stefanos1999 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Άντε πια επιτέλους να βάλουν κι εκείνη την ενημέρωση του Υπολοίπου Ενσωματωμένης Αξίας Χρήσης στα προγράμματα flexy, μήνες τώρα το περιμένουμε... παντως αν τα flexy ειχαν προνομιακο-μειωμενο παγιο απ'το 2ο ετος θα ήταν οτι καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 παντως αν τα flexy ειχαν προνομιακο-μειωμενο παγιο απ'το 2ο ετος θα ήταν οτι καλυτερο... Σίγουρα, όμως η εταιρεία κατά τη δημιουργία τους ακολούθησε τη νέα πολιτική του κόκκινου αναταγωνιστή της, όσον αφορά την έκπτωση παραμονής στο δίκτυό της. Κρίμα... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Ναι αλλά ξέρετε δεν είναι μόνο χρόνος ομιλίας όπως συμβαίνει με τα κανονικά πακέτα... Εδώ υπάρχουν ενσωματωμένα και πακέτα μηνυμάτων SMS και MMS τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μειώνονται ;) Αφήστε που και η ίδια η ονομασία των πακέτων δηλώνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μείωση. Και φυσικά τα αντίστοιχα πακέτα του εξωτερικού (συγκεκριμένα τα πακέτα Flext της T-Mobile) δεν έχουν μείωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Ναι αλλά ξέρετε δεν είναι μόνο χρόνος ομιλίας όπως συμβαίνει με τα κανονικά πακέτα... Εδώ υπάρχουν ενσωματωμένα και πακέτα μηνυμάτων SMS και MMS τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μειώνονται ;) Αφήστε που και η ίδια η ονομασία των πακέτων δηλώνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει μείωση. Και φυσικά τα αντίστοιχα πακέτα του εξωτερικού (συγκεκριμένα τα πακέτα Flext της T-Mobile) δεν έχουν μείωση... Δεν είναι έτσι, στα Flexy η έκπτωση (διαφορά Ενσωματωμένης Αξίας Χρήσης και Παγίου) αφορά και τις τρεις υπηρεσίες, φωνή, sms, mms... Φυσικά και μπορεί να υπάρξει μείωση! Κι εάν δε θέλουν να μειώσουν το Πάγιο, ας αυξήσουν την Ενσωματωμένη Αξία, κάτι πιο συμφέρων γι' αυτούς... Και το παράδειγμα του εξωτερικού ασ' το καλύτερα, γιατί το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς εάν δει και συγκρίνει την τιμολόγηση των υπηρεσιών, είναι το πόσο κορόϊδα μας πιάνουν... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Δεν είναι έτσι, στα Flexy η έκπτωση (διαφορά Ενσωματωμένης Αξίας Χρήσης και Παγίου) αφορά και τις τρεις υπηρεσίες, φωνή, sms, mms... Φυσικά και μπορεί να υπάρξει μείωση! Κι εάν δε θέλουν να μειώσουν το Πάγιο, ας αυξήσουν την Ενσωματωμένη Αξία, κάτι πιο συμφέρων γι' αυτούς... Και το παράδειγμα του εξωτερικού ασ' το καλύτερα, γιατί το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς εάν δει και συγκρίνει την τιμολόγηση των υπηρεσιών, είναι το πόσο κορόϊδα μας πιάνουν... Ναι το ξέρω, ατυχής η σύγκριση αλλά έτσι επειδή το είδα, γι αυτό το λέω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 καποια στιγμη πσιτευω θα ακολουθησει και μειωση κατα την παραμονη στο 2ο ετος. οπως και καποιες τροποποιησεις στα προγραμματα flexy. φυσικα ολα αυτα με τον καιρο τους...το προιον ειναι πολυ καινουριο ακομα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Για μένα τα flexy είναι ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει η ΤΙΜ. Γιατι? Γιατι πολύ απλά δεν σε ενημερώνει για το υπόλοιπο χρόνου, μηνυμάτων κ.λ.π, υπηρεσία που μόνο η Vodafone προσφέρει! Ο χρήστης δεν μπορεί με τίποτα να υπολογίσει τη χρήση του ώστε να μην ξεφύγει και γενικά είναι πολύ μπέρδεμα ο υπολογισμός της προπληρωμένης χρήσης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Για μένα τα flexy είναι ότι χειρότερο έχει παρουσιάσει η ΤΙΜ. Γιατι? Γιατι πολύ απλά δεν σε ενημερώνει για το υπόλοιπο χρόνου, μηνυμάτων κ.λ.π, υπηρεσία που μόνο η Vodafone προσφέρει! Ο χρήστης δεν μπορεί με τίποτα να υπολογίσει τη χρήση του ώστε να μην ξεφύγει και γενικά είναι πολύ μπέρδεμα ο υπολογισμός της προπληρωμένης χρήσης.... για τον υπολογισμό της προπληρωμένης χρήσης συμφωνω απολυτα, ειναι πολυ μπερδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Πάντως εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να βάλει μειωμένο πάγιο. Δεν γίνεται οι υπόλοιπες εταιρίες να καταργούν το προνομιακό πάγιο και η TIM μόνη της να το κρατά... Εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα το καταργήσει και από τα κανονικά... Πάντως τα Flexy γενικότερα δεν συμφέρουν για μένα και το λέω γιατί έκανα μια σύγκριση στο πάγιο, το χρόνο ομιλίας και τις χρεώσεις κλήσεων και διαπίστωσα ότι τα απλά προγράμματα συμφέρουν περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ναι φιλοι μου,ομως για να επιλεξεις ενα flexy πακετο..θα πρεπει να ξερεις τι καταναλωση του χρονου κανεις πανω κατω. οσο για την ενημερωση συμφωνω,αν υπαρξει και ενημερωση για μενα τοτε θα ειναι το καλυτερο πακετο της αγορας! εμενα μου φαινεται πολυ οικονομικο για εναν μεσο συνδρομητη ο οποιος κανει χρηση μηνυματων. γιατι ποτε δεν μου αρεσε στο συμβολαιο μου να πληρωνω πχ 50ευρω παγιο + τα μηνυματα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ναι φιλοι μου,ομως για να επιλεξεις ενα flexy πακετο..θα πρεπει να ξερεις τι καταναλωση του χρονου κανεις πανω κατω. οσο για την ενημερωση συμφωνω,αν υπαρξει και ενημερωση για μενα τοτε θα ειναι το καλυτερο πακετο της αγορας! εμενα μου φαινεται πολυ οικονομικο για εναν μεσο συνδρομητη ο οποιος κανει χρηση μηνυματων. γιατι ποτε δεν μου αρεσε στο συμβολαιο μου να πληρωνω πχ 50ευρω παγιο + τα μηνυματα! Μα πλέον υπάρχουν τόσα βασικά και τόσα επιπρόσθετα προγράμματα που πάνω κάτω μπορείς να βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει. Τα 50 ευρώ πάγιο θα τα πληρώνεις γιατι προφανώς είσαι σε πρόγραμμα που έχει και πάνω από 5-6 ώρες χρόνο. Και προφανώς τις μιλάς αυτές τις 5-6 ώρες. Αν θέλεις μπαίνεις σε χαμηλότερο πρόγραμμα ομιλίας και το σύνολο σου έρχεται μικρότερο! Συν το ότι ξέρεις συγκεκριμένα τις ώρες και τα μηνύματα που έχεις. Ενώ με τα flexy μπορείς να μπερδευτείς πολύ εύκολα. Και από ότι φαίνεται η ΤΙΜ δεν σκοπεύει να δώσει ενημέρωση υπολοίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μα πλέον υπάρχουν τόσα βασικά και τόσα επιπρόσθετα προγράμματα που πάνω κάτω μπορείς να βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει. Τα 50 ευρώ πάγιο θα τα πληρώνεις γιατι προφανώς είσαι σε πρόγραμμα που έχει και πάνω από 5-6 ώρες χρόνο. Και προφανώς τις μιλάς αυτές τις 5-6 ώρες. Αν θέλεις μπαίνεις σε χαμηλότερο πρόγραμμα ομιλίας και το σύνολο σου έρχεται μικρότερο! Συν το ότι ξέρεις συγκεκριμένα τις ώρες και τα μηνύματα που έχεις. Ενώ με τα flexy μπορείς να μπερδευτείς πολύ εύκολα. Και από ότι φαίνεται η ΤΙΜ δεν σκοπεύει να δώσει ενημέρωση υπολοίπου... Άμεσα θα έλεγα εγώ διότι ποτέ μην λες ποτέ ;) Αν βρει τα σκούρα (λέω σε περίπτωση που την δώσει και η Cosmote) τότε θα πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες (αν είναι διαδικασία να αναβαθμίσει το σύστημά της...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIDERASRED Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) eleos epitelous 0.588 eurw i xrewsi to lepto sto F2G gia ethnikous proorismous ektos F2G! PANAKRIVA!!thelw meiwsi timwn amesa kai ksekathara xwris pagia energopoiisis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Σε κάποια φάση είχα δει σε κάτι φυλλάδια της ΤΙΜ μία καρτέλα τύπου Make your plan και Make your plan για επαγγελματίες. Αυτά ισχύουν; Έτσι γίνονται τα προγράμματα και στην ΤΙΜ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Σε κάποια φάση είχα δει σε κάτι φυλλάδια της ΤΙΜ μία καρτέλα τύπου Make your plan και Make your plan για επαγγελματίες. Αυτά ισχύουν; Έτσι γίνονται τα προγράμματα και στην ΤΙΜ; isxioyne asxetos oti sinithos den ta doylebone kathole :( Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 αχ αυτα τα personal plan... υπαρχουν παντως Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Γιατί αχ;;; :dizzy: Δεν χρησιμοποιούνται καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Γιατί αχ;;; :dizzy: Δεν χρησιμοποιούνται καθόλου; πονεμενη ιστορια... θα σου πω καποια στιγμη. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Πολύ καλή κίνηση τα 100 μηνύματα με την εφημερίδα...Κάποτε δεν έδινε κάποιες ώρες κλήσεων (άλλη προσφορά αυτή) προς κινητά ΤΙΜ (με κάποια μικρή χρέωση νομίζω όλο το ΣΚ;); Ήταν και αυτή μια καλή προσφορά. Βέβαια τα γραπτά μηνύματα είναι προς όλα τα δίκτυα, αλλά και λίγη ομιλία δεν θα έβλαπτε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Όπως λέει και ο Σιδερας θέλω να αλλάξουν οι χρεώσεις του πακέτου f2g διότι είναι όντως ακριβές στις κλήσεις. Έλεος ποια! A, επίσης θέλω να βλέπω τηλεόραση από το κινητό μου, αλλά σε ποιο καθαρή εικόνα. :p Ζητάω πολλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Όπως λέει και ο Σιδερας θέλω να αλλάξουν οι χρεώσεις του πακέτου f2g διότι είναι όντως ακριβές στις κλήσεις. Έλεος ποια! A, επίσης θέλω να βλέπω τηλεόραση από το κινητό μου, αλλά σε ποιο καθαρή εικόνα. :p Ζητάω πολλά; +1:D Όχι,δεν ζητάς πολλά.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αν θέλετε καλύτερη εικόνα στο Mobile TV, μπορείτε να πάρετε 3G συσκευούλα (και συμβόλαιο... :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αν θέλετε καλύτερη εικόνα στο Mobile TV, μπορείτε να πάρετε 3G συσκευούλα (και συμβόλαιο... :p) Εγώ όμως θέλω να βλέπω χωρίς συμβόλαιο και συσκευή 3g. Μόνο από το Sony Ericsson k300i!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Εγώ όμως θέλω να βλέπω χωρίς συμβόλαιο και συσκευή 3g. Μόνο από το Sony Ericsson k300i!:p +1 και εγω θελω στο Κ700. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Καλά αν μπορέσετε να βρείτε σε καμιά εταιρία ανά τον κόσμο με τις συσκευές που ζητάτε, Mobile TV σε υψηλή ανάλυση, σας προσκυνώ!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts