Jump to content

dvd-r philips 610..δεν παιζει σε αλλα dvd-players..

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια γεια σας..εδω και κανα 2-3 μηνες εχουμε αυτο το dvd-player-recorder για να βλεπουμε και να γραφουμε ταινιες απο την τηλεοραση..τοσο καιρο δεν το ειχαμε χρησιμοποιησει ποτε..μονο κανα 2-3 φορες..τελος παντων..προσφατα επειχηρησα να γραψω μια ταινεια που ηθελα και οταν την δοκιμασα στον υπολογιση και σε αλλο dvd-player δεν επαιζε..παρα μονο στο δικο μας..ειναι καμια ρυθμιση??:confused:

Μεταφέρεται στο hardware.

Δεν είναι κάποια ρύθμιση, απλά το μηχάνημα δυστυχώς γράφει δισκάκια που δεν μπορούν να τα διαβάσουν εύκολα άλλα μηχανήματα. Συμβαίνει αυτό με πολλά dvdr. Για αρχή, δοκίμασε να γράψεις σε άλλα δισκάκια.

διευκρινιζω οτι ειναι dvd-recorder τηλεορασης!!!!

το διαβαζει μονο το ιδιο το dvd player..(αυτο που το γραφει)..συγκεκριμενα λεει αν θελετε να δειτε το περιεχομενου του dvd και οταν πατας ναι..σου εμφανιζει τι εχει μεσα και οτι θες το επιλεγεις και το παιζει..

οκ θα το δω..αλλα μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το Finalize??το εχει και στο nero αν δεν κανω λαθος..

οκ θα το δω..αλλα μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το Finalize??το εχει και στο nero αν δεν κανω λαθος..

Επισης κοιταξε σε τι δισκακια γραφεις. Είναι DVD-RW ή DVD+RW?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Tο συγκεκριμένο μοντέλο όπως και όλα της philips άλλωστε παίζει μόνο τα +R/RW πρότυπο που έχει εισάγει η ίδια η philips άλλωστε. Τα +RW δεν θέλουν finalize που είπε ο kostakiss για τα +R δε θυμάμαι μιας και πάντα γράφω σε επανεγράψιμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το να μη παίζουν ούτε στο pc, γιατί εμένα από το LG recorder τα -/+RW παίζουν κανονικά σε όλα τα dvd, ενώ ακόμα και τα επεξεργασμένα VR-RW ένα πολύ καινούργιο πρότυπο που υποτίθεται ότι και στις οδηγίες λέει ότι δε παίζει πουθενά, το pc τα παίζει κανοικά. Σε τι ποιότητα γράφεις;; Γιατί στη πολύ χαμηλή (6ώρη) πολλές φορές όντως δε παίζουν, από 4ωρη παίζουν. Επίσης δοκίμασε και με περισσότερες μάρκες δισκάκια, αν δεις ότι δεν σημαίνει ότι δε παίζουν όντως

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw