sik13 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Mr Sosa & The Yayo - Cochabamba (A.D. Extended Vocal Mix) Luc Margeaux - Vallee Des Larmes (van Michael club mix) Maurizio Gubellini - Moscow Trip (Gidi Assayag Cb Fix) Dj Rooster & Sammy Peralta - Thump (Original) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Roger Sanchez - Again :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 μηπως ξερετε καποιο απο αυτα τα 4: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=504C7C866FD25FC5 http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=998979FC1B212060 http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=5AD7FED651879805 http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=77DEFB8A116A8E08 τα samples ειναι σε amr.αν ξερετε καποιο προγραμμα να κανει τα amr σε mp3 πειτε για να τα κανω. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας σε κάτι.Πείτε μου ένα κομμάτι που να είναι super καλοκαιρινό, δεν με νοιάζει αν είναι παλιό ή καινούργιο και ας είναι από trance μέχρι house, deck house κλπ.Και αν είναι δυνατόν να μην έχει φωνητικά.Thanks... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Luc Margeaux - Vallee Des Larmes (christos fourkis echoes ext edit):D Φίλε εγώ θα σου πρότεινα το: Till West & Dj Delicious - Same Man (Original Mix) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Φίλε εγώ θα σου πρότεινα το: Till West & Dj Delicious - Same Man (Original Mix) 8a symfwnw me to mike-dee to tragoudi pou exei th stampa summer 2006 :) . Gia kati pio melwdiko Mr Sosa And The Yayo - Cochabamba(Colombian Speed Mix) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας σε κάτι.Πείτε μου ένα κομμάτι που να είναι super καλοκαιρινό, δεν με νοιάζει αν είναι παλιό ή καινούργιο και ας είναι από trance μέχρι house, deck house κλπ.Και αν είναι δυνατόν να μην έχει φωνητικά.Thanks... Mr Sosa And The Yayo - Cochabamba (Colombian Speed Mix) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 εγω θα σου προτεινα το: Conil - Malibu Beach ειναι το πρωτο κομματι απο το in search of sunrise 5 cd 1 του τιεστο και ειναι καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Afterlife - Speck of gold (chris coco mix) :ninja: Δεν είναι και πολύ γνωστό, τελευταία το ακούω σε clubs και στο ραδιόφωνο... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Αλλά να ρωτήσς κάτι?Όσον αφορά το malibu beach του Tiesto δεν το βρίσκω ολόκληρο.Μπορεί κάποιος να μου πει που θα το βρω? Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Afterlife - Speck of gold (chris coco mix) :ninja: Δεν είναι και πολύ γνωστό, τελευταία το ακούω σε clubs και στο ραδιόφωνο... οπως τα λες!!!εδω και ενα μηνα το εχω λιωσει.απο τα καλυτερα μου!!!! +1 στον MiKe-Dee απο μενα! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Αλλά να ρωτήσς κάτι?Όσον αφορά το malibu beach του Tiesto δεν το βρίσκω ολόκληρο.Μπορεί κάποιος να μου πει που θα το βρω? φιλε εγω κατεβασα και το πρωτο και το δευτερο cd του τιεστο απο limewire.το συγκεκριμενο κομματι ειναι το πρωτο απο το πρωτο cd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Καλημέρα σας!... Fonzerelli - Moonlight Party (Aaron McClelland Mix) για αρχή... έπεται συνέχεια :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 8a symfwnw me to mike-dee to tragoudi pou exei th stampa summer 2006 :) . Gia kati pio melwdiko Mr Sosa And The Yayo - Cochabamba(Colombian Speed Mix) Τελικά να που το ένα κομμάτι που μου χε καρφωθεί στο αυτί ήταν αυτό. Όντως τρελλό Hit, σε κάνει να θες να το χορεύεις συνέχεια στο repeat. Υπάρχει και σε πιο soft έκδοση σε James Dean mix. H ιστορία του εδώ. Από Σουηδία (όπως πολλά καλά αρχίζουν από κει..viva Stureplan) ξεκίνησε τέλη 2005, έφτασε Αγγλία αρχές 2006 και το καλοκαίρι γίνεται της Jemma με την πάρτη του. You're always hungry like I am...for the same man..nahh nahhh nahhh..sanctuaryyy ..μάλλον διασκευή από το παλιό B Beat Girls - For the same man (1983) http://images.amazon.com/images/P/B000FOPRAO.01._SS500_SCLZZZZZZZ_V64077494_.jpg Any idea από τους γνώστες εδώ για το άλλο κομμάτι που ψάχνω? "..Coming for love..comin 4 love..", γυναίκα στα φωνητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 μήπως λέει pumpin' for love; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 το same man μου την σπαει τρομερα.απορω τι του βρισκετε.γουστα ειναι αυτα. Dancing DJ's vs Roxette - Fading Like A Flower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Να προτείνω τη τριπλή mixed συλλογή της Defected : Defected in the House - Miami 2006:a Chic Collection of Global Rhythms and Disco Grooves http://images.amazon.com/images/P/B000ECXCMC.02-ATVPDKIKX0DER._SCMZZZZZZZ_V56779364_.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 μήπως λέει pumpin' for love; Πιθανό..comin είχα πιάσει 1-2 φορές που το πήρε το αυτί μου, αλλά το pumpin ίσως κολλάει περισσότερο. Δε θυμάμαι αν λέει και τα παρακάτω σε ένα googlarisma που κανα...Any idea? From Paris to Berlin and every Disco I get in My heart is pumpin for love Pumpin for Love Cuz when im thinking of you And all the things we could do my heart is pumpin for love Pumpin for love You Left me Longin For You Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Πιθανό..comin είχα πιάσει 1-2 φορές που το πήρε το αυτί μου, αλλά το pumpin ίσως κολλάει περισσότερο. Δε θυμάμαι αν λέει και τα παρακάτω σε ένα googlarisma που κανα...Any idea? From Paris to Berlin and every Disco I get in My heart is pumpin for love Pumpin for Love Cuz when im thinking of you And all the things we could do my heart is pumpin for love Pumpin for love You Left me Longin For You Infernal - From Paris To Berlin Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Thnx mates...Άααατσα οι Δανοί :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 ακουστε κ το Infernal - From London To Berlin the UK World Cup Song 2006 φαση εχει! εκεινο που λεει:i can feel your heart beat...Πως το λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Martin Solveig - Heartbeat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Supafly - Moving too fast (northwest_remix) Κατεβάστε το ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Supafly - Moving too fast (northwest_remix) Κατεβάστε το ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! φοβερο!!! John Acquaviva - Samba 2006 ( John Acquaviva Remix ):music: Smash N Grab - Like An Animal ( Smash N Grab Club Mix ) NU FREQUENCY - 808 (Why Oh Why) (Gabi Newman dub remix) επισης να ρωτησω αν ξερει κανεις μια διασκευη του Rune Calabria που ξεκιναει με κατι λογια που επαναλαμβανουν τη λεξη destination? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 επισης να ρωτησω αν ξερει κανεις μια διασκευη του Rune Calabria που ξεκιναει με κατι λογια που επαναλαμβανουν τη λεξη destination? Mhpws to: Enur feat. Natasja - Calabria 2006 Den epanalamvanei omws th leksh "destination" alla "katatonia" opote isws psaxneis allo. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts