδομένα. Υπάρχει τρόπο να κάνω boot σε safe mode ή κάτι τέτοιο;

Επιπλέον το user manual είναι λίγο ασαφές. Αναφέραται στο master reset χωρίς να λέει πώς γίνεται; Και ο χαρακτηρισμός υπονοεί οτί εφόσον υπάρχει master θα υπάρχει και κάποιο είδος minor reset, είναι έτσι;

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια

ego file mou me ihe sosi to update meso internet

meta vevea ida k kati allo pou den hanis na to dokimasis esi

kane ti rodela tis eksis kinisis

jog dial epano k patas *

jog dial kato

jogdial kato*

jofdial kato *

k tha sou vgali kati menou k nomizo ehi k master reset

Φοβάμαι οτι χρειάζομαι και πάλι την γνώμη/συμβουλή σας.

Το τηλέφωνο το έχω εδώ και 10 ημέρες περίπου, και έχω μείνει ΕΝΤΕΛΩΣ απογοητευμένος από την μπαταρία του. Είναι ζήτημα εαν κρατάει μια ημέρα....Από την πρώτη ώρα έχει φύγει η πρώτη γραμμούλα, μέχρι το μεσημέρι έχει φτάσει κάτω από την μέση και το βράδυ προλαβαίνω δεν προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι πριν κλείσει....

Προφανώς δεν είναι έτσι, right???

Το τηλέφωνο το έχω εδώ και 10 ημέρες περίπου, και έχω μείνει ΕΝΤΕΛΩΣ απογοητευμένος από την μπαταρία του. Είναι ζήτημα εαν κρατάει μια ημέρα....Από την πρώτη ώρα έχει φύγει η πρώτη γραμμούλα, μέχρι το μεσημέρι έχει φτάσει κάτω από την μέση και το βράδυ προλαβαίνω δεν προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι πριν κλείσει....

βάλτο μόνο σε δίκτυα gsm και όχι 3g

θα διπλασιαστεί τουλάχιστον ο χρόνος αναμονής;)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Αν το εχεις 10 μερες και εχεις αυτο το προβλημα πηγαινε για αντικατασταση.

μην δεχτεις καν service, αν η συσκευη δεν εχει κλεισει μηνα και σου βγαζει προβλημα αντικατασταση.

Εμενα χωρις αναβαθμιση κραταει 4 μερες

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

ego file mou me ihe sosi to update meso internet

meta vevea ida k kati allo pou den hanis na to dokimasis esi

kane ti rodela tis eksis kinisis

jog dial epano k patas *

jog dial kato

jogdial kato*

jofdial kato *

k tha sou vgali kati menou k nomizo ehi k master reset

Τελικά το έκανα αυτό και έκανε master reset δηλαδή διαγραφή της μνήμης. Έχουν μείνει μέσα μόνο τα αγγλικά ως γλώσσα. και έχουν διαγραφεί σχεδόν όλα τα themes και ringtones, οπότε έτσι κι αλλιώς είμαι για update.

Τελικά το έκανα αυτό και έκανε master reset δηλαδή διαγραφή της μνήμης. Έχουν μείνει μέσα μόνο τα αγγλικά ως γλώσσα. και έχουν διαγραφεί σχεδόν όλα τα themes και ringtones, οπότε έτσι κι αλλιώς είμαι για update.

an de thelis na kanis update mporis na katevasis mono tin glosa apo to site tis sony

βάλτο μόνο σε δίκτυα gsm και όχι 3g

θα διπλασιαστεί τουλάχιστον ο χρόνος αναμονής;)

ΣΩΤΗΡΙΟ!!!!!!!

Με το που το έκανα, το τηλέφωνο έχει πλέον κανονική κατανάλωση, από χτές το απόγευμα μέχρι τώρα μια γραμμούλα όλη κι όλη!!!!!!

Thanxs a lot papathnas!!!!

ΣΩΤΗΡΙΟ!!!!!!!

Με το που το έκανα, το τηλέφωνο έχει πλέον κανονική κατανάλωση, από χτές το απόγευμα μέχρι τώρα μια γραμμούλα όλη κι όλη!!!!!!

Thanxs a lot papathnas!!!!

Να ρωτήσω και κάτι αφελές, πώς απενεργοποιούμε το GPRS. Κάνωντας αναζήτηση σε δίκτυα μου εμφανίζει το ίδιο δίκτυο ώς "απλό" και ώς GPRS, επιλέγω το "απλό" αλλά αυτή η ρύθμιση δεν παραμένει. Ή μήπως κάνω κάτι λάθος.

Αφού εγκατέστησα το PC Suite for Smartphones 1.2.15 και το Update_Service_Setup-2.6.11.7.exe, δοκιμάζω να τρέξω το Update Service και μου βγάζει το μήνυμα "Incompatible Macromedia version.... Application will terminate"

Έχω την τελευταία έκδοση flash και shockwave. Έχει κάποιος καμιά ιδέα σχετικά με το τι φταίει;

Αφού εγκατέστησα το PC Suite for Smartphones 1.2.15 και το Update_Service_Setup-2.6.11.7.exe, δοκιμάζω να τρέξω το Update Service και μου βγάζει το μήνυμα "Incompatible Macromedia version.... Application will terminate"

Έχω την τελευταία έκδοση flash και shockwave. Έχει κάποιος καμιά ιδέα σχετικά με το τι φταίει;

Giati ebales to pc suite?mono me thn update service douleuei mia xara.kanta ola uninstall ase mono to update k ksanatry

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Να ρωτήσω και κάτι αφελές, πώς απενεργοποιούμε το GPRS. Κάνωντας αναζήτηση σε δίκτυα μου εμφανίζει το ίδιο δίκτυο ώς "απλό" και ώς GPRS, επιλέγω το "απλό" αλλά αυτή η ρύθμιση δεν παραμένει. Ή μήπως κάνω κάτι λάθος.

Τα steps που ακολούθησα είναι:

Settings/Connectivity/Mobile Networks και πατώντας το More, βγάζει επιλογή GSM/3G Networks, όπου και επιλέγεις GSM only.

It saved my life!!! (thanx again papathvas!)

Καινούριο θεματάκι:

Μόλις εγκατέστησα στο αυτοκίνητο ένα Bluetooth Car Kit (Parrot C3100) από το οποίο μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μόλις συνέδεσα το Μ600 το αναγνώρισε, αλλά δεν μπορεί να κάνει sychronise τον τηλεφωνικό κατάλογο. Με το που συνέδεσα το Samsung X820 μου, κατευθείαν διάβασε και πέρασε όλον τον κατάλογο. Το ίδιο και σε ένα Nokia 6310.

Στις οδηγίες του car kit λέει οτι για ορισμένα smartphones (και αναφέρει το Ρ900) χρειάζεται ειδική ρύθμιση από το τηλεφωνο, αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

Any ideas????

καλησπέρα και πάλι,

πήρα το m600i του φίλου μου για να του το αναβαθμίσω,πέρασα κανονικά το pc suite,κατέβασα και το πρόγραμμα αναβάθμισης απο το site της sonyericsson,το κινητό συνδέθηκε κανονικά με το pc suite αλλά μόλις τρέχω το πρόγραμμα αναβάθμισης μου εμφανίζει το εξής error: Application error:unable to connect to server.Please try again later.

εκανα πολλαπλά restart αλλά τα ίδια.Εχετε καμιάν ιδέα???? :)

καλησπέρα και πάλι,

πήρα το m600i του φίλου μου για να του το αναβαθμίσω,πέρασα κανονικά το pc suite,κατέβασα και το πρόγραμμα αναβάθμισης απο το site της sonyericsson,το κινητό συνδέθηκε κανονικά με το pc suite αλλά μόλις τρέχω το πρόγραμμα αναβάθμισης μου εμφανίζει το εξής error: Application error:unable to connect to server.Please try again later.

εκανα πολλαπλά restart αλλά τα ίδια.Εχετε καμιάν ιδέα???? :)

μήπως κάποιο firewall το σταματα?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

λογικά όχι γιατί το είχα κλείσει ουτως η αλλος για να αποφύγω οποιοδήποτε conflict :(

• The title was changed to Sony Ericsson M600i