Jump to content

Βοηθεια στο Word...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα προβλημα στο Word. Οταν παω να γραψω ενα κειμενο παντα μου βγαζει διπλα τα συμβολα του tab, τελειες,βελακια. Νομιζα οτι ειναι ενεγροποιημενο το κουμπι για τα σημαδια μορφοποιησης που τα εμφανιζει και τα αποκρυπτει οποτε θελουμε αλλα δεν ειναι αυτο. Ξερει κανεις πως μπορω να μην μου τα εμφανιζει.:(

a.doc

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Τι εννοείς ακριβώς; Γιατί εμένα το ανοίγει κανονικά το αρχείο και βλέπω σε κάθε σειρά μόνο τα γράμματα, ούτε βελάκια κτλ. Αν μπορείς δώσε μια φωτο απ' το word σου.

Έχεις δίκιο. Δεν μου εμφανίζονται ούτε εμένα στον υπολογιστή. Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα το έχει ο υπολογιστής του γραφείου, οπότε η εικόνα από Δευτέρα.

Πάντως πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση που να βάζεις και να φαίνεται το Tab...κλπ και γενικά ότι πληκτρολογώ σε word. Ευχαριστω παντως

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Για δοκίμασε αυτό: Εργαλεία --> Επιλογές -->Προβολή

Πήγαινε εκεί που λέει ''σημάδια μορφοποίησης'' και τσέκαρε το ''Όλα''. Έτσι εμφανίζονται τα σημεία για το tab, τα κενά κτλ.

Επίσης, στην βασική μπάρα το εικονίδιο αριστερά από τη ρύθμιση του ζουμ (προβολή ζουμ) κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, εμφανίζει και κρύβει τα σημάδια μορφοποίησης.

Για δοκίμασε αυτό: Εργαλεία --> Επιλογές -->Προβολή

Πήγαινε εκεί που λέει ''σημάδια μορφοποίησης'' και τσέκαρε το ''Όλα''. Έτσι εμφανίζονται τα σημεία για το tab, τα κενά κτλ.

Επίσης, στην βασική μπάρα το εικονίδιο αριστερά από τη ρύθμιση του ζουμ (προβολή ζουμ) κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, εμφανίζει και κρύβει τα σημάδια μορφοποίησης.

Αυτο στην μπαρα το ξερω. Το πρωτο που εκανα. Αλλα μαλλον αυτο που λες στην προβολη θα ειναι. θα το δω και θα σου πω.

Μαλλον αυτη θα ειναι η λυση!!! ευχαριστω

• 2 weeks later...
Καλησπερα σας...Και εμενα μου το δειχνει κανονικα το κειμενο...Σιγουρα κατι αλλο θα ειναι....

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• 7 months later...
Καλησπερα! Πιστευω ο sakaflias να βρηκε τη λυση στο προβλημα του, γιατι θελω κ εγω μια βοηθεια. Θελω σε ενα εγγραφο που εχω ενα κειμενο να γραψω μικρες φρασεις που θα διαβαζονται καθετα σε σχεση με το κυριως κειμενο. Καμια ιδεα?

Καλησπερα! Πιστευω ο sakaflias να βρηκε τη λυση στο προβλημα του, γιατι θελω κ εγω μια βοηθεια. Θελω σε ενα εγγραφο που εχω ενα κειμενο να γραψω μικρες φρασεις που θα διαβαζονται καθετα σε σχεση με το κυριως κειμενο. Καμια ιδεα?

Δεν νομιζω να γινεται εκτος απο το να βαλεις πινακα στο word και να τα γραψεις ετσι καθετα. ελπιζω να καταλαβες και να βοηθησα