geo_chania Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Βασικα δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο παιχνιδι. Οτι πληροφορια και να μου πεις καλοδεχουμενη. Υπαρχουν πιστες? Ειναι σε στιλ αποστολης? Υπαρχουν πουθενα στο νετ να κατεβασω κανενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Βασικα δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο παιχνιδι. Οτι πληροφορια και να μου πεις καλοδεχουμενη. Υπαρχουν πιστες? Ειναι σε στιλ αποστολης? Υπαρχουν πουθενα στο νετ να κατεβασω κανενα? ακου φιλε το flight simulator ειναι περισσοτερο "εξομειωτης" οσο μπορει να χαρακτηριστει ετσι, δεν υπαρχουν πιστες κτλ εσυ φανταζομαι αναφερεσαι σε κατι πιο arcade δες σε καποιο απο αυτα, δεν ξερω κατι παραπανω http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&category=Combat+Sims&platform=5&mode=all&sort=score&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc&official=all Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Οχι εξομειωτη θελω. Ξερεις αν μπορω να παιξω online σε κανε site ή αν μπορω να κατεβασω το παιχνιδι απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Οχι εξομειωτη θελω. Ξερεις αν μπορω να παιξω online σε κανε site ή αν μπορω να κατεβασω το παιχνιδι απο καπου? μπορεις να ψαξεις σε διαφορα site, προσωπικα εγω το εχω αγορασει, 10 ευρω κανει... ναι εχει online δες ενα βιντεακι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε για τις αμεσες απαντησεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts