jonakis Δημοσιεύτηκε February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2006 Καλησπερα... Ρε παιδια ξερει κανεις να με ενημερωσει για το Google AdSense... Εχω καποιες αποριες... Διαβασα πχ κατι για taxes που λεει...Τι ειναι αυτα? Ας μου εξηγησει καπιος που το χρησιμοποιει... :):):) Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Καλησπερα... Ρε παιδια ξερει κανεις να με ενημερωσει για το Google AdSense... Εχω καποιες αποριες... Διαβασα πχ κατι για taxes που λεει...Τι ειναι αυτα? Ας μου εξηγησει καπιος που το χρησιμοποιει... :):):) An 8es steile mou pm to mail sou kai ti erotiseis exeis na sou apantiso! Filika A Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Πειτε τα εδω να μαθαίνουμε όλοι .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 αν δεν βαλουν να πληρωνουν μεσω paypal τρως 22$ χρεωση...και θα παρεις $ οταν πας 100...αν αφαιρεσεις τα 22..πας 78$.....χωρια που για να πας 100 ειναι σαν να περιμενεις την αποκαλυψη του ιωαννη....δεν ξερω αν ριχνουν επιπροσθετους φορους,αλλα και με την ισοτιμια ευρω-δολαριου....αν δεν κανεις κομπινα δεν βγαζεις ουτε cent.. :( :( Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Καλησπερα... Ρε παιδια ξερει κανεις να με ενημερωσει για το Google AdSense... Εχω καποιες αποριες... Διαβασα πχ κατι για taxes που λεει...Τι ειναι αυτα? Ας μου εξηγησει καπιος που το χρησιμοποιει... :):):) ayto (http://www.google.com/services/adsense_tour/index.html) pisteyw na boh8hsei :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts