stefanos1999 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 online παρακολουθηση λογ/σμου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ola kala kai orea ayta poy grafete alla to basiko den eine na pianis sima kai milao gia orismena nisia kirios poy kathese stin paralia kai na i toyrkia apo tin mia na ta aigiptiaka dixtia apo tin alli (eikonika fisika) ke milao gia ola ta dixtia pisteo oti eisos eine to pio simantiko :) Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Μόνη λύση εκεί είναι η χειροκίνητη επιλογή δικτύου. Ειδικά με καρτοκινητό που γυρνά αυτόματα σε περιαγωγή (με συμβόλαιο θέλει ενεργοποίηση πρώτα της υπηρεσίας), μια μέτριας διάρκειας εισερχόμενη κλήση μπορεί να σου ρουφήξει την κάρτα... Δυστυχώς στα νησιά είναι έντονο το φαινόμενο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 να κάνουν επιτέλους κάτι με το σήμα στον δρόμο μου... Τους έχω στείλει τόσο mail στο φανταχτερό site tim kalipsi αλλά ούτε μια απάντηση... Οπότε θέλω να περάσει ο μήνας που έχω πληρώσει non-stop και να γυρίσω σε vodafone Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delirium Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ΘΕΛΩ: Φθηνότερες χρεώσεις roaming! Ας δώσει ένα πρόγραμμα σαν το passport! Το vodafone passport όταν λέει χρέωση 1 ευπώ εννοεί μόνο όταν είσαι στο εξωτερικό και συνδέεσαι με την αντίστοιχη vodafone της χώρας που βρίσκεσαι. Εμένα πάντως μου έστειλε καλά χριστούγεννα στις γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 8elo na sunexistoun oi prosfores diplasiasmou xronou omilias me thn proth karta pou fortonoume (giati th stamathsan?) kai to paketo me ta 500 sms gia 5 euro+fpa... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Το σίγουρο είναι ότι μετά το χουνέρι της vodafone, το σλόγκαν "μιλάτε, σας ακούμε" θα κάνει πολύ καιρό να χρησιμοποιηθεί πάλι !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Το vodafone passport όταν λέει χρέωση 1 ευπώ εννοεί μόνο όταν είσαι στο εξωτερικό και συνδέεσαι με την αντίστοιχη vodafone της χώρας που βρίσκεσαι. Εμένα πάντως μου έστειλε καλά χριστούγεννα στις γιορτές. οι χρεωσεις roaming της TIM ειναι απαραδεκτα υψηλες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Για πολλοστή φορά, θέλουμε 3G στα καρτοκινητά... Και την υπηρεσία spyline ! Μόνο η voda θα την έχει; ΥΓ: Εκείνο το Push to Talk τελικά θα το δώσει κάποια ελληνική εταιρεία; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Θέλω visual radio!!!:lol: Παράθεση ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 ΥΓ: Εκείνο το Push to Talk τελικά θα το δώσει κάποια ελληνική εταιρεία; Προς το παρόν ειδικεύονται στο Push to SpyTalk! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priskos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 θελω να σταματησει η κοροιδια τους εχω βαρεθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Θα ήθελα μεταφορά χρόνου ομιλίας και στα εταιρικά με ενημερωση μεταφερομενου χρονου μεσω 4ψηφιου!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγώ θέλω να καταργηθεί η πολιτική της εταιρίας να θέτει ελάχιστο υπόλοιπο κάρτας για την ενεργή κατάσταση ορισμένων ήδη πληρωμένων υπηρεσιών όπως Non Stop και των δωρεάν όπως η ειδοποίηση κλήσεων και η ενεργή αλλά όχι χρησιμοποιούμενη σύνδεση Gprs για τη λήψη mms:) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Αυτό σημαίνει να φτιάξει software το οποίο να επιτρέπει τις εξερχόμενες προς τον αριθμό ΤΙΜ που έχει οριστεί στο νονστοπ. Σιγά μην το κάνουν... Εδώ δεν έχουν διορθώσει ακόμα το πρόβλημα της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ χρέωσης όταν έχεις 2σε1 με 1 νο f2g, όταν το τελευταίο προωθείται στο άλλο νο ΤΙΜ που έχεις στη 2σε1 !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 εγω παντως ΘΕΛΩ και στα συμβολαια με μικρο παγιο να μιλαω απεριοριστα με 1-2 νουμερα ΤΙΜ!! μπορω?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 8elw na enhmerwnomai gia ton xrono omilias pou mou menei!! einai teleio pou to exoun sth vodafone.. mhpws na steilume kamia aithsula oloi mazi ypogegrammenh? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Θέλω να υπάρχει δυνατότητα να ανανεώνεις καρτοκινητό ΤΙΜ μέσω web banking τραπεζών, είτε μέσα από το site της ΤΙΜ με χρέωση πιστωτικής κάρτας (ακόμα καλύτερο)... Και για να μην ξεχνιόμαστε, 3G στα καρτοκινητά. Και εκείνο το push2talk που λέγαμε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 8elw na enhmerwnomai gia ton xrono omilias pou mou menei!! einai teleio pou to exoun sth vodafone.. mhpws na steilume kamia aithsula oloi mazi ypogegrammenh? Και εγώ αυτό αυτό λέω. Μάλλον για να ακουστούμε πρέπει να τους τα επισυνάψουμε και να τους τα στείλουμε......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overlook Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Αργά αλλά σταθερά, θα το υλοποιήσουν και αυτό πιστέυω ακράδαντα μέσα στο 2006.. μετά πάει πολύ ε? Παράθεση Ο χρόνος νιώθει ένοχος απέναντι στην απουσία και της λέει : " Μην ανησυχείς, εγώ θα σε ονομάσω ανάμνηση και θα σε κάνω πιο όμορφη από την παρουσία... " "Δεν θέλω να με κάνεις πιο όμορφη, αλλά πιο χαρούμενη αν μπορείς!!! " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 φθηνοτερες χρεωσεις περιαγωγης... θα παω στην vodafone μονο & μονο γι'αυτον τον λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Εγώ πάλι θέλω επέκταση υπολοίπου στην καρτοκινητή. Απλή υπηρεσία αλλά μόνο η ΤΙΜ δεν την παρέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 oti ithela mexri simera egine me to tim plus! para poly kalo! to mono pou mou leipei alla xwris na me enoxlei einai na mporw se katastimata tim na fortwnw osi karta thelw! ayta, kata ta alla ola einai mia xara! an eixai kai mia syskeyi 3g smartphone me kalytero mobile internet tha imoun ypereytixis, bebaia ayto paizei apo emena opote... tim-tim-tim 6 xronia twra den allazw me tipota!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 -φθηνοτερες χρεωσεις περιαγωγης... -online παρακολουθηση λογαριασμου... -να συμπεριληφθουν οι κλησεις προς Q στον δωρεαν χρονο ομιλιας... -φθηνοτερο mobile internet... -επεκταση καλυψης 3G δικτυου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 -φθηνοτερο mobile internet... Τι να το κάνεις φθηνότερο Internet; Εδώ έδωσε απεριόριστο WAP με €3.50 το μήνα που δεν τόλμησε καμιά άλλη εταιρία στην Ελλάδα μέχρι σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts