Jump to content

Βοήθεια!!!!! Δεν ανοίγουν τα XP!!!!!

haris_led
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πρόβλημα!!! :( :(

Την τελευταία φορά που έκλεισα τα XP τα έκλεισα χωρίς τερματισμό!!

Τώρα που τα άνοιξα, βγάζουν σε μπλε οθόνη σφάλμα ότι κάτι δεν βρήκαν στην regisrty, και μετά κλείνουν και επανεκίννηση... :'( :'(

Δεν ανοίγουν, ούτε με safe mode, ούτε με last known configuration...

Κλαψ! :'(

Please βοηθήστε!

Έχω 1000 τραγούδια που δεν θέλω να χάσω!

Ευτυχώς έχω και τα 2000 professional και τα 98 SE σε άλλα 2 partition, και μπορώ έστω να μπαίνω εδώ! :worry:

Ευχαριστώ..... :'( :'(

Aφου μπορείς και μπαίνεις στον σκληρό, τι σε εμποδίζει να πάρεις με κόπυ πειστ τα τραγούδια από το ένα partition στο άλλο???

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκινάνε τα ΧΡ από αυτό το partition για τον λόγο που περιέγραψες ή δεν μπορείς να έχεις και πρόσβαση στο partition με τα ΧΡ (και τα τργούδια) γενικά?

Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop®

Aφου μπορείς και μπαίνεις στον σκληρό, τι σε εμποδίζει να πάρεις με κόπυ πειστ τα τραγούδια από το ένα partition στο άλλο???

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκινάνε τα ΧΡ από αυτό το partition για τον λόγο που περιέγραψες ή δεν μπορείς να έχεις και πρόσβαση στο partition με τα ΧΡ (και τα τργούδια) γενικά?

Με τα 2000 μπήκα στον partition των XP και κατάφερα να περάσω το copyright που είχαν τα XP, και θα τα αντιγράψω! :D

Το θέμα είνα ότι δεν θυμάμαι και τον κωδικό που έχω βάλει στο bios, οπότε πως θα κάνω format??

Βέβαια υπάρχει και η λύση να σβήσω μόνο το partition των XP... :)

ΟΚ θα δω τι θα κάνω, μιάς και ούτως ή άλλως έπρεπε να κάνω και εγώ ένα format... :o :o :o

Σ' ευχαριστώ πάντως φίλε Trobocop® :) :) ( κάτι ήθελα να σου πω αλλά το ξέχασα... )

Α! να ρωτήσω, όποιος ξέρει, μήπως αυτό ειναι κανένα είδος ιού??

Thx anyway :)

Αρχικό Μήνυμα από τον haris_led

Με τα 2000 μπήκα στον partition των XP και κατάφερα να περάσω το copyright που είχαν τα XP, και θα τα αντιγράψω! :D

Το θέμα είνα ότι δεν θυμάμαι και τον κωδικό που έχω βάλει στο bios, οπότε πως θα κάνω format??

Βέβαια υπάρχει και η λύση να σβήσω μόνο το partition των XP... :)

ΟΚ θα δω τι θα κάνω, μιάς και ούτως ή άλλως έπρεπε να κάνω και εγώ ένα format...

Σ' ευχαριστώ πάντως φίλε Trobocop® ( κάτι ήθελα να σου πω αλλά το ξέχασα... )

Α! να ρωτήσω, όποιος ξέρει, μήπως αυτό ειναι κανένα είδος ιού??

Thx anyway :)

Kανεις δεν θα σου απαντήσει εδώ αν είναι ιός. Ούτε εγώ ξέρω. Πήγαινε εδώ και ρώτα.

Σχετικά με το format που λες ότι δεν θυμάσαι το password του BIOS τίποτα δεν σε εμποδίζει να ξηλώσεις τον σκληρό να τον πας σε ένα άλλο

PC και να κάνεις το format εκεί. Δεν κοστίζει τίποτα!

Wirelessly posted (SonyEricssonT310/R201)

Αρχικό μήνυμα από τον/την haris_led

Παιδιά πρόβλημα!!! :( :(

Την τελευταία φορά που έκλεισα τα XP τα έκλεισα χωρίς τερματισμό!!

Τώρα που τα άνοιξα, βγάζουν σε μπλε οθόνη σφάλμα ότι κάτι δεν βρήκαν στην regisrty, και μετά κλείνουν και επανεκίννηση... :'( :'(

Δεν ανοίγουν, ούτε με safe mode, ούτε με last known configuration...

Κλαψ! :'(

Please βοηθήστε!

Έχω 1000 τραγούδια που δεν θέλω να χάσω!

Ευτυχώς έχω και τα 2000 professional και τα 98 SE σε άλλα 2 partition, και μπορώ έστω να μπαίνω εδώ! :worry:

Ευχαριστώ..... :'( :'(

΀ι partition Ρίναι ΞΏ ΟκληΟΟΟ ΟΞΏΟ Ξ­ΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞ± XP?ΞΞ½ Ρίναι NFTS ΟΟΟΞ΅ ΞΎΞ­ΟΞ±ΟΞ΅ ΟΞ± ΟΞΏΞ»ΟΟΞΉΞΌΞ± ΟΞΏΟ 1000 ΟΟΞ±Ξ³ΞΏΟδια.

ΞΞ½ Ρίναι FAT κάνΡ ΟΞΏ ακολοΟΞΈΟ:Φ΀ΞΞΞΞ ΞΞΞ ΞΞΞ£ΞΞ΀ΠΞΞΞΞΞΞΞ£ΞΞ£ ΀ΩΠWin98,ΞΞ ΞΞ£ Σ΀ΠDOS Ξ Ξ΀Πscanreg (windows\command) ΞΞΞ ΞΞΞΞ ΞΞ ΞΞΞΞ¦ΞΑΠ΀ΞΞ₯ ΞΞ₯΀ΑΩΞΞ₯.

΀ΩΑΠΞΞ ΞΞΞΞΞ NFTS Ξ₯Ξ ΞΑΧΞΞ ΞΞΞ ΞΞΞ Ξ Ξ‘ΞΞΞ‘ΞΞΞΞ ΞΞΠΣΩΣΞΞΞ£ ΀ΠΞΑΧΞΞΞ Ξ£ΞΞ₯.ΞΞ€ΞΠ΀ΠΞΑΩ ΞΠΣ΀ΠΠΩ.(ΞΞ ΞΞ‘ΞΞΞ£ ΞΠ΀ΠΣ΀ΠΞΞΞΞΞΞ₯Ξ‘ΞΞΞ Ξ€ΞΞ₯Ξ§ΞΞ£ Ξ€ΞΞ₯ Computer ΞΞΞ ΞΞΞΞ₯Ξ£)

ΞΞΞ ΞΞΞ© ΞΠΣΠΞΞΞΞΞΞ£Ξ.

Αρχικό Μήνυμα από τον Sephiroth_D88S

Wirelessly posted (SonyEricssonT310/R201)

΀ι partition Ρίναι ΞΏ ΟκληΟΟΟ ΟΞΏΟ Ξ_ΟΞ΅ΞΉΟ ΟΞ± XP?ΞΞ½ Ρίναι NFTS ΟΟΟΞ΅ ΞΎΞ_ΟΞ±ΟΞ΅ ΟΞ± ΟΞΏΞ»ΟΟΞΉΞΌΞ± ΟΞΏΟ 1000 ΟΟΞ±Ξ³ΞΏΟδια.

ΞΞ½ Ρίναι FAT κάνΡ ΟΞΏ ακολοΟΞΈΟ:Φ΀ΞΞΞΞ ΞΞΞ ΞΞΞ£ΞΞ΀ΠΞΞΞΞΞΞΞ£ΞΞ£ ΀ΩΠWin98,ΞΞ_ΞΞ£ Σ΀ΠDOS Ξ_Ξ΀Πscanreg (windows\command) ΞΞΞ ΞΞΞΞ ΞΞ_ΞΞΞΞ¦ΞΑΠ΀ΞΞ₯ ΞΞ₯΀ΑΩΞΞ₯.

΀ΩΑΠΞΞ ΞΞΞΞΞ NFTS Ξ₯Ξ_ΞΑΧΞΞ ΞΞΞ_ΞΞΞ Ξ_Ξ‘ΞΞΞ‘ΞΞΞΞ ΞΞΠΣΩΣΞΞΞ£ ΀ΠΞΑΧΞΞΞ Ξ£ΞΞ₯.ΞΞ€ΞΠ΀ΠΞΑΩ ΞΠΣ΀ΠΞ_Ξ©.(ΞΞ_ΞΞ‘ΞΞΞ£ ΞΠ΀ΠΣ΀ΠΞΞΞΞΞΞ₯Ξ‘ΞΞΞ Ξ€ΞΞ₯Ξ§ΞΞ£ Ξ€ΞΞ₯ Computer ΞΞΞ ΞΞΞΞ₯Ξ£)

ΞΞΞ_ΞΞΞ© ΞΠΣΠΞΞΞΞΞΞ£Ξ.

Δηλαδή? :confused:

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Μπορείς να κάνεις εύκολα reset τα BIOS.

Θα χρειαστεί να ανοίξεις την Θήκη του υπολογιστή σου όμως.

Πάνω στην μητρική κάρτα, (θα βοηθούσε να μου έλεγες ποια έχεις) υπάρχουν 2 ζέυγη με 6 pins. ένα από αυτά, όταν το βραχυκυκλώσεις κάνει reset στα BIOS και φεύγει τους κωδικούς.

Είναι δουλεία μόλις 5 λεπτών και δεν έχει κινδύνο.