chris_2005 Δημ. January 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Έχεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Έχεις... ;) Κρίμα. Αν θέλω να έχω μόνο την ειδοποίηση κλήσεων, πώς βεβαιώνομαι ότι ο τηλεφωνητής δεν είναι ενεργός; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Παιρνεις τηλεφωνο ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Παιρνεις τηλεφωνο ισως; Σίγουρα όμως; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ε ενταξει θελει και ενα αλφα IQ για να μπορεσεις να το καταλαβεις, αλλα κουτσα στραβα θα τα καταφερεις :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ε ενταξει θελει και ενα αλφα IQ για να μπορεσεις να το καταλαβεις, αλλα κουτσα στραβα θα τα καταφερεις :up: Αφού χρεωθώ κλήση προς τηλεφωνητή όμως. Ο σκοπός θα ήταν να μπορώ να το κάνω με ένα μήνυμα, όπως με ένα μήνυμα μπορώ να (απ)ενεργοποιήσω την ειδοποίηση κλήσεων. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts