managerman Δημοσιεύτηκε January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2006 Καλησπέρα,προσφατά αγόρασα νεο υπολογιστή και μαζί ένα Ups line interactive 800va της apc.Στο πρόγραμμα που έχει για το ρεύμα γράφει οτι παρέχει 228 volts ενω προχθές έλεγε 224.Το νορμαλ λέει είναι 230(ac utility voltage).Ξέρει κανεις κάτι παραπάνω να μου πεί γιατι ειναι κριμα τοσα λεφτά να πανε χαμένα με την (αντε να μην πω :mad: )Δ.Ε.Η.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Αυτό που βλέπεις στο Configuration -> Voltage είναι η τάση εισόδου από τη ΔΕΗ. Τα 224 - 228 κτλ είναι μια χαρά για την συντριπτική πλειοψηφία των μηχανημάτων που προστατεύει το UPS. Αυτό αν δεν κάνει διόρθωση κιόλας το UPS (που δεν νομίζω ότι χρειάζεται σε τόσο ανεκτή απόκλιση). Γιατί νομίζεις ότι τα λεφτά σου θα πάνε χαμένα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managerman Δημ. January 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Επειδή ειμαι άσχετος με τα ηλεκτρικά,φοβάμαι πως εάν πρέπει η τάση; να είναι 220 και δίνει 228 μην κάψει το pc.Μιας και γνωρίζεις,γράφει οτι το ups μπαινει σε λειτουργία εάν τα volts είναι πάνω απο 264 και κάτω απο 194.Να αλλάξω κάτι ή είναι ok; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Οχι δεν προκειται να σου καει, το τροφοδοτικο σου εχει regulator (τα περισσοτερα τουλαχιστον). Οι αυξομοιωσεις αυτες ειναι μεσα στα ανεκτα ορια οποτε εισαι τζι τζι ;). Καλα ειναι τα ορια, αν και εγω θα το εβαζα απο τα 250 και κατω απο τα 200. Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 φίλε μου μην ανησυχείς....απλά στις ριθμίσεις βάλε να μπαίνει σε λειτουργία σε όσο το δυνατόν μικρότερο range τάσης, δηλαδή τη μικρότερη τιμή για τη μεγαλύτερη τάση πχ. 256 και τη μικρότερη τιμή για τη μεγαλύτερη τάση πχ. 196 ας πούμε! :) edit: SORRY..φίλε μου μην ανησυχείς....απλά στις ρυθμίσεις βάλε να μπαίνει σε λειτουργία σε όσο το δυνατόν μικρότερο range τάσης, δηλαδή τη μικρότερη τιμή για τη μεγαλύτερη τάση πχ. 256 και τη μεγαλύτερη τιμή για τη μικρότερη τάση πχ. 196 ας πούμε! :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Στην περίπτωσή μας δηλαδή, γιατί και εγώ το ίδιο έχω, βάλε 208-252. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Μην φοβασαι! Ανοχες 10% ειναι εντελως φυσιολογικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managerman Δημ. January 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Στην περίπτωσή μας δηλαδή, γιατί και εγώ το ίδιο έχω, βάλε 208-252. ;) Εντάξει αυτό έβαλα.Παιδια σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts